Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 18
gusta spune:
Claudia si eu astept impresiile.
Azi am avut o surpriza placuta sa imi vad olandezu in timpul serviciului ca vine acasa cica sa ma controleze si ma dus cu masina sa iau copilul .
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
Eftimie,vopseaua respectiva nu contine amoniac,astea fara amoniac sint mai 'mild' si hranesc parul.Eu zic ca poti sa o folosesti linistita caci nu strica parul,mi-a placut tare mult la tipa asta,in plus parul avea un luciu superb.
Nu e nevoie sa ridici steguletul,eu v-am vrut binele in legatura cu alimentatia.
P.S Succes daca vrei sa te vopsesti
Anca,mami de doi nazdravani
Mik spune:
merci de urarri pentru al meu sotior.
I-am facut un tort simplu si i-a placut. Copilasii au cerut cu totii sampanie si au avut dreptul la o picatura in cupa.
Meniul de azi :
- o felie de cozonac si o cafea
- tzatziki. o portie de varza alsaciana (choucroute). un iaurt
- sparanghel. putina brinza. capsuni
Mai apar pina seara asta.
ruxij spune:
Salut!
Revin la regim de azi. Ieri am incercat sa tin regim si a mers destul de bine (friptura cu salata, fructe), dar am calcat stramb cu un fursec cu cafea. Oricum, nu m-am indopat si am facut miscare vreo 3 ore. Jucat freesbee, mers pe jos, ma dureau picioarele de numa'. Acum incerc sa dezbat cu mine insami ce sa mananc la pranz. La micul dejun am mancat patru biscuiti sarati.
CRISCOSTY spune:
Am si eu un pic de timp liber si am zis sa bag un ochi aici.
Mik cu intarziere ii urez si eu sotului la multi ani, sa fie sanatos si sa va iubiti mereu.
Yubi si eu zic ca este ok meniul, mult succes.
Carmen vazut pozele de la ziua sotului, arata totul tare bine si de baieti si de tine ce sa mai zic? Sunteti o familie reusita
Cuscra ce surpriza ti-a facut olandezul..cum il rasplatesti?
Ruxij bafta la dieta!
Fug ca am niste mancare la cuptor si vreau sa si pedalez pana vin baietii de afara...vb mai tarziu.
Crys si Dany
hcclara spune:
Pai mai fetelor am facut pestele in folie in cuptor...dar voua vi se prinde de folie sau nu? ca daca nu pui nici un picutz de ulei sau grasime e normal sa se prinda, nu? deci, mie mi s-a prins putin, dar nu-i nimica ca l-am desfacut cu furculitza...ilastept pe al meu sa mancam ca mi foame si el trebuie sa se grabeasca la la 7 trebuie sa fie la un client!
Eu dupa ce suntem gata cu S, am de gand sa imi calculez caloriile ca avem o carte si atunci de ce nu? asa macara dupa un timp am sa invat ce si cat si voi avea un simt cat am voie sa bag in mine!
Dordia, cand ai programarea? ca sa stim cand sa facem galerie!
mami dulce, ce faci? muti dormitorul?
Zuzi voi cum mai sunteti? a iesit soacra din spital? mutatul in ce stadiu e?
pupici, revin mai pe inserate!
gusta spune:
Buna
Cum era normal ca totul era prea bine mi-am trimis socru la spital cu olandezu.Acuma am aterizat acasa si sa bag ceva in mine si dupa sa vad ce e de facut.Sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Am vrut sa intru si mai devreme dar nu mergea DC
Claudia am patit si eu la fel ca tine, dar eu prefer sa-l fac pe gratar, nu prea imi place la folie.
Cuscra imi pare rau Sanatate socrului, sper sa-si revina curand.
Ce liniste este pe aici, v-ati dus la culcare? Mai stau si eu un pic..
Crys si Dany
vikinga spune:
Claudia incerca si reteta scrisa de mine, adica sa pui ceva sub peste ca asa sigur nu ai probleme. ce fel de peste ai avut? Intreg, fileuri, slab mai gras, ca depinde.Yubi mi se pare un meniu bun, multa bafta, sa mearga slabitul si la tine! Si pe urma sa te tii in continuare pe aceesi linie, asta e cel mai important! So bafta colegameniul meu azi:MD: ca intotdeauna 3 cesti de cafea fara cofeina cu lapte 1.5% + salata de fructe cu 2-3 linguri de musli cu fructe uscate si citeva linguri de iaurt ca sosP: o felie mare de piine vollkorn cu sunca de curcan asezonata cu salata, castraveti, rosii si ardei grasintre P si C: un pahar mare de lapte 1.5% cu o bucata de praji cu brinza C: o salata mare cu piept de curcan picant la gratar si sos tzatzikiAzi nu am avut timp sa maninc la prinz prea mult, cina a fost consistenta, am avut o portie mare, mai bine ma simt mincind portii mici si dese decit asa, dar cind nu e timp ce sa-i faci. Printre am mai ciugulit ananas, alune si seara seminte ca mi-a adus tata Ruxij vrei si tu:)?Ma gindeam sa fac eu in casa un sos tzatziki light, daca ati incercat mai dati-mi idei. Eu cumpar o bucata de un kg de piept de curcan si-mi ajunge nu stiu, citeva zile. Il fac in felii f subtiri, il asezonez la greu cu piper cayenne si ceva prafuri pt steake, il fac pe tigaia grill fara grasime si maninc asta ori cald la un prinz ori rece in loc de salamuri. Vreau sa scot din meniu pe cit se poate sunca de praga si altele asemanatoare light, ca sa mor de nu e mai bun ce-mi fac eu acasa si are si mai putina sare. Din 300-400gr imi ies o gramada de feliute subtiri si se fac in circa 10 minute. Si de aia ma gindeam la sos tzatziki light dar bun, merg super asa ca snacksuri, junk food de casa:))De miine o dau pe vita ori peste sa mai schimb. Stiam o reteta buna de vita fiarta cu niste ierburi si arome pe acolo de o maninci de mori cu hrean asa calda ori rece taiata subtire in loc de salam.Pe miine la cintar.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
MIk felicitari sotului tau! la multi ani si sorry de intirziereAm vb cu al meu sot, trebuie sa ne reorganizam programul sa am timp de sala ca nu ma simt prea bine fara orele mele de aerobic si fitness. Sunt 12-14 ore numai on, cu doi copii, de fapt deseori 3-4, ca se aduna de prin vecini. Am doi ciini pe care-i scot la plimbare cu carutul cu bebelina cu tot si seara si aldo si vecinul cu noi. Ciinii trebuiesc spalati la venire, casa mare zilnic ori maxim la 2 zile aspirata ca asta mica maninca tot, e la virsta aia cu rosul a tot ce prinde. Plus cumparaturi si ce se mai iveste, totul singura ca al meu sotz munceste de dimineata pina seara si totusi nu se compara cu sportul adevarat. Am dureri de spate de la caratul Nadjei in brate, ca fac multe chestii tinind-o asa, mai ales urcatul coboritul treptelor , iar la fitness faceam exercitii pt spate care-mi prindeau f bine. Plus psihic dupa sport te simti excelent. Muschii abdominali nu se intretin cu aspiratorul ori plimbatul ciinelui asa ca trebuie sa-mi fac iar timp de sport.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo