Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

quote:
Originally posted by oceanborn

Buna dimineatza,
in sfarsit cred ca am scapat si eu de moderare, incepea sa ma calce pe nervi.
Observ ca suntem mai multe fete care avem 29ani si mergem pe 30.
Greturile ma bantuie de 3 zile, e nasol, prin casa ma plimb cu bidonul de limonada dupa mine, cand ies am bidonul de jum de litru in poseta, poate din cauza asta inca nu am
..
Eu prima ecografie o voi face doar peste 2 sapt pt ca si aici , ca in multe alte tari , in general nu se fac ecografii pana in a 8-a saptamana.Trece greu dar asta e, oricum sunt optimista!
Va intereseaza ce culoare(posibila) a ochilor vor avea viitorii vostri bebei?intrati aici:http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html
o dimineatza fresh va doresc!

6+

Daca e asa cum zic ei, din pacate bebeul nu va mosteni culoarea albastra a ochilor sotului meu. Se va mai naste un copil cu ochi caprui.

ginye 8+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am citit-o pe Alinushca cea cu ochii albastrii si mi-am adus aminte...
aseara am visat fetita din burtica...,avea parul luuung,blond si f cret...,cu ochii albastrii...,frumoasaaaaa focccc,nu ca-i a mea...,da' zau ca asa era...

Spiridusul,
nici eu n-am apucat sa fac analizele...,mi-e f greu sa ma trezesc dimineata avand in vedere ca noaptile mele sant albe...,spre dimineata apuc sa dorm si eu mai bine...
sper din suflet sa merg luni...
la prima sarcina le-am facut in saptamana 14 parca...,fusesem plecata din tara...

Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza24 spune:

buna dimineatza dragi burtici
sunt noua pe aici.tocmai am aflat ca voi avea un bebitza. dar eu nu am decat 5 saptamani. sunt putin speriata pentru ca in vara am pierdut un bebe la 3 luni. sper ca de data asta sa fie cu noroc. acasa mai am o prichindica de 3 ani jumatate.
oricum imi pare bine de cunostinta si sper sa ma mai ajutati cu cate un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata fetelor
Azi am reusit sa dorm ca-n zilele bune si sa ma odihnesc. Astept sa se scoale si sotiorul sa plecam la cumparaturi ca e pustiu in frigider.
Simptomele parca s-au mai potolit la mine. A ramas doar oboseala, usoara stare de greata si durerile de sani de care nu cred sa scap...s-au facut de zici ca acum explodeaza..frumosi ce-i drept, dar stiu ca n-or sa ramana asa

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

Neatza, fete!
Am sosit mai tarziu pe aici ca m-am trezit cu chef de trebi si ...am fost harnica. Acum am mancat si treb sa las papik sa se aseze ca dak nu isi face de cap, si vb cu voi.
Salut fetele toate , dar in special pe cele care au 29 de ani si au plecat pe 30.
Doamne ,ce bine e sa te trezesti cu o juma de ora mai tarziu , dar, cel mai important, ce bine e sa stai acasa!!!
Apropos, de ochii copiilor: Am citit despre culoarea ochilor ca se stabileste pe la varsta de 2 ani . La Anda, fetitza mea , s-au schimbat din albastru cum au fost la nastere, in caprui in decursul unei singure saptamani, dar la varsta de 4 ani, cand nu mai credeam ca se mai schimba, ci raman albastri. Ne bucuram ffff. mult, cand .....

6+

Mergi la inceput

Dandusa, la sarcina anterioara la care credeam 100% ca avem baiat ,am visat o fetitza blonda , frumoasa minune mare, asa cum e fetitza acum,dar noi ne inversunam sa credem ca avem baietzel.Mai tarziu am auzit ca mama gravida viseaza , foarte adesea copilul din burtica ei.
Eu acum sunt curioasa ce visez, atunci cand am sa-l visez pe BB al meu.
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

BraveGirl nu iti face probleme, mergi pe la 6+ la eco si vei vedea embrionul. Stiu ca este grea asteptarea.
alinushca dublu test la cate sapt se face si de ce este mai de incredere? Ca se face la o varsta mai mica, doar, cand nu sunt formate atatea organe!
estyanda eu sunt in concediu medical incepand cu sapt. a 6-a si voi sta pana la inceputul sapt. a 11-a. Dar eu am facut asta din cauza problemelor pe cere le-am avut (fetele mai vechi poate isi amintesc) - iminenta de avort din cauza hematomului perisacular cu desprindere de sac embrionar . Daca faci fata oboselii la serviciu, nu este nici o pb. sa mergi mai departe. Oricum, oboseala asta este normala.
ralu23 daca simti ca nu ai incredere in dr. vei fi stresata ori de cate ori vei merge la el si nu iti va da raspunsurile pe care le astepti.

Hmm, nu am putut sa dechid link-ul despre culoarea ochilor. Eu am ochii albastri, dar sunt sigura ca BB al meu ii va avea caprui ca ai sotului, pt. ca in familia lui nu cunoastem persoane cu ochi albastri. dar, cine stie?! Tb. sa se intalneasca genele din ambele familii ca sa iasa albastri, pt. ca sunt gene recesive. La ochii caprui, nu, pt. ca sunt dominante.

8+

Mergi la inceput

Anas multzumesc mult pt lamuriri. Nu cred ca e cazul sa-mi iau medikl. Lucrez in invatamant si nu am un program ff incarcat. Si, dupa spusele tale , pot face fatza efortului serviciului. De multe ori ma trezesc ca gafai in timpul orei. Dar , vorba lui Mav si a Amaliei , am (avem) o anumita varsta. Si a mai zis cineva pe aici (imi cer scuze , nu stiu acum cine; oricum ii multzumesc mult pt acest sfat eficient),E CAZUL SA MICSORAM VITEZA.
In orice caz, mi-am propus sa fac sapt asta sau cel tarziu sapt viitoare o eco, sa stau linistita.
6+

Mergi la inceput

Scuza-ma, Anes, am scris mai sus Anas.
Iti urez o sarcina cat mai usoara si fara probleme! DOAMNE AJUTA tuturor gravidutzelor!
Sa avetzi o sambata frumoasa in continuare si cat mai lipsita de gretzuri!!
Pupici pe burtici!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Hello, Burtici!

Am intrat sa va urez un weekend frumos si sa va spun ca mi-am schimbat semnatura si sunt foarte mandra! Azi avem doua luni!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput