Calendarul gradinarului vesel (3)
Raspunsuri - Pagina 22
b.nica spune:
Rufus, in mod sigur salcamul creste cel mai repede.Sa vezi minune de flori in mai!
Eu am facut rost de seminte de salcam cu frunze mici pe care doresc sa-l folosesc in loc de gard;taiat periodic isi ingroase tulpina si face ramuri care sunt perfecte pe post de surcele la gratar;in plus nu trece nici gaina printre tulpinile si ramurile cu ghimpi.
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Stiti cumva care pom (mare, cu coroana, nefructifer, altul decat salcie, sau plop) creste cel mai repede? Imi moare un mar mare si-mi trebuie umbra cat mai repede...Multumesc!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Am eu un copac in curte, nu stiu cum il cheama dar e plantat si pe unele bulevarde, creste repede si cica alunga tantarii si face umbra deasa. Uite poti sa-l vezi aici:
http://www.bakker.co.uk/Catalog/Productdetail.aspx?N=4294967240&productid=12276&start=4&R=12276-011
Rufus spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Rufus, in mod sigur salcamul creste cel mai repede.Sa vezi minune de flori in mai!
Eu am facut rost de seminte de salcam cu frunze mici pe care doresc sa-l folosesc in loc de gard;taiat periodic isi ingroase tulpina si face ramuri care sunt perfecte pe post de surcele la gratar;in plus nu trece nici gaina printre tulpinile si ramurile cu ghimpi.
Da, asa e, dar ma gandesc...cu frunzulitele alea mici, face umbra?
Ramona J spune:
Intru fuga-fuguta ca-s grabita si-s grabita, dar vreau sa va urez Paste fericit.
Georgeta vreau pom de alungat tintarii, ca ne maninca de vii, dar acum nu apuc sa ma uit.
Vorbim saptamina viitoare, deocamdata e pauza de gradinarit!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Da, asa e, dar ma gandesc...cu frunzulitele alea mici, face umbra?
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Ce"frunzulite mici" ca au aproape 20cm diametru, daca nu mai mult!?
b.nica spune:
Paste Fericit! tuturor gradinereselor de aici si lui LiMus si lui Rufus, ca vad ca a ajuns si el pe aici.
Georgeta,salcamul este de 2 feluri cu frunze mari cum zici tu(ce bune sunt daca te "deranjezi"la burtica si nu ai madicamente la indemana!)dar si cu frunze mici.
Rufus, am impresia ca salcamii,indiferent de frunze,cresc cam la fel dar cei cu frunze mici sunt mai decarativi si pt. ca ramifica mult sunt si desi.
GeorgetaR spune:
quote:
Paste Fericit! tuturor gradinereselor de aici si lui LiMus si lui Rufus, ca vad ca a ajuns si el pe aici.
Georgeta,salcamul este de 2 feluri cu frunze mari cum zici tu(ce bune sunt daca te "deranjezi"la burtica si nu ai madicamente la indemana!)dar si cu frunze mici.
Rufus, am impresia ca salcamii,indiferent de frunze,cresc cam la fel dar cei cu frunze mici sunt mai decarativi si pt. ca ramifica mult sunt si desi.
Culmea stii care e? Ca eu nu stiu decat salcamii cu frunzute mici, da' ramolita cum sunt intelesesem ca Rufus crede despre copacul meu ca are frunze mici!
Rufus spune:
Eu nu stiu decat salcamii cu freunze mici. Mai am de invatat...