Calendarul gradinarului vesel (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Martie esti o scumpa si Ramona ar trebui sa stie cat te-ai straduit sa ma faci sa vad poza ei!
Nu o vad si nu stiu de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mai de ce ma faceti sa rosesc? Ca nici n-am vreun merit cu lalelele alea, eu am vrut sa va arat locul de joaca!
Recunosc ca lalelele (ma incurc cu atite lelelele...) sint mai interesante, asa ca incerc sa pun un link, ca ultima oara nu stiu ce greseala am facut:
http://good-times.webshots.com/photo/2032431100091252628uJoJoc

Ca sa nu mai pun inca un link, locul de joaca e la albumul Aprilie, ultima poza. Acolo ceream si eu niste sfaturi, nu stiu cum sa facem mai bine cu casuta aia, s-o transformam in casuta copiilor (acum e pentru unelte de gradinarit).

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ce flori frumoase ...
M-au innebunit lelelelelee. Tot respectul pentru bunicul tau, Ramona!

Nu prea am noutati din pacate, privind gradina mea.
Mai mult, saptamina viitoare voi fi plecata pentru mai mult de o luna, asa ca imi voi intrerupe "activitatea" dar il voi lasa pe tatal meu sa ude gradina ( in scopul asta am pus recipiente pe linga gard, si de gard am atirnat niste folie catre gurile borcanelor de plastic sa vedem cum o fi asa caci acoperis de pe care sa adun apa inca nu am, casa e in constructie...).

Nici pe forum nu o sa mai pot intra in luna mai DAR va rog frumos sa mai deschideti voi capitole noi, mai sint un milion de lucruri de discutat!

Deocamdata nu va spun bun ramas ca mai e un pic... pina saptamina viitoare si vreau neaparat sa pun pozele din gradina, chiar daca nu e mare lucru de aratat... deci revin.

In schimb, va doresc spor la treaba, sa aveti vreme buna!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ramona, casuta nu are ferestre, nu? Ma gandesc la furtunile care ar putea strica interiorul, ca altfel, probabil ar fi suficiente niste deschideri,decupaje practicate in pereti, in forme diferite(cerc, arcada). Acum e o cutie etansa, ca loc de joaca e nevoie de aer, lumina si culori, altfel de ce ar intra copiii inauntru? Trebuie vopsita vesel, cu rama deschiderilor diferit de culoarea peretilor, in functie si de preferintele copiilor, de o tema favorita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiMus spune:

Buna fetelor,

Am cam tras chiulul la scris pe forum dar sa stiti ca am citi absolut totul.
Asta e introducerea. Am intrat sa postez din alt motiv. Vazand ca Yon Communication (BAKKER Romania) va livrat coletele, am intrat in panica si am sunat la ei. Dupa ce am stat mai bine de 10 min sa ascult robotzica care spunea "sa astept ca sa-mi pastrez prioritatea", am reusit sa aflu ca a mea comanda nu a fost inregistrata, deci acum de sarbatori o sa primesc... Nu vreau sa vorbesc urat ca suntem in Saptamana Mare.
Si la cat i-am batut la cap cu telefoane sa vad daca e ok. Cam la fiecare 10 zile, dupa 14.03.2008 cand am dat comanda, sunam sa vad statusul comenzii si eram linistit ca totul e ok cu comanda mea, doar niste probleme de logistica ale lor care duc la intarzierea comenzilor.
Parafrazand reclama: "Dormi linistit FNI vegheaza", eu mi-am furat-o cu "Stai linistit YON COMMUNICATIONS vegheaza" la comanda ta cafre nici nu a fost inregistrata.

Scuze daca nu am fost foarte coerent, dar sunt un pachet de nervi si simteam nevoia sa ma descarc undeva.

PASTE FERICIT!

Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ramona,este incantatoare gradina cu lalele si m-a ambitionat sa fac si eu ceva asemanator la tara pt. ca m-am indragostit de ele,de narcise si in general de bulboase.
LiMus ma gandeam acum 2 zile la tine cand rasfoiam un album cu garduri vii si m-am intrebat de ce nu mai apari pe aici.Sa nu fi necajit pt. ca noi ne-am cam dezumflat(mai ales la buzunare/card)iar eu care am comandat capsuni ma uit la o gramajoara de radacini firave si la cateva firisoare verzi(le-am numarat de vreo 3 ori) si ma intreb daca vor ajunge sa faca ceva capsuni.
Georgeta,aoleu ieri a fost ziua ta: LA MULTI ANI!Sper ca nu te superi ca te-am felicitat cu intarziere.
GuguluffParca tu ai comandat capsuni si ai primit prima coletul de la Bakker;le-ai plantat?Cum ai procedat si in ce stare sunt acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Desi noi avem capsuni,a pus-o naiba pe mama sa comande la unii prin posta,nu's ce soi,mari cat galeata cred,au venit,7 fire amarate vai capul lor,le-am plantat bibilit,asta iarna am acoperit cu frunze locul,sa nu cumva sa moara capsunii domne si vax maritzo!N-a iesit nici macar unul!E mama ofticata toata

