Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele..eu sunt tot bolnava dar sa zic putin mai bine..sunt tot pe antibiotic si sper sa fie bine..
Am facut si eu calculul cu ce culoare de ochi poate avea bb..la Bia vad ca a mers, sotul cu ochii albastri eu negrii, a iesit cu ochii negri..acum cred ca va fi la fel.
Apropo de kg..habar nu am cit am luat, dar in curind imi cumpar cintar si va zic..aproximez pe putin 4 kg...cel mult 6...oricum sunt cind China, dar am fost si plecata cu serviciu si am mincat porceste unde am stat...adica fara numar, fara numar..acum sper sa trec pe mincat normal.
Joi abia ajung la doctor si am emotii legate de medicamenetele care le-am luat, de tuseam care m-a si ma seaca si de faptul ca nu am putut sa ma odihnesc deloc din cauza asta..aseara la 1 noaptea am adormit abia si m-am trezit din ora in ora..Sper sa aiba Doamne Doamne grija si de noi..
felicitari noilor gravidute apropo si eu mai am de facut analiza secretie si papanicolau! Fug la nitel smotru..
Felicitari si celor ce si-au vazut micutii simburei!

Bia
bebe mic 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Eu abia vinerea viitoare la ora 8 am programare la eco (mi-a zis dr. ca daca nu poate masura bataile inimii nu ma taxeaza si ma reprogrameaza, caci atunci o sa am fix 6 saptamani incheiate) si seara la ora 7 am cu ginecologul; Am o stare de somnolenta permanenta si un nod in gat, peste care vreau sa trec dar numai la faptul ca am stomacul plin ma gandesc;

Kitacu fulgulet +5S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yannisa spune:

buna burtici, ce mai faceti?sunteti bine? eu nu am mai intrat de mult aseara m-a durut un pic burtica cred ca de la oboseala,dar mi-a trecut.pe 15 aprilie ma duc si eu la medic .eu sunt la doctorita codreanu de la giulesti .mai este cineva la dansa?.va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

neatza fetele
mej da aveti viteza la scris, nici nu mi-am mai gasit postul de data trecuta...bravo

va citesc pe toate si imi place asha mult cand spuneti ca va vedeti bebeii asha devreme...e ceva cand vezi cu proprii oki.

noi suntem bine, eu ma simt bine excluzand oboseala, asha cum spuneam data trecuta...asta noapte m-a trezit Dennisu pe la 4 dimi sa imi zica ca crede ca e ud..mititelul a facut pipi pe el...si dormea la noi la in pat, caci noaptea aterizeaza evident la noi in pat, se scoala singur si vine peste noi
si m-am trezit am schimbat lenjeria, si i-am facut si dush caci mi-a zis ca miroase...
dupa care ne-am dus si ne-am culcat jos in sufra pe canapea...el a primit cele mai calduroase paturi iar eu am tremurat pana dimi ca o varga...
asta e, puilor sa le fie bine!

ce sa zic..aa.apropo am tot citit pe Ralu23 de doctor...eu nu ash sta o secunda cu un doctor asha indiferent...este prima sarcina si e important sa te simti bine...schimba-l daca deja nu ai facut-o deja.

pupici pe burtici pana data viitoare.

Gabitza, mama lui Dennis , 9 iunie 2004 si DPN 25.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleramo spune:

buna!ma primiti si pe mine?sunt insarcnata in 7 sapt. si 2 zile.prima eco am facut-o la 5 sapt.si iam vazut inimioara cum bate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor
Noi bantuim prin casa, pentru ca din cauza vremii n-am mai iesit nicaieri astazi
Noroc ca am fost inspirati ieri sa iesim, ca astazi am fi regretat.
Eu incep sa ma simt bine, sper sa ma tina. Abia astept sa sun maine la doctora sa ma programez pentru urmatorul control sa vad ca bebe a evoluat si totul merge bine.
Elena bine ai venit. Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara si multa sanatate!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Salut tuturor!
Si eu sunt o mamica de decembrie (DPN 4 dec 2008). Am citit cu furie forumurile in ultimele zile si am ametit de toate recomandarile. Eu sunt din Iasi dar de aproape doi ani locuiesc in Bucuresti. Primul meu copil este un baietel de doi ani si zece luni pe care l-am nascut la Iasi, cu doamna dr. Socolov, un medic extraordinar pe care il recomand cu toata inima. De cand m-am mutat aici in Bucuresti sunt total debusolata. Nu stiu la ce medic sa merg pentru supravegherea sarcinii si ma gandesc sa ma intorc la Iasi sa nasc pentru ca nu stiu daca voi gasi un medic in care sa am incredere si care sa aiba grija de mine si de bebe asa cum am avut parte data trecuta. Daca aveti recomandari pentru un medic bun, va rog sa-mi spuneti. Multumesc!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna burtici! Azi am mai facut o saptamana!
Eu am fost plecata din Bucuresti la mama mea. Si acolo e o vreme la fel de urata ca si aici.Dar macar am schimbat aerul.

Bun venit noilor burtici! Ne adunam din ce in ce mai multe si e asa frumos!

Pe mine nu ma slabesc greturile deloc. Sanii nu mai sunt la fel de durerosi. Nu dorm noaptea si sunt tare obosita. Si de maine iar la munci. S-a terminat prea repede vacanta!
Abia astept ziua de marti cand am programatre la echo. O sa aud pentru prima oara inimioara puiului meu!Asa de greu trece timpul!

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna burtici! Nu am mai avut timp sa scriu ieri , dar am citit tot. Bun venit noilor gravidute!
Eu am luat o decizie: nu mai am de gand sa ma stresez si sa merg la n-spe doctori si ecografii. Vreau sa ma bucur cat mai mult de burtica mea. Sigur buburuza mea este bine. Asa ca m-am hotarat sa merg la eco la 8 sapt. cum m-a chemat dr. La 12 sapt o sa-mi fac programare pt ecografia de trimestrul I si bitest.
Va urez o duminica frumoasa!

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Stiti vreun leac babesc permis in sarcina pentru tuse?? Am o tuse de zic ca ma rup in doua!
Bia eu ti l-as recomanda pe doctorul meu, Tutunaru de la Elias, dar are o coada la paciente si nu se respecta programarile, asa ca primul venit e primul servit, astfel incit daca nu era doctorul cu care am nascut-o pe Bia mea nu cred ca mai ajungeam pe la el..de bun profesionist e bun profesionist, chestia cu coada la cabinet ma omoara pe mine..bine ca nu merg des macar!
BraveGirl buna decizie...la Bia am fost diperata cu eco in nestire..acum sunt mult mai linistita si consider ca mai rarut e mai dragut, mai ales daca nu sunt motive sa ajungem la doctor!
Ma duc sa behai...off tusea astea..poate stiti totusi vreun leac babesc..please nu ma uitati!

Bia
bebe mic 9+

Mergi la inceput