Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

eu in continuare am de furca cu greturile, dar mai rabd putin si apoi gata.

mav, cred ca tu ai trecut-o pe ioanamami_16 in listuta....vezi ca mai sunt 2 fete care au dat datele aici la capitolul asta, dar pentru ca au mesajele moderate au aparut cu intarziere. hai ca-ti dau eu datele aici si o sa-ti spun si la ce pagina le gasesti ca sa le poti trece profilul. Deci este vorba de :

Biaz29 cu DN 29.10.1980, UM 26.02.2008, DPN 04.12.2008 (pagina 10)
Naty35 cu DN 17.04.1972, UM 05.02.2008, DPN 14.11.2008 (pagina 12)

multumesc frumos ca in ultima vreme te-ai ocupat de listuta, eu nu prea am mai avut timp.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Si eu am avut insomnie.... m-am trezit la ora 3 si am stat cu ochii in tavan... si cred ca am mai adormit abia pe la 6...
Sper sa nu devina de acum ceva obisnuit... ca mai e destul pana la ultimele saptamani din sarcina, cand insomnia va fi un lucru "normal"...

10+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mary, editez mai tarziu, cand voi mai lua o scurta pauza de la munca... Numai sa nu schimbi capitolul pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mav, eu nu pot sa schimb capitolul....am mai spus ca la servici am restrictii....deci, va trebui sa faci tot tu capitol nou azi.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mi-am facut programare pe 25 aprilie la eco de 8 sapt si pe 21 mai la eco de 12 sapt si bitest. Am niste emotii. De abia astept sa treaca timpul.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

quote:
Originally posted by biaz29

Maria, poate ca este prea devreme sa ma gandesc la asta, dar daca bebe vrea sa vina mai devreme, sau apar complicatii, cum ajungi tocmai pana la Cluj? Te intreb pentru ca si eu imi fac exact aceleasi ganduri ca si tine.

5+

Bia

sa stii ca si eu mi-am pus problema, dar am un apartament in Cluj si din luna 7-8 pot sa-mi iau concediu (avantajul de a fi propriul meu sef ) si sa ma mut acolo.

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

quote:
Originally posted by Ramo2007

Fetelor, am uitat sa va spun ca am insomnii.Adorm cam pe la 22 si la 2-3 ma uit pe pereti, dar peste ceva timp adorm la loc.S-a intamplat si la voi?

Ramo 4+

Puiutul meu scump

exact asta patesc si eu dinainte sa aflu ca sunt insarcinata. adorm pe la 21-22 si ma trezeam noaptea si de 2-3 ori si adormeam la loc. acum ma trezesc si din cauza "pipi" dar atunci nu.

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Alinushca ma bucur mult ca bebele tau e bine.Si nu-ti mai face atatea griji, sigur e bine dc nu ti-ar fi spus doctorul, nu?
Si poate ti-a facut abdominala, pt ca bebele e mare ai aproape 12 sapt si am impresia ca nu mai e voie sa faca eco intravaginala.Parerea mea.Si cand ti-a zis sa mai vii la alt control?
Eu zic sa stai linistita ca faci rau lu bebe, dc te stresezi.
Eu vb.... am niste emotii pt maine la eco de nu mai pot.Mai ales ca am avut niste cosmaruri azi-noapte, va dati seama cu ce....de m-am trezit plangand.OFFFF.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by loren@

Pupici fetele..dupa ce am citit cu PAP nu stiu daca o sa-l fac sau nu, cel putin nu pentru moment...o sa fac analiza secretie..intrebare..ati cerut analiza complexa cu toate minunile care costa in jur de 250 lei sau cea mai simpla analiza de secretie?
In alta ordine de idei iar mi-a iesit E coli la urocultura, deci prevad ca o sa scap de un antibiotic si dau de atul!
Maria K nasol doctorul ala..poate poti sa elgi altul!
Diana daca te doare ca la cm des, e bine sa mergi la doctor sa vada ce si cum....
Eu inca mai tusesc mai ales seara de simt ca mor, si tot ma intreb daca bb e bine..off.!
Revin cind pot..pupici!

Bia
bebe mic 9+

Maria K acum m-am intors de la analize iar pe bonul fiscal secretia este trecuta cu denumirea - frotiu secretie - si costa 8 lei.
Eu am avut un set destul de lung de analize care m-au costat exact 400 lei , analizele uzuale au costat 160 iar complexul Torch 280 . Au facut o reducere de nu stiu cit la suta si pina la urma a iesit 400.
Parte din analize as fi putut sa le fac pe "casa" - gratuit dar la gratuitati , la acest laborator fff recomandat pt. acuratetea rezultatelor, se merge pe programari care ajung undeva prin mai.
Pentru anumite analize maine pot avea rezultatul , pentru altele abia peste 3-4 saptamani - cum este Torch-ul.
Pt. fetele care au de facut urocultura si care nu cunosc procedura (eu n-am stiut-o si duc proba abia maine): recoltarea se face intr-un vas steril (se poate cumpara de la farmacie 1,2 lei) , din prima urina de dimineata dupa o igienizare prealabila , nu din primul jet ci din urmatorul.
Daca aveti glicemia de facut trebuie sa nu mancati nimic inainte !

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Evident ca am incurcat destinatarii.Scuzati fetelor ......Sper sa va fie utile informatiile .

Mergi la inceput