Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 2
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Fete care ati fost la eco la 5 saptamani, ce rezultate ati avut? La mine faptul ca nu s-a vazut embrionul, ci doar vezicula ma pune pe ganduri. Voi unde ati mers pe la 6s+ si i-ati vazut inimioara? Ma bate gandul sa merg si eu pe la 6 sapt sa vad cum a evoluat.
==========
Corina5+
My baby
Albumul meu
eu am fost la Sanador.
S7
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Fete care ati fost la eco la 5 saptamani, ce rezultate ati avut? La mine faptul ca nu s-a vazut embrionul, ci doar vezicula ma pune pe ganduri. Voi unde ati mers pe la 6s+ si i-ati vazut inimioara? Ma bate gandul sa merg si eu pe la 6 sapt sa vad cum a evoluat.
==========
Corina5+
My baby
Albumul meu
De ce sa te puna pe ganduri? La 5 saptamani e ceva foarte mic, e normal sa nu fie foarte vizibil. Gandeste pozitiv si lasa prostioarele! Mai stai putin si du-te din nou, daca vrei.
si rabdare multa iti (imi) doresc!
S7
babyzapi spune:
buna mamicilor....nici nu mai stiu cate m,esaje am scris si ink nu imi vad mesajele...m-am saturat sa vb de una singura...
Am 23 de ani si sunt in 7 saptamani..
UM 15.02.2008
DPN 26.11.2008
Va pupic pe toate
ginye55 spune:
ralu felicitari pentru inimioara si schimba-ti medicul urgent. Nu e normal ce se intampla. In ceea ce priveste spaga, da, eu dau si cand ma duc la cabinet la dna doctor. Numai asa ii pastrezi zambetul pe buze si stie sa vorbeasca cu pacientii. Cred ca e regula generala. Daca nu, spuneti-mi si mie, sa stiu cum stau lucrurile.
brave girl stai linistita. Eu tot la 5 sapt am facut prima echo si nu s-a vazut decat sacul. Abia sapt viitoare ma duc sa vad cum mai stau lucrurile. Stiu ca e grea asteptarea, dar nu te mai gandi numai la lucruri urate si rele.
Pe mine iar m-a luat greata. Se pare ca mai nou apare seara si ma lasa spre dimineata.![]()
ginye
8+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
diana21 spune:
BraveGirl, la mine s-a vazut doar un sac mic, mic la cinci saptamani! Pe poza era o chestie neagra cam cat un varf de ac.
Ralu, nu e tocmai ok atitudinea acelei dr., mai ales daca ai mers la o clinica privata! Rh neg. am si eu si la prima sarcina am facut dozarile de anticorpi prin saptamana a opta, parca...Eu zic ca trebuie facuta cat mai repede! Iti iei trimitere de la dr. de familie si mergi la Inst. de Hematologie, unde se face gratuit. Eu ma duc sa mi-o fac fara sa mai astept sa-mi spuna cineva...La sarcina anterioara am scapat cu bine, fara anticorpi, iar fetita mea e Rh pozitiv, ca si tatal ei. Sper sa nu am probleme nici acum.
Lorena, imi pare tare rau ca esti bolnavioara! Multi pupici de la mine sa te faci bine repede!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
Amalia spune:
Seara buna fetelor
Nu-mi vine sa cred ca maine intru in saptamana 10 de sarcina. A trecut timpul foarte repede.
Saptamana viitoare ma programez pentru control si pentru o noua ecografie, sa vedem cum a evoluat bebicul. Mi-au iesit si toate analizele si merg sa le citeasca. In mare sunt ok, dar a iesit "leucopenie" (leococite scazute), dar a doua zi dupa ce mi s-a recoltat am racit puternic, cred ca asta era cauza, ca am avut amigdalele prastie.
Testele imonologice nu ma pricep sa le interpretez
Imi puteti spune si mie ce inseamna? Pentru CMV, mi-a iesit IgM negativ si IgG tot negativ.
La toxoplasmoza si virusul rubeolos a iesit IgM negativ si IgG pozitiv.
Sunt ok? Nu mai am rabdare pana ajung la medic
Va pup dulce! Multa sanatate!
Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si
9+
diana21 spune:
Amalia, sunt ok
. A explicat pe undeva Mav (sau Maryb), poate ar fi bine sa punem si asta pe prima pagina...detalii despre analize! dar leucocitele...eu stiu ca nu scad in "raceala", din contra...Hemogolobina cum e? Dar limfocitele si monocitele? De obicei se interpreteaza in context! Pupici!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 7+
Dialoguri strumfesti
estyanda spune:
Buna seara, burticutze!
Am revenit si eu dupa o sapt. pe forum ca nu am avut time delic tot acest timp. Dak nu am fost acupata cu jobul, mi-a fost rau sau am dormit. Apropo! Voi simtiti oboseala zilnic dupa pranz? Simtiti marea nevoie de a dormi efectiv?
In afara de oboseala asta eu gafai ca si cum as fi muncit la sapa. Credeti ca e normal ca la doar 6 S sa obosesc asa, doar dopa ce vin din dormitor in sufragerie, de exemplu ,sau cand vorbesc cu cineva mai mult intr-un ritm normal,de povestire???
Dati-mi o mana de ajutor dak stiti ceva!!!PLEASE!!!
6+
Amalia spune:
Diana, multmesc pentru raspuns. Stiu ca s-a mai spus pe undeva si m-am dus inapoi cu vreo 2 capitole si ceva, dar nu gasesc unde
Monocitele sunt mai mari, limfocitele sunt in valorile normale.
Oricum de la ginecoaga merg si la doctora de familie cu analizele.
Sunt mai stresata de controlul de acum cu rezultatele astea, decat de primul cand asteptam sa-i aud inimioara. Ori unde au tot plecat fete de aici cu sarcini pierdute...
..vreau sa vad ca totul este ok.
Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si
9+
aliburtica spune:
Si eu obosesc mai tare, as dormi mult mai mult,nu-mi mai ajung zilele de odihna nicicum. Cred ca e un simptom al sarcinii.Obosesc mai repede si dak am de urcat pana sus,la noi la et 4. Mi-e greatza de foame-ati mai auzit asa ceva? Sa nu simti senzatia de foame,sa o simti mai intai pe cea de greatza si sa-ti dai seama ca de fapt nu ai papat!
Cred ca am innebunit..sa nu mai stiu nici cand mi-e foame...