Calendarul gradinarului vesel (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bergenia deci!Mi-a mi-a zis ca-i o specie de begonie!Ramona a pus poze in album,eu il am la favorite

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am uitat sa raspund la intrebarea cu florile de pai: cica le mai zice limonium. Le-am gasit cu poze si sfaturi pe site-ul gradinamea.ro
Valentina, acum merg sa ma uit la poze. Bunicul e in siguranta, la vreo 500 km de tine. Ii transmit, gradina e pasiunea lui.
Uite si locul de joaca, am mai adaugat niste poze la Aprilie.
Martie, am facut un album intitulat RO cu lalelele. Mi-au trimis pozele, nu m-am putut abtine si le-am pus acolo.
Ok, locul de joaca...
http://good-times.com/photo/2335555450091252628obrCEV

Casuta din spate e pentru unelte. Noi vrem sa-i schimbam usa, sa punem ferestre, s-o vopsim altfel si sa fie casuta copiilor, pentru joaca. Sotul a tras si curent electric. Daca aveti sfaturi, idei, poze, orice - asteptam sugestii ca ne lasa imaginatia.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Valentina, ce de frumuseti ai acolo in gradina! Mi-e dor de florile de liliac, aici nu le vezi decit foarte rar.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sarumana Ramona!500 km zici?E nu-i chiar asa exagerat
In 2 saptamani cred ca-mi infloresc si bujorii,abia astept!
Spor la treaba gradinareselor!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Ramona link-ul nu duce la poze da' nu-i nimic, tot le-am vazut ca m-am facut "desteapta" (pagina 14 pe la mijloc).Super! Super! Super! Si cel mai mult imi place ca pozezi florile in contextul lor, incadrate in "peisaj". Sigur ca florile vazute de aproape sunt frumoase dar frumusetea unei gradini e alaturarea de plante, alei si decoratiuni. Haideti sa incercam sa facem si noi pozele asa, in felul asta putem sa admiram mult mai bine frumusetile fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Valentina acum am vazut si pozele tale superbe. Am si eu o bergenia -floarea pastelui sau cum s-o numi ea dar n-am stiut pana acum cum o cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Mai Ramona, am vazut si eu si sotul pozele cu lalelele. Creda ca e cazul sa incepi demersurile pentru infiintarea unui fan club. Noi 2 vrem ecusoane deja! Superbe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am primit si eu coletul de la Bakker.Acum stau si ma intreb ce fac cu bulbii cadou.
M-am documentat ce sunt si pt.ca eu cred ca avem toate cam aceleasi flori:gladiole,frezii,o floare ca de ceapa mai procopsita si unele care par nostime(Sparaxis) ca nu prea le-am putut distinge in poze,va intreb ce facem cu bonusul de 60 de bulbi?
Si Ramona pleaseee!unde sunt lalele tale atat de admirate? Nu pot sa te laud pana nu le vad si nu le vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

b.nica, sunt la pag. 14, e un album nou, merita vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

nu stiu Martie,dar m-am uitat la pag. 14 si nu am vazut lalele;va dati seama ca am citit toate postarile voastre.

Mergi la inceput