Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Sunt pe ultima suta de metri cu scoala si vor intra intr o bine meritata vacanta. Cred ca abia asteapta fiecare copilas.

Azi de dimi cand am intrat la al meu baiat in camera statea pe ganduri se vedea ca e putin speriat, stresat nu gasesc cuvantul potrivit probabil si din cauza ca dupa masa va avea primul concert de pian. Va canta la pian alaturi de elevi ai liceului de arta. E normal sa existe diferente intre copiii de acolo si el care face pian ca o activitate extrascolara. I-am explicat sa fie calm acum sa vedem cum va trece de stres.
Vroiam sa va intreb stiti cumva daca din clasa patra la final se dau ceva teste la romana , matematica in afara celui de lb engleza?

april- ai scris ca se selecteaza copilasii in functie de engl si mate dar cum pe baza calificativelor sau a testelor din cele doua materii? (asta daca raman la acea scoala normal)Stiu ca mai avem timp doi ani dar ca orice parintecare si doreste ce e mai bun pt. copilul sau tb sa cauti din timp scoala potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

wooooow , ce active ati fost

april, asa e cum a spus Andreia

Ana, Melisa chiar nu face obraznicii :((daca nu ar fi si Deniz in casa nu as sti ca am un copil; dar... iarasi Deniz ...e cumplita ,in ritmul actual cred ca va deveni un colectionar de gunoi

Boacanele Melisei le pot numara pe degete;si-a taiat bretonul cu forfecuta din radacina, si-a pus guma de mestecat pe o spranceana (voia sa imite o bunicuta pe care a vazut-o in parc) si a trebuit sa-i tai cu forfecuta ,a vopsit usa de la baie alba, cu oja rosie si cam atat.
revin mai tarziu ...

edit; zau, daca stiu unde-o fi juma' de mesaj
stiu sigur ca am descris cum a decurs concursul Melisei
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Oana, am adaugat la Antonia, data de nastere!

Revin mai tarziu, ca-s pe fuga. Iar daca nu apar, sa stiti ca am pb cu netul (mai precis cu routerul) asa ca, pt siguranta: Vacanta Placuta si odihna multa! si Paste Fericit!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Mercedes, cuma fost la pian ?

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor multumesc , m-am mai linistit; adevarul e ca din doi parinti cu temperamente vulcanice amindoi...Tudor nu avea cum fi foarte linistit (nu ca mi-ar darima casa zilnic, pentru ca e ok, isi ingrijeste lucrurile, niciodata nu s-a incaierat la scoala cu copii, isi face lectiile zilnic de musai ca de voie buna dar...e in continua miscare-vorba-agitatie, si uneori ma oboseste pentru ca eu sunt intotdeauna partenerul lui, din lipsa de...frati si e foarte dependent si atasat de mine)

tot am asteptat timpul frumos, acum nu mai vrea in casa- imediat ce vine de la scoala isi ia bicicleta si mai sta cam o jumatate de ora-o ora pe afara, asa ca iarasi ajungem tirziu la lectii; oricum se pare c-a avut o saptamina buna (au avut o lectie interesanta-despre copii din colturi diferite de glob si i-a placut);

Mercedes, de cit timp face baiatul tau pian? si noi vom avea concertul de sfirsit de an la scoala de muzica prin iunie; Tudor a inceput in noiembrie, este la al treilea caiet, face o ora saptaminal; de anul viitor ii introduc si canto pe linga pian; aici nu exista scoala primara de arta din pacate, iar scolile de stat cu concentratie muzica sunt cam slabute ca nivel, asa ca prefer sa-i platesc eu privat in continuare deocamdata.

Ana

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Cristi face din octombrie pian o data pe saptamana in particular cu o pauza in decembrie destul de lunga ba a fost racit, ba probleme de la karate( la care a spus adio ca a cam fost faultat ba la picior ba la mana).
Au avut concert elevii d-nei profesoare de la liceul+sc de arta plus inca doi elevi de ai ei din privat printre care era si al meu copil.
Eu zic ca s-a prezentat onorabil normal luand in considerare nu varsta lui ci vechimea dupa cat a studiat. A cantat la patru maini cu profa o piesa de motzart si ceva melodie flamanda nu stiu exact cum se numeste.
De azi sunt in vacanta si sunt convinsa ca si ai vostri copilasi sunt fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Va doresc sa aveti un Paste plin de bucate, liniste si multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Paste Fericit cu multa liniste, cu multa bucurie, bucate si cadouri de la iepuras.

Vacanta placuta (ptr cine are) !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Noi acum am venit de la biserica. Bianca jumate de Prohod a cintat, si era f incintata ca stie sa citeasca in RO:_) Iar ultimul sfert de ora l-a dormit:-(

Maine noapte nu cred ca ajungem la Inviere, desi ea isi doreste. Insa, la ora 9-9.30 cel tarziu merge in pat si apoi, poti sa tai lemne pe ea ca nu o mai trezesti pina a doua zi.

Cum maine avem de vopsit oua, facut sarmalute, tiramissu si o tura de cumparaturi (ultimele cadouri), nu stiu daca mai am timp sa intru sa scriu (ca de citit, sper sa-mi fac totusi putin tim).
Asa ca, sin din partea noastra

PASTE FERICIT!

iar copiilor care au vacanta, le dorim sa se odihneasca, sa se joace si sa-si refaca fortele pt ultima parte a clasei a 2-a!

Alina, concediu placut in Izmir si te asteptam cu impresii si poze!

Mercedes, si eu zic ca ai de ce sa fii mindra de Cristi! Eu sunt sigura ca el "promite" si profesoara a simtit si l-a cooptat in "echipa" !

Mergi la inceput