Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
alinushca spune:
quote:
Originally posted by diana21
Va tin pumnii si va astept cu vesti bune!
Eu nu ma simt tocmai bine azi...de fapt, nici ieri nu m-am simtit grozav, ma doare burta ca la CM, destul de nasol si sunt putin cam ingrijorata!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti
Diana, in principiu nu ai de ce sa fii ingrijorata. Toate fetele povestesc mai devreme sau mai tarziu ca au avut dureri ca la ciclu. Uite eu le-am avut saptamana trecuta (desi nu au fost prea tari). Daca te doare peste un prag anume la care nu te mai simti tu bine ia NO-SPA. Daca esti ingrijorata cu adevarat, atunci mai bine mergi la dr. sa iti faca o ecografie, un control si sa te linistesti ca e totul bine. Nu tre sa facem pe curajoasele si sa asteptam pana in ultima clipa.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Alinushcamultumesc mult.Nu merg la Dr. Tutunaru, nu voi mai merge niciodata, cu el am pierdut sarcina anul trecut si m-a dezamagit.Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar cu mine nu s-a purtat ca un profesionist, ba din contra.
Ramo4+
Da' nu sperii pe nimeni! Nu pot sa cred ca e cineva care sa nu-l fi prins macar intr-o zi complet aerian si lipsit de interes. Sa mentionez ca pana acum nu m-a intrebat macar o singura data daca am facut vreo analiza, daca am vreo problema speciala de care ar trebui sa stie (si am cateva)? De fiecare data cand merg la el trebuie sa ii reaminesc de ce sunt acolo si cum se face ca am ajuns la el... Nu neg ca e un medic bun, cu experientza, dar daca - pacienta lui fiind - nu esti super-bine informata cu tot ce trebuie sa faci in sarcina, ai sanse sa o dai in bara... eu l-am ales pentru tratamentul de prim trimestru. Mai departe nu stiu daca mai raman cu el...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
mav spune:
Ramo, ce ma bucur ca ai venit la noi!
Nu stiu daca-ti mai amintesti, eu si tu si alinuscha am fost pt o scurta perioada "colege" la odiseea de ian-feb2008... De data asta va fi bine, la iarna o sa ne tinem bebeii sanatosi in brate, ai sa vezi!
alinush, pai dr meu de fam... in loc sa aiba mai multa grija de mine, stiind ca anul trecut am pierdut doua sarcini, acum nici nu m-a luat inca in evidenta ca si gravida... a zis ca vorbim dupa 12s!
Analize am facut, sunt ok. Vitamine a zis ca nu-mi da decat dupa 4 luni... 
10+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
BraveGirl spune:
Neatza! Nu stiu ce e cu mine ca nu mai am pofta de mancare deloc. Inainte cum ma trezeam, cum mancam.
Ramo-bine ai venit!
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu
Ramo2007 spune:
Mav, pe tine te stiu, parca si pe Alinushca, daca ma gandesc bine.Doamne ajuta ca la iarna, de Craciun sa satm cu bebeii in brate sub bradut.Spune-mi, te rog, ai facut triplu test si eco care se face dupa el?ca tre sa fac programare si nu stiu cand si cum se numeste ecografia.
Corina
merci mult.Ai poze de vineri, cu bebitul tau?
Ramo
4+
BraveGirl spune:
Da Ramo, am poze dar le-am uitat la sot in masina. Tocmai cand vroiam si eu sa pun intrebari despre medicul la care mi-a dat trimitere ginecologul sa fac eco de trim I si bitestul nu am hartia pt ca e in masina. Fetelor din cate imi amintesc, la mine pe trimitere scria ceva de genul scrining de trim I. E tot una cu eco morfo-fetala?
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu
biaz29 spune:
DN: 29/10/1980
UM: 26/02/2008
DPN: 4/12/2008
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista. Va multumesc!
O zi buna tuturor mamicilor!
Bia
i_fotache spune:
Salutare greieraselor,
Iata ca am mai aparut si noi
.
Prea multe nu am de spus, simtomele cand sunt, can sunt mai fara vlaga... Oricum, am ramas la stadiul de dureri de sani si pishu des, iar din cand in cand, am stomacu fix in gat, dar nu pentru mult timp. Singura chestie ca ma apuca cateodata cate o nebunie...joi seara aveam chef de spanac...m-am dus sa-mi fac, dar nu am avut rabdare sa se inmoaie bine ceapa...asa ca in prima faza l-am mancat cu ceapa crantanind in dinti... Ieri la pranz m-a apucat cu painea prajita...Noroc ca "gamalie" se limiteaza la ce am deja prin casa...
Miercuri cred ca ajung si eu pe la doctor.
Dintre gravidutele care deja au facut analizele, la privat, cam cat v-a costat?
Va pup dulce si o zi cat mai usoara!
5+
BraveGirl spune:
Pe mine m-au costa in jur de 600 de lei la Euroclinic. Cele mai scumpe au fost pt Chlamydia si toxoplasma.
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu
Ramo2007 spune:
Fetelor, mai pune cineva Utrogestan dimineata?
Eu am pus ieri dimineta pe la 9 si m-am ridicat din pat la 11, apoi aseara la 20:30 si m-am trezit dimineata la 6 si am mai pus, dar acum observ ca a inceput sa curga...ajutoorrr!Ieri a fost ok, adica n-a curs in timpul zilei.Trebuie oare sa-l bag mai adanc, sincer mi-e cam frica sa ma avant prea mult....
Ramo
4+

si