Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ioana-bine ai venit! Vezi ca primele 12 mesaje sunt moderate si noi trecem deja la alta pagina si e posibil sa nu le vedem. Scrie repede mai multe mesaje ca sa putem vorbi in timp real.
Eu am fost prima oara la control la 4 sapt, dar mi-a spus dr ca e prea devreme. Asa ca am fost la 5 sapt si 2 zile si mi-am vazut buburuza la eco.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bantui singura pe aici

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Nici vorba [red]BraveGirl! Da" pe la mine e totusi ora 12 asa ca merg la culcare. Cu toata pofta mea de informatie pentru PAP si alte analize cred ca ...bebe va iesi insomniac daca voi continua sa depasesc ore tarzii. Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Toriceli, si eu stiu ca PAP e irelevant in sarcina. Cu toate astea, la sarcina trecuta l-am facut, dar eram in saptamana a 14-a parca...Si a iesit tip I, deci nu cred ca rezultatul a fost infleuntat de sarcina. Mie, pana acum, un doctor mi-a spus ca il facem obligatoriu (mai ales ca, zice el, am o rana pe col), iar al doilea, un renumit profesor, a zis CATEGORIC NU. Deci...e clar ca e controversat acest PAP in sarcina. Si eu sunt in ceata daca sa-l fac sa nu.

In alta ordine de idei, tocmai mi-a zis o prietena, care e ginecolog, ca durerile astea ca la CM nu prea sunt normale...mai ales daca sunt destul de nasoale. Eu as vrea sa dau o fuga la dr. si sa intru fara programare. Stau cuminte acolo pana se elibereaza, nu stiu, ma gandesc!

.........

Ah, da! Pt. fetele cu Rh negativ, la Medlife se pot face dozarile de anticorpi, cu rez. in cinci zile, si costa doua sute de mii de lei vechi. Asa ca, io una nu ma mai duc cu noaptea-n cap la Institutul de Hematologie, chiar daca acolo e gratis. La Medlife ma pot duce pana la ora doua pt. recoltari. LUX!

Va pup acum! Somn usor, Burtici!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Pentru Delia: Imi pare nespus de rau pentru pierderea ta! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine prin aceasta perioada si curaj pentru mai departe.

Bia 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata burtici! bun venit celor noi!
eu am fost ieri la eco, dupa o asteptare apasatoare de 2 sapt. am venit de acolo de o mie de ori mai dezamagita si nelamurita.
cand am fost ultima data la el mi-a spus ca pt urmatorul control sa-l caut la municipal ca e de garda. si asa am facut ieri. mi-a facut o eco abdominala unde a vazut doar sacul gestational, care intra-adevar isi dublase dimensiunea (e de 1,6 cm). ce ma deranjeaza pe mine e ca ma asteptam la cu totul altceva de la consultatia asta. adica stiam ca la 7 sapt daca e eco intravaginala se vede clar embrionul si o sa-i aud si inimioara. dar cum el nu avea asa ceva la spital.... nu am avut nici eu parte.
mi-a zis ca e vede "o umbra de embrion" si ca vorbim de sarcina de la 12 sapt incolo. mi-a dat duphaston, m-a programat pe 25 apr. (tot la spital), m-a taxat si m-a trimmis acasa.
pai daca eu tot dau banii aia la cabinetul lui din policlinica (unde banuiesc ca-i imparte cu cel care are policlinica) unde are toata apatratura noua si performanta, de ce sa merg iar la spital cand e el de garda (unde baga clar toti banii in buzunar) unde are un jeg de aparat de pe vremea lu' bunica?!?!
si asta (doctorul) cica era cel mai bun de la noi!!! si pe care l-am ales pt ca e f aproape de noi.
o sa merg sapt asta la cluj, la medicul meu din-totdeauna sa ma linisteasaca si lamureasca

Maria, mamica 7+

bebitzul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza!

MariaK iti inteleg supararea. Poate reusesti sa mergi in CLuj la un ecograf particular unde sa stea sa se holbeze cu atentie si sa vezi tot ce ai nevoie sa vezi. Sper cat mai curand!

Scuze ca nu am mai intrat ieri cu vestile. Cand am ajuns acasa am fugit pana la medicul de familie si apoi nu mi-a mai mers forumul nici batut.
Din pacate sunt la fel de dezamagita ca MariaK. Dr. nu a avut chef de mine si mi-a facut abdominala si abia daca am vazut ceva cat de cat acolo... Dupa spusele lui (ca eu nu am putut verifica) bebe este bine sanatos. Saptamana viitoare ma duc in alta parte si am sa cer intravaginala. Sa pot vedea si eu ceva clar sa ma linistesc.

Apropos. A mai facut cineva 3D si 4D ? Cand faceam 3D sau 4D simteam o vibratie tare neplacuta pe burtica. Are cineva experienta mai multa?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata fetelor,

Corina,eu merg la eco la 5 saptamani si 1 zi, inseamna ca vad buburuza .Tu aveai cu o zi mai mult ca mine cand ai vazut-o....abia astept.
La mine n-au aparut greturile, doar sanii sunt mai sensibili.

Ramo 4+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
mi-a facut o eco abdominala unde a vazut doar sacul gestational, care intra-adevar isi dublase dimensiunea (e de 1,6 cm). ce ma deranjeaza pe mine e ca ma asteptam la cu totul altceva de la consultatia asta. adica stiam ca la 7 sapt daca e eco intravaginala se vede clar embrionul si o sa-i aud si inimioara. dar cum el nu avea asa ceva la spital.... nu am avut nici eu parte.
mi-a zis ca e vede "o umbra de embrion" si ca vorbim de sarcina de la 12 sapt incolo. mi-a dat duphaston, m-a programat pe 25 apr. (tot la spital), m-a taxat si m-a trimmis acasa.

MariaK, imi pare rau! E aiurea, mai, eu ASA m-am saturat de atidinea asta a unora!!! E clar ca te cheama la spital pt. spaga! Daca lucreaza si la o clinica privata, asta nu inseamna ca imparte banii sau ca ia el banii de pe consultatii. Se poate sa aiba doar un mic procent sau doar salariu. SCHIMBA-L! Auzi, dupa 12 saptamani! Pai atunci intri in trimestrul doi, pana atunci ce e, daca nu SARCINA??? La 12 sapt. se face deja prima morfologie fetala!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Diana21 si eu m-am decis sa nu il fac ! Si pt. ca e controversat sub aspectul relevantei in sarcina , pt. deja l-am facut si pt. ca e riscant ca procedura.
Acum merg la o clinica privata dotata cu laborator pt. analize si voi cere inainte un calcul global al analizelor sanguine si secretiilor mai putin PAP - de trei zile incerc sa ma trezezsc la o ora rezonabila ....si nu reususesc.
Multa bafta si tie la analize si fetelor care merg azi fie la analize fie la eco ! Sa venim cu vesti bune , iar peste cele mai putin bune sa trecem mai usor !
O zi buna tuturor !

Toriceli 11+

Mergi la inceput