Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
leeloo5979 spune:
Am facut si noi 7 saptamani si am modificat semnatura...offf, mai e putin si am sa stiu si ce are bobita mea, daca e baietel sau fetita. sincera sa fiu, de abia astept ca sa pot alege un nume,sau macar sa stiu la ce nume sa incep sa ma gandesc. Voi mai aveti rabdare?
Leeloo
7 + 
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
alinushca spune:
quote:
Originally posted by leeloo5979
Am facut si noi 7 saptamani si am modificat semnatura...offf, mai e putin si am sa stiu si ce are bobita mea, daca e baietel sau fetita. sincera sa fiu, de abia astept ca sa pot alege un nume,sau macar sa stiu la ce nume sa incep sa ma gandesc. Voi mai aveti rabdare?
Leeloo
7 +
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt
Noi ne-am gandit inca dinainte de a pierde prima sarcina la cate 3 nume de baieti si cate 3 nume de fete. Toate in ordine asa incat stim ce nume primeste prima fetita, a doua, sau primul baiat, al doilea, etc
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
nov-dec2008 spune:
delia79, oaanna, babyzapi sunteti pe listuta. Primele 12 mesaje sunt moderate si apar foarte greu. Asa ca spor la scris si va doresc sarcini usoare.
andrutza24 bine ai venit si sa ai o sarcina usoara. Ca sa apari pe listuta trebuie sa dai DN, UM si DPN.
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by ginye55
ralu felicitari pentru inimioara si schimba-ti medicul urgent. Nu e normal ce se intampla. In ceea ce priveste spaga, da, eu dau si cand ma duc la cabinet la dna doctor. Numai asa ii pastrezi zambetul pe buze si stie sa vorbeasca cu pacientii. Cred ca e regula generala. Daca nu, spuneti-mi si mie, sa stiu cum stau lucrurile.
brave girl stai linistita. Eu tot la 5 sapt am facut prima echo si nu s-a vazut decat sacul. Abia sapt viitoare ma duc sa vad cum mai stau lucrurile. Stiu ca e grea asteptarea, dar nu te mai gandi numai la lucruri urate si rele.
Pe mine iar m-a luat greata. Se pare ca mai nou apare seara si ma lasa spre dimineata.
ginye8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Da, e posibil sa ai dreptate. Conceptia mea era ca daca ma duc la o clinica PRIVATA nu mai este nevoie sa dau spaga, ca urasc sa fac asta!! Cred ca e si vina mea, dar i-am batut apropouri mai mult decat evidente sa ma primeasca la spital unde lucreaza. Ma rog, deja am vorbit cu o prietena, insarcinata si ea, si o sa ma duc sa ma vada si doctorul ei, cel putin "actiunea" se petrece la spital si stim cum stam...
S7
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by diana21
BraveGirl, la mine s-a vazut doar un sac mic, mic la cinci saptamani! Pe poza era o chestie neagra cam cat un varf de ac.
, nu e tocmai ok atitudinea acelei dr., mai ales daca ai mers la o clinica privata! Rh neg. am si eu si la prima sarcina am facut dozarile de anticorpi prin saptamana a opta, parca...Eu zic ca trebuie facuta cat mai repede! Iti iei trimitere de la dr. de familie si mergi la Inst. de Hematologie, unde se face gratuit. Eu ma duc sa mi-o fac fara sa mai astept sa-mi spuna cineva...La sarcina anterioara am scapat cu bine, fara anticorpi, iar fetita mea e Rh pozitiv, ca si tatal ei. Sper sa nu am probleme nici acum.
Lorena, imi pare tare rau ca esti bolnavioara! Multi pupici de la mine sa te faci bine repede!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
Te
pentru informatii. Asa voi face, ca nu vreau sa risc.
S7
spiridusul spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Spiridusul,
nici eu n-am apucat sa fac analizele...,mi-e f greu sa ma trezesc dimineata avand in vedere ca noaptile mele sant albe...,spre dimineata apuc sa dorm si eu mai bine...
sper din suflet sa merg luni...
la prima sarcina le-am facut in saptamana 14 parca...,fusesem plecata din tara...
Mamica stralucitoare
10++ Crinuta 1 Nov 2006
io ma declar cea mai lenesa moama... poate din cauza ca abia de vreo luna am inceput sa am si eu nopti "legate".
sa stii ca partea cea mai grea in procesul de intarcare, a fost sa ma hotarasc eu ca vreau acest lucru, pt ca imi era greu sa rup legatura...
Fetelor eu cum prind ocazia, ma arunc in pat.. ..ma gandesc (si cred ca nu gresesc) cu un pui de 1 an si 9 l, si unul abia nascut, nu o sa mai pup odihna...asa ca imi fac provizii de pe acum......sa nu uit: e 11 si eu nu dorm inca?
mey, nu pot sa calculez culoarea ochilor, pt ca tata ii are cand verzi cand albastri, eu, cand caprui cand verzi.... iar mate's father e cam decedat, si nu mai stie ce ochi avea

ahaaaa, ati inceput sa va ganditi ce vreti? eu votez tot cu baiat. cred ca este mai usor cand ai doi copii sa aiba acelasi sex, se inteleg mai bine.... dar, daca iese pfetita o sa fiu cea mai happy, sa am si eu cui sa ii fac rochitze si coditze.
kita spune:
Estyanda parca as fi scris eu despre toate simptomele mele care ma apasa (inclusiv faza cu sanii, gandurile in frau si somn non stop)
Ralu si eu in locul tau as schimba dr.
Saptamana trecuta pe 31.03 i-am scos lui Andrei polipii, si a fost un marait cam toata saptamana; pe mine deja ma apuca grijile, de cum ma voi descurca cu un copil de 3.10 ani si unul nou nascut; mama mea a zis ca nu mai r zista la inca un stress si ca sa invat s ama descurc singura, asa ca mai am sperante si de la soacra (ma ajutat suficient si cu Andrei-pacat ar fi sa nu recunosc asta)
In rest am sinii umflati si durerosi, mi s-a umflat burta, si am toata ziua un nod in gat (dar inca mananc);
Pupici la burtici
Kita
cu fulgulet +4S si Andrei (10.02.2005)
Maria_K spune:
buna dimineata! va doresc o duminica placuta si rlaxare cat incape!
bun venit noilor burtici! sarcina usoara si bebici sanatosi!
Estyanda si eu obosesc si gafai din orice. si de la vorbit obosesc. am citit in mai multe locuri ca e perfect normal. acum am inceput totusi sa am zile in care simt o energie....!!!!!!!! ![]()
zilele trecute ma plangeam ca mi-au disparul simptomele, in special durerea de tzitzi, dar acum, dupa 2 sapt de tremurat, a revenit, in special seara, si a adus si niste greturi dragute rau cu ea!
maine merg la eco si am niste emotii! tremur de pe acuma!
Maria, mamica
6+
bebitzul nostru
fluturasha23 spune:
Primele simptome: in saptamanile 4 si 5 am avut o somnolenta crunta (care mai continua si acum), sani durerosi si furnicaturi, si rar mici crampe.

si