Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
Maria_K spune:
toriceli nu stiu daca mie trebuia sa te adresezi cu raspunsul, dar nu e nici o problema![]()
eu am facut la primul control (sapt 4) analiza secretie + pap. au iesit PAP I si la restul micoze etc negativ, deci sunt ok.
m-a costat 30 lei.
Maria, mamica
7+
bebitzul nostru
toriceli spune:
Sigur ca am incurcat destinatarii Maria K , nush" ce tot imi joaca feste privirea asta. Raspunsul despre costul analizelor era destinat loren@-ei. Sper sa ma mai tolerati un pic.
Ne poti spune cum s-a derualt la tine PAP ? 
Maria_K spune:
pai m-am cocotat sus pe masa aia, m-a rugat de 2-3 ori sa nu mai strang din fund
, si ce a urmat a fost rece si foarte neplacut pt ca te tot racaie acolo. oricum , cu cat stai mai relaxata, cu atat e mai putin neplacut. pe mine m-a si durut un pic. apoi m-a durut si burta 2 zile. (dar nu vreau sa sperii pe nimeni). recoltarea mi-a facut-o medicul , nu asistenta. mi-a pus in mana o cutiuta cu lamela respectiva si m-a trimis la laborator. dupa o sapt am primit rezultatul.
sper ca la asta te refereai cand m-ai intrebat cum a fost ![]()
.
Maria, mamica
7+
bebitzul nostru
toriceli spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Neatza!
MariaK iti inteleg supararea. Poate reusesti sa mergi in CLuj la un ecograf particular unde sa stea sa se holbeze cu atentie si sa vezi tot ce ai nevoie sa vezi. Sper cat mai curand!
Scuze ca nu am mai intrat ieri cu vestile. Cand am ajuns acasa am fugit pana la medicul de familie si apoi nu mi-a mai mers forumul nici batut.
Din pacate sunt la fel de dezamagita ca MariaK. Dr. nu a avut chef de mine si mi-a facut abdominala si abia daca am vazut ceva cat de cat acolo... Dupa spusele lui (ca eu nu am putut verifica) bebe este bine sanatos. Saptamana viitoare ma duc in alta parte si am sa cer intravaginala. Sa pot vedea si eu ceva clar sa ma linistesc.
Apropos. A mai facut cineva 3D si 4D ? Cand faceam 3D sau 4D simteam o vibratie tare neplacuta pe burtica. Are cineva experienta mai multa?http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=111+
Alinushca eu am facut 3D numai transvaginal si mi s-a spus ca se poate face pe toata durata sarcinii. 4D am inteles ca este utila de la 20 saptamini iar eco abdominala am facut 2D doar pt. a-mi confirma faptul ca sarcina este in evolutie. Sunt usor paranoica dupa ce am pierdut prima sarcina si merg la eco intre consultatiile programate de docul meu OBG. La 2D nu simt prea puternice vibratiile , mai degraba se simte cind impinge ecografistul pe abdomen , altfel nimic.
Oricum din cite am inteles bebe-ul este foarte bine protejat impotriva factorilor mecanici din exterior si rezista chiar la lovituri destul de puternice. Deci vibratiile aparatului eco...parea mea cu atit mai putin nu il deranjeaza.
Cind merg la eco , intre consultatiile docului meu , la diverse policlinici private , intreb din start daca au posibilitatea de a face eco transvaginala cind vreau neaparat sa fac transvaginala. De cele mai multe ori au doua ecrane din care unul pt. pacienta. Daca nu au.......ei bine oricum merg cu sotul care sta cu ochii cit cepele pe monitor si imi povesteste cum inoata bebe. Pt. morfofetala nu ma intereseaza decit opinia docului meu iar la restul eco-urilor merg doar pt. a se confirma facptul ca sarcina e in evolutie. Restul concluziilor celorlati medici despre bebe si evolutia lui nu ma intereseaza.

PS. Mai sti ceva despre Delphinas ?
toriceli spune:
quote:
Originally posted by Maria_K
pai m-am cocotat sus pe masa aia, m-a rugat de 2-3 ori sa nu mai strang din fund, si ce a urmat a fost rece si foarte neplacut pt ca te tot racaie acolo. oricum , cu cat stai mai relaxata, cu atat e mai putin neplacut. pe mine m-a si durut un pic. apoi m-a durut si burta 2 zile. (dar nu vreau sa sperii pe nimeni). recoltarea mi-a facut-o medicul , nu asistenta. mi-a pus in mana o cutiuta cu lamela respectiva si m-a trimis la laborator. dupa o sapt am primit rezultatul.
sper ca la asta te refereai cand m-ai intrebat cum a fost.
Maria, mamica7+
bebitzul nostru
Dahhhh..la asta ma refeream....Brrr..esti atit de clara in descriere ca m-am zburlit toata...
mamiseli_11 spune:
Salutare, eu sufar de foame mare de tot si somn in rest e binisor. Eu m-am hotarat sa nu fac pap pt ca metoda de recoltare mi se pare invaziva asa ca mai bine pas. Cat despre restul de analize (ma refer la cele de baza fara TORCH) le-am facut si eu azi si vineri am rezultatele.
Maria, multumesc de raspunsul pe privat dc e baiat sau fata. S-a potrivit ca la fata dar eu simt ca e baiat
. Vom vedea.
Ma intorc la munca, asta e, mai citesc mai tarziu ce mai spuneti voi. Va pup.
Mamiseli_11
5+
mamiseli_11 spune:
Inainte sa plec revin la eterna problema a saptamanilor de la semnatura. Dupa UM eu am 7 saptamani, dupa doctor am 5 saptamani de sarcina. Eu ce trec?
Mamiseli_11
5+
mav spune:
quote:
Originally posted by mamiseli_11
Inainte sa plec revin la eterna problema a saptamanilor de la semnatura. Dupa UM eu am 7 saptamani, dupa doctor am 5 saptamani de sarcina. Eu ce trec?
Mamiseli_115+
Eu as tine cont de ce a zis dr... inseamna ca ramane DNP 25dec?
mamiseli_11 spune:
Cand am fost la doctor miercurea trecuta mi-a scris pe ecografie 4 saptamani si 1 zi si DPN 8 decembrie. Mai astept pana in mai la urmatoarea consultatie sa vad ce mai spune atunci, poate ma lamuresc.
Am vazut ca de vopsit parul nu se mai poate, doar cu nuantator, dar oja pe unghii se poate? Devin paranoica, pun sub semnul intrebarii tot ce fac!
Mamiseli_11
5+
BraveGirl spune:
Eu am papat si acum ma duc la nani ca buburuza trebuie sa fie odihnita ![]()
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png