Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
diana21 spune:
MariaK, uite aici cum arata embrionul la mine la sase saptamani! Avea 3 mm! AL tau, la 7 sapt., ar trebui sa fie de doua ori mai mare!
http://good-times.webshots.com/photo/2463775100055181808oKgCPI
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti
BraveGirl spune:
Neatza! Mii mi-e cam rau. Azi vreau sa sun la Medlife sa-mi fac programare pt eco morfofetala de trim I.
==========
Corina
5+
My baby
Albumul meu
biaz29 spune:
Pentru Maria:
Experienta ta nu face decat sa-mi intareasca si mie temerile. Si eu as vrea sa ma intorc in Iasi la medicul cu care l-am nascut pe baietelul meu. Dar pana la urma tot va trebui sa gasesc un medi si aici in Bucuresti sa-mi monitorizeze sarcina.
Voi, celelalte mamici, ce ma sfatuiti? Are vreuna dintre voi un medic pe care sa-l recomande?
5+
Bia
biaz29 spune:
Mai am o intrebare pentru mamicile din grup: se confrunta vreuna dintre voi cu o depresie cauzata de sarcina?
5+
Bia
Maria_K spune:
eu am luat o decizie: am sa merg la Cluj la dr. Nanu (chiar daca am de mers 80-100km). are o clinica particulara unde si nasti. am auzit numai lucruri bune despre el. platesti 20-25 mil si aici intra tot, consultati, nastere tot. nu trebuie sa dai nici un fel de spaga. esti tratat foarte bine de catre toata lume si conditii cele mai bune. toata aparatura de ultima ora.
ma primeste sambata dimi.
Maria, mamica
7+
bebitzul nostru
biaz29 spune:
Maria, poate ca este prea devreme sa ma gandesc la asta, dar daca bebe vrea sa vina mai devreme, sau apar complicatii, cum ajungi tocmai pana la Cluj? Te intreb pentru ca si eu imi fac exact aceleasi ganduri ca si tine.
5+
Bia
nov-dec2008 spune:
quote:
Originally posted by ioanamami_16
buna fetelor.
va rog sa ma treceti si pe mine in lista voastra.
DN 16.05.1986
UM 10.03.2008
DPN 25.12.2008
sunt graviduta mica (dar vom avea grija sa crestem). m-am alaturat grupului vostru pentru ca mi se pare foarte interesant tot ce scrieti.vreau sa le durez succes tuturor mamicilor si burticilor.
ca si voi, eu ma confrunt de cateva zile cu niste greturi si ameteli ingrozitoare. voi cum faceti sa depasiti starile acestea?
mi-ar fi de un real folos sa-mi impartasiti din "trucurile" voastre.
va pupicesc.S3
Ioanamami, bine ai venit pe
si la odiseea noastra! Sarcina usoara!Esti sigura de DPN? Ca dupa UM, ai avea DPN=15.12.2008 (si asa am trecut pe lista). Am citit mesajul tau in care spuneai ca stii cand ai conceput. Daca esti sigura de DPN-25dec, sa-mi spui, sa modific, ok?
loren@ spune:
Pupici fetele..dupa ce am citit cu PAP nu stiu daca o sa-l fac sau nu, cel putin nu pentru moment...o sa fac analiza secretie..intrebare..ati cerut analiza complexa cu toate minunile care costa in jur de 250 lei sau cea mai simpla analiza de secretie?
In alta ordine de idei iar mi-a iesit E coli la urocultura, deci prevad ca o sa scap de un antibiotic si dau de atul!
Maria K nasol doctorul ala..poate poti sa elgi altul!
Diana daca te doare ca la cm des, e bine sa mergi la doctor sa vada ce si cum....
Eu inca mai tusesc mai ales seara de simt ca mor, si tot ma intreb daca bb e bine..off.!
Revin cind pot..pupici!
Bia
bebe mic
9+
Ramo2007 spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ca am insomnii.Adorm cam pe la 22 si la 2-3 ma uit pe pereti, dar peste ceva timp adorm la loc.S-a intamplat si la voi?
Ramo
4+
Puiutul meu scump
biaz29 spune:
Ramo, si mie mi se intampla sa adorm foarte greu zilele astea, chiar inainte de a afla ca sunt insarcinata. Cred ca o sa se regleze dupa ceva vreme.
5+
Bia