Calendarul gradinarului vesel (3)
Raspunsuri - Pagina 18
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Georgeta , pagina 14 pe la mijloc. Greu de gasit, peste tot e plin de postari de-ale mele!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Vazut, saru' mana! Superbe!Ce sunt mai exact "flori de pai"? Arata super in combinatie cu garofitele. Am pus si eu niste astible de-alea dar nici la mine nu misca nimic. Si au pe putin o luna.Spune-mi si mie te rog, tu scoti daliile din pamant iarna?
PS Asteptam poze cu locul de joaca. Acum stiu si unde sa la caut!
Guguluff spune:
quote:
Originally posted by martie
Gata, mi-am plantat si eu hosta si brumarelele de la Bakker si datura in ghiveci (cam mica), am primit si eu roaba cu bulbii, in miniatura nene roaba asta, in poza parea mai mare, nu? Oricum, "in general destul de bine", ca sa zic si eu ca in "Operatiunea monstrul".
Guguluff, te asteapta un cercelus Vodoo (singurii care arata cam nasol, sper sa prinda puteri).
GeorgetaR si tu voiai cercelusi. Poftiti la cercelusi! Cei cu flori mari arata ff bine.
La toamna cred ca o sa comand tot catalogul.
Ramona, n-am ce sa-ti fac, iar te votez pt. locul I la gradini. Am vazut ultimele tale poze, ABSOLUT SUPERBE FLORI si alei si design, mi-a placut ff mult, fata de ce poze punem noi pe-aici esti detasat pe locul I. Daar, vine si la noi vara si te voi intrece... hahaha (ras de vrajitoare)
Martie cum adica nasol? Cat de nasol? E mare, e mic, e rupt? Chiar m-as oftica sa mi se usuce intr-o saptamana.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
martie spune:
Mai, toti cercelusii (cei cu flori mari, ca pe aia i-am desfacut primii) sunt mici, dar fff stufosi si vigurosi. Astia Vodoo aveau toate varfurile de la crengute mucegaite (si negre) si flescaite, le-am rupt, ca sa nu mai ramana la planta mucegai. Mi-e frica doar sa nu aiba vreo boala care sa-i termine. Acum arata normal, au doar 2 frunze mai mari si muguri noi, pe alea 2-3 ramurele mici. Le-am lasat in ploaie, sa ia apa din-asta vie si maine ii stropesc cu solutie contra bolilor specifice, ca oricum stropesc si trandafirii. Hai ca-i fac bine
Bai nene ce furtuna a fost, mi-a daramat ghivece, sa vezi maine ce de treaba pe mine, asa furtuna n-am vazut, tocmai arata ca a luat-o un avion pe Otopeni pe aratura de la furtuna. Abia preinsese sotul trandafirii urcatori, daca iar ii vad pe jos...
olympia spune:
Si la noi a fost furtuna, pai ce numa' la Ramona...N-am patit nimic, culesesem narcisele si margaritarul sa nu le rupa ploaia. Am fost inspirata si acum ma bucur de ele in casa , altfel nu ma induram sa le rup. In solar toate bune, mari si frumoase!!! Dar zau daca stiu ce soi de rosii or fi rasadurile cumparate din piata! Au inflorit : o rosie si una bucata castravete! O sa pun iar si rasaduri de-ale mele ca s-au intremat intre timp, le-au crescut frunzele alea adevarate. Am pus dovleceii, astia si-au schimbat frunzele direct afara, ca m-am grabit sa nu-i ia lesinul...Am pus si niste rasaduri cam anemice de ardei, afara cu sticla in cap, ca altfel dupa ploaia asta cred ca nu-i mai gaseam!
valentinag spune:
O Doamne Ramona,ma inbolnavesc de nervi!Lalelele tale din Ro sunt superbeeee!Am ramas fara cuvinte!Si cate aaaaai!Cred ca ai 2000 de fire!Minunate!
Eu pe ale mele amarate nici nu-mi vine sa le mai arat!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
martie spune:
Valentinag, ai niste flori mi-nu-na-te! Chiar ma gandeam ca ai facut poze la vreo expozitie si ne vinzi noua aici gogosi ca sunt din curtea ta. Sau vinzi castraveti gradinaruluiFoooarte frumoase! Ce chestie, tu ii zici floarea pastelui la Bergenia. Cu ocazia asta am aflat ca am si eu micsunele, credeam ca sunt vreo buruiana mai draguta, bine ca nu le-am scos, acum nu mai au flori. Am si eu acum toate lacramioarele inflorite, tare dulci sunt.
Am avut un noroc anul asta, cum plantez ceva in curte vine o ploaiee. Am mai plantat acum o clematita mov (care merge la umbra totala), am dirijat-o sa se urce pe visini, o iesi vreo branza?
Mai Ramona, ne-ai trimis vreun vaj de la tine? Acum le-am pus eu cap la cap... ca zicea si Olympia ca e furtuna ca la tine.
Rosioarele mele s-au manat, ca le-am lasat in ploaie, s-au patat frunzulitele, oare mai scot ceva din ele daca le dau cu fungicid?
Ramona J spune:
Valentina, multumesc. Meritul nu e al meu, e gradina de care are grija bunicul (80 de ani el, 1800 mp gradina! nu stiu cum poate). Mi-a spus ca sint peste 1300 de lalele, s-o fi obosit sa le mai numere!
Vreau sa vad pozele tale, dar nu pot sa dau pe link - imi "ingheata" imaginea. Da-mi o adresa, ceva.
Olympia, cite mai am de invatat! Daca ma gindeam sau stiam de chestia cu borcanul mai salvam din plante la furtunule ce au fost. Asa se pare ca am ramas fara ierburi.
Pe cuvint ca nu eu v-am trimis furtuna, dar o fi tot aia ca de aici a plecat!
M-ati facut geloase cu plantutele voastre primite la pachet. Vreau macar niste poze, ceva.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
valentinag spune:
Martie,nici chiar asadaca te uiti cu atentie vezi ca mai se ieczista si o teava de gaze si neste garduri,deci sunt la mine!
Mi-a mai zis cineva ca aia e begonie,nu floarea pastelui,da la noi in zona,pe langa ploiesti asa ii zice!
Ramona,uite link-ul:
http://good-times.webshots.com/album/562608582PcVExE
Unde sta bunicul tau,ca m-as duce sa fur cateva lalele
Te rog cand il vezi sa-i transmiti felicitarile mele!Superbe!
A plouat de-a rupt,deci nu mai ud sambata,ca eu in fiecare sambata ma duc sa ud,sa bibilesc,ca bunica-mea,(ea sta acolo in cursul saptamanii)saraca nu poate sa intinda furtunul,sa-l stranga nu's ce!Face destule pentru varsta ei!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
martie spune:
Valentina, nu begonie, bergenia, e o floare superba si merge la umbra totala, asta e smecheria ei. Dar interesant cum ii ziceti voi.
martie spune:
quote:
Originally posted by valentinag
O Doamne Ramona,ma inbolnavesc de nervi!Lalelele tale din Ro sunt superbeeee!Am ramas fara cuvinte!Si cate aaaaai!Cred ca ai 2000 de fire!Minunate!
Eu pe ale mele amarate nici nu-mi vine sa le mai arat!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ramona, ai pus poze cu lalelele si eu nu le-am vazut? sau ce..