Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by diana21

Toriceli, nu e vorba de mine, ci de Delia! Pupici!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Acelasi mesaj si pt. Delia . Sper sa vada mesajul !
si eu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ups...raspunsul meu nu-si mai avea rostul, dar la mine merge netul cu viteza melcului si nu vazusem ca deja a raspuns Diana.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, voi ati avut dureri de burtica la inceput?
Stiti ce ma gandeam, cand o sa merg la medic nu pot sa-mi pun dimineata utrogestan vaginal, pentru ca o sa curga, fac eu dus inainte...dar....il pot lua pe gura in dimineata aia?Adica eu conduc pana la birou...ma gandeam sa-l iau cand ajung la birou, ca acolo stau vreo 3-4 ore si trec senzatiile naspa...pana plec.
De epilat...merg vineri, e ok sa ma epilez cu ceara?
Nu am greturi, la voi cand au aparut?

Ramo 4+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

offf, nu stiu cum mi-a scapat mesajul!

delia...noi suntem aici pentru tine, eu te inteleg perfect prin ce treci!
daca vrei sa-ti descarci sufletul vino la "durerea unei pierderi de sarcina"...te vei simti mai bine!
te pup si fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Toriceli, ca sa nu sa creeze confuzie, intra in mesajul initial si editeaza numele, scrie Delia in loc de Diana. Multmesc frumos!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 8+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramo-eu m-am epilat cu ceara fara nici o problema.
In legatura cu greturile, difera de la persoana la persoana. Daca nu ai esti o fericita. Eu am zile cand mi-e f rau si zile cand nu am nimic.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanamami_16 spune:

am uitat sa va mai intreb ceva
cand ar trebui efectuat primul control medical?

eu am stiut exact cand am ramas insarcinata . m-a facut mama foarte fertila. s-a intamplat o data, a intarziat CM, am facut 4 teste si SURPRIZA!!!

va pup

S3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Delia imi pare tare rau pentru pierderea ta. Suntem alaturi de tine daca vei dori sa vorbesti cu cineva!

miruna imi pare tare bine ca ti-am mai revenit! Sa auzim numai de bine si de un bebic in curand!

ginye 9+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Mergi la inceput

Loren@ uite aici http://www.reclama.ro/forum/lofiversion/index.php/t740.html
http://medic.pulsmedia.ro/article--x-Focus-Ancheta:_Supravegherea_sarcinii--3980.html
si discutii si articol care confirma modificarile PAP in sarcina. Cert este ca si clasa II si III sunt normale. Iar daca asta este singura modificare negativa ce poate fi inregistrata de PAP in timpul sarcinii eu chiar nu am de ghind sa risc. Ceea ce gasesc ca este deranjant este faptul nimeni , absolut nimeni nu vorbeste clar despre posibilele sangerari ce pot aparea urmare a efectuarii testului PAP.
Atentionari razlete gasesti prin diverse articole si aici apar si diferente in privinta moduui de recoltare si a instrumentului cu care se face recoltarea. Pina la urma am ajuns la concluzia ca pe linga diferentele de recoltare siguranta manevrei mai depind si de cel care o efectueaza.
De altfel chiar intre cadrele medicale exista contrarietate de opinii pe oportunitatea testului in sarcina.
Diana incerc sa fac manevra . Abia acum am reusit sa intru pe forum. Nu stiu din ce motiv dar pina acum nu am reusit sa accesez forumul.

PS daca apare reclama la primul link , adresa este reclama.ro cu www. in fata - forum iar pt. cel de-al doilea link medic.pulsmedia.ro

11+

Mergi la inceput

Pt.primul link asa cum am banuit se pare ca forumul percepe adresa drept reclama . Este probabil un site concurent - trei ursuleti - si de accea se refuza afisarea. Ma rog , pe mine ma intereseaza informatia despre PAP - sa o obtin si sa o trimit mai departe - strict pentru utilitatea ei.
Fiecare cu interesul lui ! Daca nici acum nu este afisat site-ul rog personele interesate sa ma atentioneze si trimit un mesaj in privat cu adresa completa a site-ului - trei ursuleti care se scrie intr-un singur cuvint . In fata este www. iar la coada este .ro

11+

Mergi la inceput