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by b.nica

Ramona,este incantatoare gradina cu lalele si m-a ambitionat sa fac si eu ceva asemanator la tara pt. ca m-am indragostit de ele,de narcise si in general de bulboase.
LiMus ma gandeam acum 2 zile la tine cand rasfoiam un album cu garduri vii si m-am intrebat de ce nu mai apari pe aici.Sa nu fi necajit pt. ca noi ne-am cam dezumflat(mai ales la buzunare/card)iar eu care am comandat capsuni ma uit la o gramajoara de radacini firave si la cateva firisoare verzi(le-am numarat de vreo 3 ori) si ma intreb daca vor ajunge sa faca ceva capsuni.
Georgeta,aoleu ieri a fost ziua ta: LA MULTI ANI!Sper ca nu te superi ca te-am felicitat cu intarziere.
GuguluffParca tu ai comandat capsuni si ai primit prima coletul de la Bakker;le-ai plantat?Cum ai procedat si in ce stare sunt acum?

Nu am mai aparut ca numai noaptea mai am timp sa ma uit pe forum (sa-mi fac update la noutatile pe care le tot prezentati voi).
Si la orele alea mici nu prea am chef de scris si nici inspiratie.
Si eu am ramas lefter, da' lefter rau de tot.
Gardul viu, dupa patania cu Dark care l-a facut una cu pamantul, promite multe. Dupa chinul prin care a trecut, acum a inverzit tot, chiar si plantutzele rupte de la nivelul pamantului. Si au inceput sa creasca crengutze noi. Sunt curios daca ritmul de crestere dat de furnizor o fi acelasi cu cel de la mine din gradina. Va tin la curent cu evolutia.

Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani Georgeta!
Olympia, musai punem ferestre si alta usa. Asta e mare si grea, as prefera una care sa aiba si sticla. Exista o fereastra la casuta asta, e intr-o parte si nu se vede in poza.
La vopsit ma blochez. Ezit intre a alege ceva foarte vesel si ceva mai... elegant sa zic sa nu "clash" cu restul gradinii.
LiMus, eu zic sa nu fii trist. Eu am incercat cu comenzi prin posta si n-am fost multumita de calitatea plantelor. Iesi mai bine daca mergi la "nursery" (cum se numesc magazinele astea in Romania?) si alegi fiecare planta cu mina ta. Din experienta mea plantele care vin prin posta sint de calitate inferioara. Din cite zic fetele tot asa e si in Romania.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

La multi ani Georgeta!
Olympia, musai punem ferestre si alta usa. Asta e mare si grea, as prefera una care sa aiba si sticla. Exista o fereastra la casuta asta, e intr-o parte si nu se vede in poza.
La vopsit ma blochez. Ezit intre a alege ceva foarte vesel si ceva mai... elegant sa zic sa nu "clash" cu restul gradinii.
LiMus, eu zic sa nu fii trist. Eu am incercat cu comenzi prin posta si n-am fost multumita de calitatea plantelor. Iesi mai bine daca mergi la "nursery" (cum se numesc magazinele astea in Romania?) si alegi fiecare planta cu mina ta. Din experienta mea plantele care vin prin posta sint de calitate inferioara. Din cite zic fetele tot asa e si in Romania.

Sarut mana pentru incurajari.
Pe mine m-a enervat abordarea nu faptul ca nu mi-a sosit coletul. Nimeni nu e responsabil de nimic: "Imi cer scuze in numele colegilor mei care v-au dezinformat... bla bla bla...". Si cu asta cred ca au rezolvat.
Si cum eram plin de adrenalina, le-am scris si lor si la Bakker UK si la protectia consumatorului.
Acum m-am linistit, si ca sa parafrazez o vorba romaneasca ("mai bine sa planga ma-sa decat sa planga mama"), mai bine sa inebuneasca ei decat sa ajung eu la balamuc.

Mergi la inceput