Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Iti multumesc pentru mesaj, Loren@! Mi-e teama ca toata povestea asta cu gasitul unui medic in Bucuresti o sa se transforme intr-o mare .
Succes si sanatate tuturor mamicilor din grup!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Buna,burtici!

Incercati aici pentru prezicerea sexului la bb!
http://www.tvoybaby.org/en

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

LOREN@ fa-ti ceai de ceapa cu miere si lamaie alternat cu ceai de fenel. Este testat asa ca incearca sa bei 3-4 cani/zi si vei simti ameliorari dupa primele 24h.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Loren@ ia o ridiche neagra si scobeste-o (dar NU pana ajungi la coaja) si pune in ea miere de albine. las-o de seara pana dimineata si apoi bea sucul care-l lasa impreuna cu mierea. nu e nici rau nici scarbos. o sa-ti treaca tusea repede. bunica cu asta ne trata.
sa te faci bine!

Maria, mamica 6+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

sorry! Loren@ am uitat... nu-l bei tot odata, ci doar 1-2 lingurite, restul il folosesti intreaga zi. il iei ca si pe un sirop de tuse.

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Un alt leac naturist, nu chiar pt tuse dar pt imunutate ca sa nu racim: o lamaie se spala foarte foarte bine si se taie cubulete cu tot cu coaja si se adauga cateva linguri de miere. Se la sa la macerat o zi doua apoi se iau 3-4 lingurite in cursul zilei.
Pt gat care ustura eu stiu de gargara cu apa cu sare. Intr-un pahar cu apa se pun 2-3 linguri de sare grunjoasa si se face gargara seara dar nu se inghite ca e potroaca. Sarea dezinfecteaza. Tot pt gat care doare si ustura, pe un prosop se pun felii de cartof crud peste care se toarna spirt. Se leaga prosopul la gat de seara pana dimineata.
Pt tuse ceai de ceapa. Se poate apela si la sare incalzita mai tare si pana intr-un prosop si aplicata pe piept cat se poate suporta sau mamaliga mai moale. Mama mea facea terci fierbinte si il punea in prosop si stateam cu el pe piept pana se racea. Ajuta tusea sa se "rupa". Par ciudate dar garantez pt toate leacurile amintite, sunt incercate pe pielea mea toate.

Mamiseli_11 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Urez bun venit noilor fete!
De asemenea, insanatosire grabnica celor bolnavioare!
Fetelor, eu am o nelamurire in legatura cu calculul varstei sarcinii. Stiu ca se calculeaza incepand cu prima zi a UM, dar am vazut fete, care au calculat de la o probabila data a ovulatiei (Ginye55, parca si tu).
Alinushca a inceput sa ti se vada burta?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna burtici.mi-a mai trecut racela si tuseasi mie si lui andrei dar nu de tot.ne chinuim de aproape doua saptamani ,el cu multe medicamente eu fara doar cu sirop.e groaznic.maine merg si eu la control la gine dar nu mai fac eco pana mai incolo.apropo cand ar mai trebui facuta o eco la 12 saptamani ?am schimbat iau iar utrogestan oral pt ca vaginal m-a iritat,si binenteles ca iar am greturi si amtelei si somnuri dinn cauza lui.dar somn imi e tot timpul si obosesc f repede ca si unele din voi si pe mine nu are cine sa ma ajute.sotul e f obosit cand vine seara.va pup.andrei e mai bine ,i-a trecut la putica dupa decalotare ,dar nu am mai fost la control pt ca am racit intre timp.

diana mami de andrei(19.10.2006)si11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Maria_K bafta maine la eco. Sa vii cu vesti bune!
Simona73 tare faza cu rusa!

Fetelor, m-am hotarat sa ma programez la alt dr. pt. ca nu pot sa mai astept pana se intoarce dr. mea din concediu (peste trei saptamani) ca sa imi prescrie un antibiotic pt. infectia urinara cu E-Coli. Colistinul (pe care mi l-a prescris ea) am aflat ca nu se mai fabrica. Ma gandesc sa nu il afecteze pe BB acesti coli de care nu mai scap de ani buni si de aceea m-am hotarat sa merg la alt dr. pana se intoarce dr. mea din concediu.
Renostimul (tinctura de ienupar si alte plante) nu il mai iau, pt. ca am aflat ca ienuparul este contraindicat in sarcina (provoaca contractii) .

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by anes

Urez bun venit noilor fete!
De asemenea, insanatosire grabnica celor bolnavioare!
Fetelor, eu am o nelamurire in legatura cu calculul varstei sarcinii. Stiu ca se calculeaza incepand cu prima zi a UM, dar am vazut fete, care au calculat de la o probabila data a ovulatiei (Ginye55, parca si tu).
Alinushca a inceput sa ti se vada burta?

8+

Dap. Poate reusesc sa bag poze azi dupa ecografie. sa fie bine. PLS PLS PLS tineti pumnii stransi asa in jur de 2-3-4 ( in functie de coada la dr........).

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput