Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Alinushca tin pumnii!!!
dar tine si tu la 17,30
imi vine sa-mi rod unghiile! ma simt ca si inainte de examene!

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Va tin pumnii si va astept cu vesti bune!

Eu nu ma simt tocmai bine azi...de fapt, nici ieri nu m-am simtit grozav, ma doare burta ca la CM, destul de nasol si sunt putin cam ingrijorata!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna dimineata la o cafea cu muult lapte;
Chiar, voi mai beti cate o cafea ?

Kitacu fulgulet +5S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
elenamo si biaz29, bine ati venit! Ca sa fiti trecute in lista, trebuie sa dati DN, UM si DPN.
alinushca si MariaK, va tin pumnii sa veniti cu vesti super-bune de la echo!
loren@, iti scrisesem si eu despre ceaiul de ceapa, mai in urma, dar probabil n-ai putut sa citesti. Imi pare rau pt tusea ta, sper sa scapi mai repede!

Eu ma simt foarte rau. Tot mi-e greata mereu si nu pot sa mananc si nici sa beau apa si vomit in fiecare zi cel putin o data si am ameteli (cand l-am dus pe Seb dimineata la gradi mi-a venit sa cad pe strada) si de cateva zile am si o criza de hemoroizi (e groaznic! abia stau pe scaun...). ... M-am cantarit dimineata si am mai slabit inca 1 kg, deci 2kg in ultimele 3 saptamani... in conditiile in care am stat numai in casa, deci n-am facut miscare. Nu e deloc bine...
Sper sa-mi revin si eu mai repede, ca deja nu mai pot continua asa...

10+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

quote:
Originally posted by diana21

Va tin pumnii si va astept cu vesti bune!

Eu nu ma simt tocmai bine azi...de fapt, nici ieri nu m-am simtit grozav, ma doare burta ca la CM, destul de nasol si sunt putin cam ingrijorata!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

diana sa stii ca eu mi-am intrebat medicul si mi-a spus ca in fiecare luna cand ar trebui sa-ti vina CM te doare burta si te simti exact ca si atunci. dupa cate vad din lista cand ai avut ultimul cm, cam acum trebuia sa-ti vina. nu fi ingrijorata. ia un no-spa si fa-ti un ceai de tei.

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dimineata fetelor,

Ma alatur voua, cu un test Barza Gold slab pozitiv in Z27 si cu HCG 20,62 facut in aceeasi zi.In Z28 am facut cel de-al doilea test si a II a liniuta a fost si mai intensa.Ultimul ciclu a fost pe 9 Martie.
Anul trecut, in mai, am pierdut o sarcina la 7 sapatamani si 3 zile si acum drept sa spun mi-e cam frica.Am vorbit cu medicul meu inca de cand am aflat de sarcina si sunt pe Utrogestan vaginal 4/zi si Acid Folic (il iau din decembrie).
Am avut dureri de burtica in Z28 si 29 dar azi vad ca sunt ok.
Am rugamintea sa-mi spuneti cum se numeste prima ecografie importanta, cea care se face dupa Triplu Test?De asemenea, va rog sa-mi spuneti la ce clinici pot fi gasiti Dr. Herghelegiu si Dr. Pop.Toate ecografiile le fac la medicul meu, dar vreau si o a II a parere.

Multumesc mult si scuze ca v-am bombardat cu intrebarile asa, din prima.

Ramo 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineatza,
ma alatur voua celor care va simtiti rau...de 5 zile e vai -sh-amar de capul meu!mi-e rau toata ziua, nu pot spala nici vasele, ocolesc bucataria...mananc mai mult fructe ca altceva nu prea intra...
pana acum cateva zile am avut o pofta de mancare de credeam ca in 2 3 luni ma fac cat o balena, in schimb acum chiar mi-ar placea sa pot manca...
cafea nu mai beau ,faptul ca nu o mai toleram a fost primul lucru care m-a facut sa-mi iau un test de sarcina care mi-a iesit negativ pt ca era dupa 5 6 zile...(si pot spune ca sunt o mare cafengioaica, sau am fost?
)

Va doresc o zi placuta fara greturi daca se poate!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Ramo2007

Buna dimineata fetelor,

Ma alatur voua, cu un test Barza Gold slab pozitiv in Z27 si cu HCG 20,62 facut in aceeasi zi.In Z28 am facut cel de-al doilea test si a II a liniuta a fost si mai intensa.Ultimul ciclu a fost pe 9 Martie.
Anul trecut, in mai, am pierdut o sarcina la 7 sapatamani si 3 zile si acum drept sa spun mi-e cam frica.Am vorbit cu medicul meu inca de cand am aflat de sarcina si sunt pe Utrogestan vaginal 4/zi si Acid Folic (il iau din decembrie).
Am avut dureri de burtica in Z28 si 29 dar azi vad ca sunt ok.
Am rugamintea sa-mi spuneti cum se numeste prima ecografie importanta, cea care se face dupa Triplu Test?De asemenea, va rog sa-mi spuneti la ce clinici pot fi gasiti Dr. Herghelegiu si Dr. Pop.Toate ecografiile le fac la medicul meu, dar vreau si o a II a parere.

Multumesc mult si scuze ca v-am bombardat cu intrebarile asa, din prima.

Ramo 4+

Ramo, inca o data felicitari! SI curaj! Si eu am pierdut 2 sarcini anul trecut, iar de data asta pare sa fie bine (aflu azi la eco mai multe). Pop am citit ca e la Diagnosis iar Heghelegiu la Sanador si la Euroclinic. Mergi la Tutunescu (numa vreo juma de forum merge la el... ).

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by mav

Neatza!
Eu ma simt foarte rau. Tot mi-e greata mereu si nu pot sa mananc si nici sa beau apa si vomit in fiecare zi cel putin o data si am ameteli (cand l-am dus pe Seb dimineata la gradi mi-a venit sa cad pe strada) si de cateva zile am si o criza de hemoroizi (e groaznic! abia stau pe scaun...). ... M-am cantarit dimineata si am mai slabit inca 1 kg, deci 2kg in ultimele 3 saptamani... in conditiile in care am stat numai in casa, deci n-am facut miscare. Nu e deloc bine...
Sper sa-mi revin si eu mai repede, ca deja nu mai pot continua asa...

10+

Mav Stii ce inseamna asta, nu? Stat acasa, mancat supica de pui si chestii foarte usoare sa iti recapeti puterile. Ca daca ai sa cazi pe strada nu prea cred ca-i bine! Eu zic ca-i cazu sa meri si la dr. sa iti dea niste analize sa vada cum stai, poate ai nevoie de pastilutze de ajutor. Imi pare rau ca iti e inca asa greatza. Si totusi e semn foarte bun. Indica un nivel ridicat al HCG-ului, deci ca sarcina merge bine. Mie mi-a fost vag rau numa 2 saptamani. Asa ca... ori e baietel... ori nu e de bine.

MariaK s-a facut. 17.30!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alinushca multumesc mult.Nu merg la Dr. Tutunaru, nu voi mai merge niciodata, cu el am pierdut sarcina anul trecut si m-a dezamagit.Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar cu mine nu s-a purtat ca un profesionist, ba din contra.

Ramo 4+

Mergi la inceput