Calendarul gradinarului vesel (3)
Raspunsuri - Pagina 17
BraveGirl spune:
Fetele aveti ceva vesti de la Baker? La mine nu a ajuns comanda.
==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu
olympia spune:
E minunat ca ti s-au prins via si pomisorii, Daniela! Cand ti se umplu recipientele cu apa de ploaie, le golesti umpland pet-uri astfel ca sa nu se reverse, degeaba. Si sa stii ca la rosii de exemplu, uzi mai usor cu pet-ul decat cu stropitoarea, ca nu uzi frunzele. E valabil si la unele flori vara , cand pe arsita pui apa direct la radacina...
Guguluff spune:
La mine a ajuns comanda de la Bakker, am si plantat capsunii azi. Am primit si roaba de lemn, micuta dar haioasa si bulbii gratis.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
cllara78 spune:
Daniela,in legatura cu apa,intereseaza-te la vecini unde este prima panza freatica.Eu am un sot extrem de inventiv,a confectionat un fel de foreza asa cum au fantanarii doar ca mai mica si cu ea mi-a facut deja 2 fantani.La noi prima panza este cam la 5 m adancime asa ca am dat repede de apa,desi foreza improvizata putea merge pana la 15 m.Saptamana asta mi-a promis ca mai face o fantana pt ca m-a imbolnavit ideea cu iazul.Iar regret ca nu esti din Craiova pt ca ti-as fi imprumutat 'utilajul'si ai fi rezolvat problema cu apa.
GeorgetaR spune:
Si eu am primit avizele pentru comezile de la Bakker. Va anunt dupa ce le ridic de la posta.
Ramona J spune:
Daniela, aici se vind "rain barrels" la unele magazine. Daca vrei sa faci singura unul si te descurci cu engleza, uite aici instructiuni sa faci si singura unul: http://dallas.tamu.edu/downloads/LiveGreenExpo/MakingRainBarrel.pdf.
Le-am vazut la expozitia Live Green de acum o saptamina. Cel mai bine e sa aduni apa de pe casa, asa poti sa umpli citeva butoaie!
Acolo nu e poza, ca sa-ti faci o idee uita-te pe www.rainbarrelsandmore.com
Pina la urma am facut noi un spatiu de joaca in care am pus coaja de copac! Nu era in plan, dar locul ala e cam umbros si ne-am gindit ca tot nu creste bine iarba. Am facut niste poze, le pun mai tirziu.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
martie spune:
Gata, mi-am plantat si eu hosta si brumarelele de la Bakker si datura in ghiveci (cam mica), am primit si eu roaba cu bulbii, in miniatura nene roaba asta, in poza parea mai mare, nu? Oricum, "in general destul de bine", ca sa zic si eu ca in "Operatiunea monstrul".
Guguluff, te asteapta un cercelus Vodoo (singurii care arata cam nasol, sper sa prinda puteri).
GeorgetaR si tu voiai cercelusi. Poftiti la cercelusi! Cei cu flori mari arata ff bine.
La toamna cred ca o sa comand tot catalogul.
Ramona, n-am ce sa-ti fac, iar te votez pt. locul I la gradini. Am vazut ultimele tale poze, ABSOLUT SUPERBE FLORI si alei si design, mi-a placut ff mult, fata de ce poze punem noi pe-aici esti detasat pe locul I. Daar, vine si la noi vara si te voi intrece... hahaha (ras de vrajitoare)
Ramona J spune:
Saru-mina Martie. Sint de acord ca ma intreci, aici acum e ca si vara ca apoi urmeaza super-vara. Adica de la 35 incolo si lesina toate florile. Dar stii ce? Imi iau eu revansa la toamna, ca e ca si o a doua vara.
Hostas ale mele n-au rasarit. Am luat doi saculeti cu modele diferite si nu m-am ales cu nimic. Astept sa vad si de astilbe alea, nu dau semne... Doar crinii si citeva dalii.
Au inceput sa rasara din seminte. Atitea am pus ca nu mai stiu cine ce e!
Mi-a fost lene sa pun ultimele poze, sa vezi cum e cu coaja de copac.
GeorgetaR spune:
quote:
Originally posted by martie
GeorgetaR si tu voiai cercelusi. Poftiti la cercelusi! Cei cu flori mari arata ff bine.
La toamna cred ca o sa comand tot catalogul.
Ramona, n-am ce sa-ti fac, iar te votez pt. locul I la gradini. Am vazut ultimele tale poze, ABSOLUT SUPERBE FLORI si alei si design, mi-a placut ff mult, fata de ce poze punem noi pe-aici esti detasat pe locul I. Daar, vine si la noi vara si te voi intrece... hahaha (ras de vrajitoare)
Martie & Bebica & maimuta Sara
Iti trimit nr de tel pe PM.
Eu nu am ajuns inca la posta dupa comenzi. Sper sa ajung azi sau maine.
Si... mie precis imi scapa ceva . Unde vazusi tu iar pozele Ramonei ca pe mine ma depaseste faza asta... patesc la fel ca si cu ale tale... le vazusem inainte dar n-am mai stiut de unde sa le iau dup-aia
Ramona J spune:
Georgeta , pagina 14 pe la mijloc. Greu de gasit, peste tot e plin de postari de-ale mele!