Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

[blue]Paste Fericit si o sarbatoare calda si luminoasa va doresc blue]

eu am fost ieri la Denii, azi n-am mai ajuns la Prohod, si nu stiu daca la Inviere ajungem; si la noi depinde de Tudor, care de obicei se culca la 8-9 seara....

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Multumesc tuturor pentru gandurile bune

SARBATORI FERICITE ,alaturi de cei dragi!

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Paste fericit si linistit!

Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ei, cum este? A venit iepurasul?:-)

La noi a venit si am avut ieri si parte de o zi tare frumoasa. Am mers singura la slujba de inviere (acci Bianca n-ar fi rezistat pina la 4 dimineata), iar ea a dormit la o prietena. Ieri am fost impreuna la biserica si, dupa o mica slujba, lumea s-a adunat cu mic cu mare la o masa comuna, cu multe bunatati aduse de fiecare de acasa. A fost frumos. Am intilnit cunostinte vechi, pe care nu le mai vazusem de mult, iar copii s-au jucat si au mincat dulciuri:-)

Azi, ca rasplata pt cadourile primite, Bianca a facut si ea un cadou: "Nota 1" la Mathe.
Miercuri au test la "cunoasterea mediului" si azi am invatat pasarile in germana si cum se deosebesc masculii de femele

De joi au si ei o minivacanta de 4 zile:) Speram sa se indrepte vremea, caci acum ploua si asa se anunta si in zilele urmatoare.

Vacanta placuta si........nu ma lasati singura sapt. asta:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna,

Sa povestim si noi cum am petrecut de Pasti: sambata noaptea am fost la Inviere de pe 12-01.00 cu amandoi copii, si Anca a rezistat mai bine decat Victor ca dormise dup-amiaza.
Cat am fost la biserica, venise iepurasul incarcat cu de toate.
Victor a fost tare incantat, a zis ca ii pare rau ca nu l-a intalnit pe iepuras, ca vroia sa ii dea un 'bisous' ca multumire.

Duminica cu inotul, si am profitat de vremea superba iesind prin vreo 2 parcuri.

Bine am facut ca sapt asta ploua intruna si s-a mai racit.

Victor e la scoala pe baricade, este f implicat in reciclarea diverselor chestii, si ne bate la cap si pe noi parintii.

In rest, asteptam deja weekendul.

Cum e in vacanta ?

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, noii am mai ramas pe baricade. Copii ceilalti profita de vacanta .
Si noi mai avem maine, un test la cunoasterea mediului si apoi de joi pina luni LIBER!!!!

Scces la reciclat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

helbi, felicitari pentru Bianca! Si tot asa note bune sa aiba toata scoala

Hristos a inviat!

Noi nu am mai avut asa un Paste frumos (ca meteo) de cind sintem in Canada Ne-am incumetat si am fost la Inviere cu Antonia (chiar daca ploua tare cind am plecat). Pina la urma ploaia a stat si am putut sta afara cu luminarile aprinse si sa cintam. Lui Antonia i-a placut f.mult. Fiindca a dormit bine dupa-masa, am putut chiar sa ciocnim un ou cind ne-am intors acasa si am mincat si un pic de friptura de miel.
Duminica am tot stat pe afara, a fost asa frumos si cald .
Dupa-masa chiar ne-am intilnit cu Cristina si copii ei in parc. Ancuta a stat lipita de Antonia, asa ca Victor s-a cam jucat singur
"Noroc" ca de luni s-a racit vremea din nou, a plouat in continu, poate vor fii si citiva fulgi, ca nu cumva sa uitam ca traim pe banchiza canadiana . Azi am fost la o expozitie de pictura, speram ca de miine sa putem sa mai iesim din nou din casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Adevarat a Inviat!

Am fost si noi la Inviere, cu cosul, asa cum se obisnuieste in Maramures. A fost foarte frumos. Putin cam frig, dar a trecut.

Andrada se bucura de vacanta la bunici. Desi au primit teme pe vacanta eu i-am spus sa se odiheasca, temele le vom face la sf saptamanii, cat o sa apuce.

Mai sunt 6 saptamani de scoala si gata si clasa a II-a....ce repede trece timpul....

Vacanta placuta copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Adevarat a inviat!

Toate cadourile de la iepuras au fost mici.

Iar ouale a trebuit sa le ascundem ca numai asta manca copilul.
In rest la munca si in parc.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Profitand de lipsa Andradei (e la bunici) am facut selectie in sertarele si dulapurile ei aruncand vreo 3 sacose cu tot felul de nimicuri, sper sa nu descopere ca-i lipseste ceva ca nu recunosc nimic

Vacanta e pe final, dar macar s-a odihnit. Inca nu a facut nimic din ce avea pe vacanta, maine o sa faca cat de cat ceva. Eu am fost revoltata cand am aflat ca le-a dat teme de vacanta. O saptamana si aia cu teme? Au nevoie si de deconectare copiii astia Toata ziua sta pe afara, am vorbit cu ea si i-a facut cusca la catel, a cules broaste de pe camp auzind ca-i plac lui tati (ne-a auzit pe noi vorbind ca a mancat sotul scoici si melci) sa vezi acum cum vine si cu furnici la cina

A fost o scumpa cand mi-a luat de ziua mea 3 iepurasi , 2 bibelouri cu o iepuroaica si un iepuras cu cosuri si un altul mare din paie, ata colorata si mai stiu eu ce.....lasa ca va fac poza mai incolo, m-am distrat nu gluma, oricum intentia conteaza. In plicul cu felicitare mi-a pus si 50 lei din pusculita ei in caz ca nu-mi plac iepurasii (a fost singura la cumparaturi,....se vede, nu?) Doar cu ei se joaca E foarte atenta. Stiind ca nu o sa fie acasa de ziua mea, inca de vineri m-a asteptat cu flori si cadouri. Si si-a stricat 50 lei pe iepurasii aia......Mai mult, m-a sunat de la bunici sa-mi ureze multi ani.
Sunt o mamica fericita!

Mergi la inceput