Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

Nu am precizat : semnele de sarcina sunt la ele acasa la mine: gretzuri cat e ziua de mare, sanii s-au mai cumintit de cateva zile , dar sunt mari si tari, ganduri ... aiurea, negative, dar le tin in frau, am luat in greutate 3 kg si sarcina se obsreva DEJA (6 sapt)mi-au zis deja colegele.Dorm intr-una.
Ce credeti???
Si pe deasupra Meditest nu mai are contract cu CAS pentru analizele mele. La prima sarcina nu am avut oboselile si gagaielile astea asa accentuate.
Astept raspuns dak ma puteti ajuta!!!
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Estyanda, mie mi se pare perfect normal sa ai simptomele tale. Si eu am o stare accentuata de oboseala si recunosc ca nu ma simteam chiar asa la prima sarcina. Totusi la prima sarcina aveam 22 de ani, mergeam pe 23...acum am 29..in vara fac 30...diferenta de varsta se simte
Ganduri cred ca avem toate, e si normal, suntem mai stresate, isi spun si hormonii cuvantul...uita-te la mine..
Te pup si-ti doresc multa sanatate si liniste sufleteasca!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by Amalia

Seara buna fetelor
Nu-mi vine sa cred ca maine intru in saptamana 10 de sarcina. A trecut timpul foarte repede.
Saptamana viitoare ma programez pentru control si pentru o noua ecografie, sa vedem cum a evoluat bebicul. Mi-au iesit si toate analizele si merg sa le citeasca. In mare sunt ok, dar a iesit "leucopenie" (leococite scazute), dar a doua zi dupa ce mi s-a recoltat am racit puternic, cred ca asta era cauza, ca am avut amigdalele prastie.
Testele imonologice nu ma pricep sa le interpretez
Imi puteti spune si mie ce inseamna? Pentru CMV, mi-a iesit IgM negativ si IgG tot negativ.
La toxoplasmoza si virusul rubeolos a iesit IgM negativ si IgG pozitiv.
Sunt ok? Nu mai am rabdare pana ajung la medic
Va pup dulce! Multa sanatate!

si 9+

Citomegalovirus nu ai avut, mare grija sa nu faci acum! Cica se manifesta ca o raceala, doar este o viroza....
La toxoplasma si rubeola ai anticorpi, e f bine, ai scapat de griji!

Mergi la inceput

Mav, iti multumesc mult pentru raspunsuri! M-ai mai linistit!
Cum te poti feri de CMV?...cum ajungi sa-l iei?

si 9+

Mergi la inceput

estyanda, eu am zile cand ma simt asa obosita si lipsita de energie, ca numai as zace in pat si nimic altceva... nu e anormal in sarcina... si asta e doar inceputul...

10+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Amalia, habar n-am cum sa te feresti... Ai grija sa nu racesti... papa multe fructe, citrice... evita aglomeratia... Cica 80% din populatie ar avea IgG pozitiv la CMV daca si-ar face analiza... Si eu am fost surpinsa cand am aflat ca am avut CMV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

Ma ingrijora tare oboseala asta accentuata fata de sarcina anterioara. mii de multzumiri pt raspuns.
Amalia la prima sarcina am implinit 7 luni 23 de ani , iar acum am 29 de ani fac in vara 30. CE ZICI DE ASTA??
Va las acum ca imi e tare foame!! Noapte buna si pupici pe burtici
Am sa citesc maine!!!
6+

Mergi la inceput

si eu implinesc la vara 30... si se simte intr-adevar diferenta... la seb aveam 25 jumate....

brie si dandusa, nu vreau sa va demoralizez, insa ar fi bine sa aruncati un ochi aci pe lista la aspirantele de Cta... sa vedeti ca dr-ul vostru are o mare bila neagra si de ce....

Mergi la inceput

Estyanda, se pare ca suntem de-o varsta si am conceput si copii in cam aceleasi perioade ale vietii
Mav, sincer deja am racit o data de cand am ramas insarcinata. Nu pot evita aglomeratia ca meg cu metroul la servici si dimineata stau ca o sardea

si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

neata gagici!
v-am pierdut undeva la capitolul anterior.
nu's cum va simtiti voi, dar pe mine zici ca ma calca trenul in fiecare noapte.
ziua greturi ( de unde or veni nu stiu... ca de mancare nu pot sa ma mai ating), pe la 4 incepe sa ma doara stomacul, mi-e somn non stop, spirisudul mic, a luat-o la goana, si dai si alearga prin parc dupa el.....
io am zis clar sarcina trecuta: bb2 doar daca poarta tati sarcina. unde mi-o fi fost capul cand am plantat tot la mine in burta, ha?

ralu23, de ce sa ii dai spaga, iubita? ca sa isi faca treaba? pai nu-i de ajuns cat platesti acolo? dr isi ia banii de la clinica.!
je sunt anti spaga... sa vezi cand o trebui sa duc gupii la gradi... cred ca ii manaca pe aia toate ziarele si televiziunile daca vad ca tb sa recurg la spagi

am fost si eu la eco... v-am zis?
la analize n-am ajuns.. dumnezeu stie cand oi ajunge..... e departe ( fix peste drum), sunt obosita si nu am chef de nimic

mai este cineva ca mine??????

Mergi la inceput