Calendarul gradinarului vesel (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tocmai citii pe un forum local ca o tipa a patit la fel cu comanda de cosmetice. Dupa vreo doua saptamini de asteptare a sunat sa vada ce se intimpla, de nervi a zis ca nici nu mai vrea comanda si raspunsul a fost "we will be HAPPY to cancel the order". Fara scuze deci . Nu stiu daca te ajuta sa stii ca se intimpla si prin alte locuri...
Eu zic ca-i "blessing in disguise", mai bine mergi si alegi fiecare planta cu mina ta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hai mai LiMus ca nu merita nervii tai!F. bine ca i-ai reclamat pt. ca asa nu vom mai fi fraieriti ca niste bananieri.
La cat interes au aici si nu mai vorbesc de profit, ar trebui sa se mobilizeze mai mult, atat firma Mama, cat si puricelul de aici!
Daca ne vom mobiliza in cresterea exigentelor, vom avea respect, in sensul unor servicii corecte.Cred ca asta este valabil in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

http://i261.photobucket.com/albums/ii58/olympia66/casuta.png

Ramona, ce zici de o casuta cam asa? S-ar putea face folosind sabloane cu frunze, flori, contur de plante ...Ar fi mai in tema gradinii, nu neaparat pe green, poate si cu alte culori...

Mergi la inceput

Ha, ha! Olympia, cel mai mult imi place ca e direct la mine in curte! Dac-ar fi asa simplu as schimba-o zilnic!
Imi place, as mai imblinzi tonurile de verde. Ii arat sotului, ca el e artistul la noi in familie. Eu nici cu sablon nu ma descurc!

Mergi la inceput

Adevarat este ca o casuta iti face cea mai mare bucurie in copilarie;nu am sa uit cum ne faceam noi casute din crengi sau in copac.
Eu am luat pt. ai mei o casuta din plastic.Daca se arata pasionati am sa le fac una mai mare.
Pt. nisip am luat de la Careffour o scoica(ieftina) pe care am sa o folosesc 1/2 cu apa si 1/2 cu nisip;stiu ca este important ca nisipul sa fie ingrijit.
Am mai luat un tobogan gonflabil si o umbrela cu nu le place prea mult soare.

Mergi la inceput

Noi avem umbra acolo, se vede in poza un trunchi de copac si dupa gard sint o multime de alti copaci. Se vede o cutie verde in poza, e o broasca testoasa. E lada pentru nisip, cu capac. E bine asa, se pastreaza nisipul uscat si curat.
Am avut niste jucarii din plastic (casuta, tobogan, leagan), dar au ramas mici chiar si pentru Anuta asa ca am renuntat la ele.
Deocamdata ma gindesc cum s-o aranjam pe dinafara, aici macar mai am citeva idei dar inauntru... habar n-am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Scuze, n-am apucat sa intru zilele astea, multumesc frumos de urari.
Ramona eu as propune sa colorezi casuta cat mai "natural" cu putinta Ar fi frumoasa in tonuri de maron, crem,cu aplicatii decupate de nuanta mai inchisa (ca si culori ceva gen vanilie si ciocolata),iar in interior gandeste-te la ce si-ar dori sa faca acolo piticii tai. De fapt ai sanse foarte mari sa-ti dea ei cea mai buna idee de decorare.
Eu ma gandeam sa le colorez casuta alor mei (cand va fi gata, acum sunt doar stalpii)in culori cat mai vesele, ai mei sunt foarte mici, dar cu siguranta cand vom cumpara vopseaua vor merge si ei sa si-o aleaga.

Mergi la inceput

Ramona ma gandesc daca nu ai putea sa imbini placutul cu utilul;sa lasi jos,in casuta, loc pt. uneltele gradinaritului si chiar sa-i instruiesti pe juniori ca sa va ajute si sus sa aranjezi o incapere in care sa se intre pe o scara exterioara,romantica, a lor, si daca se poate cu un balconas.
M-am uitat acum si vazand ca acea anexa este la nivelul gardului ma gandesc ca ai putea sa o aranjezi spre gradina cu ajutorul acelei scari exterioare astfel incat sa nu ai probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Am completat solarul...Gata! Din rasadurile facute de mine, cel mai frumos s-au dezvoltat pana acum unele provenind din seminte romanesti, de la Mefin Craiova. Fuego, parca e denumirea comerciala...Am vreo 40 de fire.Sa le vedem si la gust. Dovleceii merg minunat si castravetii la fel. Ud intr-o veselie! Vreau sa mai pun fasole si in continuare ceapa si salata( brazde noi). Deja nu mai am chef de facut nimic in casa, as sta toata ziua in gradina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Stiti cumva care pom (mare, cu coroana, nefructifer, altul decat salcie, sau plop) creste cel mai repede? Imi moare un mar mare si-mi trebuie umbra cat mai repede...Multumesc!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput