Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5
Raspunsuri - Pagina 6
columbiana spune:
Trebuie sa recunosc ca noi nu cunoastem iepurasul...si cred ca va ramine asa (fara iepuras si fara Mos Niculae:((
Au inceput masuratorile la matematica, cm, dm, si merge destul de greu, si lucrarile ce le-a avut mi s-au parut destul de dificile(calculat trasee, transformat cm/dm/m); am scapat bine de ceas si iar ne-am impotmolit
;
Azi au avut zi pedagogica si au fost la cai, i-a placut, toata ziua a insistat sa-l inscriu la calarie :))
primavara si caldura va doresc,
la noi pare sa vina, incet- dar in vestul Canadei a fost un weekend cu 50cm de ninsoare, furtuna, sper sa nu treaca spre est.
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
april spune:
Ana, rar te prinde omu' pe-aici ![]()
Andrada nu mai cred in Iepuras si mi-a comunicat oficial ca nici in Mos. Asa incat, raspunsul meu a fost ca daca nu crede nu primeste nimic: nici Iepurasul si nici Mosul nu vin la copiii care nu cred in ei. Oricum de Mos nu ma rabd eu sa nu-i iau ceva
Andreia, am vazut in Spania ghiozdan trolley si m-am gandit sa-i iau Andradei insa aici nu am vazut pe nimeni si sunt sigura ca nu ar fi vrut sa-l foloseasca.
Noi am scapat cu bine de ceas. Sa vedem cum se va descurca mai departe. Cand e Cangurul la romana?
Pana atunci asteptam vacanta. Sambata plecam la ai mei sa sarbatorim Pastele impreuna iar de marti o "transfer" pe Andrada la ceilalti bunici pana dumnica. Sper sa nu le dea nimic pe vacanta.
helbi spune:
Ok, noi inca credem in urechiat:D Trolley am vb si azi cu ea si momentan nu-i iau. I-am luat mai de mult un joc pt Nintenda, iar azi 2 topuri, ca de asta vara ma batea la cap (maieute din alea in bretelute subtiri) si mai vreau sa-i iau bascheti ca aici sunt in mare voga:D si chiar are nev. de ceva de primavara. Daca reusesc sa ajung la Ikea, desi putin probabil vcreau sa-i iau un scaun nou pt birou, ca cel vechi i-a ramas mic. De altfel, de 2 sapt i-am modificat si inaltimea la birou.
Si ei sunt la unitatile de masura si vor avea testare vineri. Sper sa mearga bine, ca vad ca se descurca.
Ceasul urmeaza! :D
oanagabriela spune:
Helbi, Antonia are ghiozdan tip "trolley" si este f. util, il poate duce in spate sau pe jos...
Antonia inca crede in Mos Craciun, dar cred ca a fost ultimul, ca azi a venit de scoala si mi-a zis ca baietii de la ea de la scoala vor sa faca "sex"...M-am facut ca nu aud, adica nu am intrebat daca stie ce inseamna, cred ca incepem "virsta intrebarilor"...
Eu i-am raspuns ca doar adultii care se casatoresc sau care se iubesc fac "sex", fara sa intru in amanunte...
Se pare ca trebuie sa ma instruiesc rapid cum sa pun problema, ca altfel va afla de la altii ![]()
Cu iepurasul nu am facut mare lucru, cind era mai mica ii aducea si ei iepurasul cadouri, dar acum il vom ignora
. Pe Mos Nicolae l-am pastrat inca, sa vedem cit va dura...
La scoala a inceput inmultirea si conjugarea verbului "a fii" la prezent.
De luni sintem in vacanta pentru o saptamina
. Nu plecam, dar vom profita cit mai mult, stam ambii parinti acasa cu pitica.![]()
helbi spune:
Mai fetele, eu nu de ghiozdan trollye vorbesc (ca vad ca si Anto si Oana la fel au inteles:D) ci de un suport pe care se pune ghiozdanul:
http://www.kinder-deele.de/Go%20Easy.htm
Dar, cum am zis, am renuntat pe moment. Eu, atita timp cit mai crede in Iepuras, Mos Nicolae, Mos Craciun, o las sa creada. Am inceput de anul trecut ca, pe linga cadourile pe care le primeste de la "respectivii"
sa-i fac si eu un mic cadou......de la mine
(de parca restul nu tot de la mine ar fi
. Asa ca,a prins ideea si acum vrea sa-mi faca si ea mie un cadou
Asa s-a rugat simbata de mine sa-mi iau ceva, numai ca plecasem pt cadouri pt altii si n-am mai avut chef si de mine. A fost necajita ca ea cind imi mai ia ceva
Mi-a facut un cadou la scoala. Nu l-am vazut, dar stiu ca i l-a aratat sorei mele (probabil a intrebat-o daca e frumos.-)) Oricum, eu i-am explicat ca, e frumos sa daruiesti, insa, de la ea cel mai frumos cadou e sa fie cuminte, sa invete bine si sa-mi daruiasca, daca chiar vrea, ceva facut de minutza ei!
Eu i-am luat azi niste topuri (au fost 2 la set) si o periuta de dinti
cu baterii (ea vroia de mult una electrica. Insa, mi-a fost cam teama sa incerc cu una electrica, caci scria ca trebuie sa fie in permanenta supravegheata la spalare de un adult. Si, cum nu tot timpul sunt in baie, nu m-am riscat si i-am luat pe baterii). Sigur se va bucura, caci si-o doreste de vreun an:D Si, va mai primi bascheti, ca-s in voga si chiar are nevoie de incaltari noi, ca i-au ramas mici.
Si atit, ca Urechiatul nu-i asa bogat ca Mos Craciun![]()
Oana, ce de vacante aveti si voi..........Cred ca numai la noi sunt atit de putine si scurte. :-((( Vacanta placuta Antoniei! Mai aveti un pic si va pregatiti de petrecere, nu:-)?
helbi spune:
Stai ca revin, Oana. Si Bianca ieri ma intreba cum se nasc unii copii in WC:-)? I-am zis ca nu stiu, ca eu am nascut-o la spital
si am schimbat usor subiectul. Daca va mai reveni asupra lui, o sa incerc sa-i explic........nu prea stiu cum:-(((( Probabil ca o sa iau vreo carte ajutatoare![]()
P&ANA spune:
Salutare !
Am o sapt. foarte aglomerata dar v-am citit
Oana, nimic nu ma mai mira:((- de la Meli nu am primit asemenea intrebari ,insa Deni , vine cu o "groaza" ; me intreba zilele trecute cand va avea si ea 'rusi' iar ieri tocmai a luat a nustiu cata bulina neagra pt. ca s-a uitat(impreuna cu alte colege) la baietii care erau la baie 
Se intimpa astea pt. ca are 2-3 colege care parintii lor discuta si se comporta "foarte deschis" si acasa si in public .
Noi suntem mai conservatori si ma deranjeaza teribil comportamentul asta. Aseara i-am tinut morala in masina si i-am spus ca nu v-a merge diseara la petrecerea data de colega Melisei.
Daca insa promite si Miss-ei ca nu mai face asta ma mai gandesc.
Astazi Meli are concursul Cambridge si ma uit pe webcam ca sunt destul de relaxati.
Ieri a luat FB la recitare , insa nu intelege anumite chestii de la greutati:(( cum de intra intr-o sacosa atatea kg. si ca nu putem pune ulei , detergent , legume in aceiasi punga
, ca sa vezi logica.
Sapt. viitoare vom pleca la Izmir asa ca vor gasi cate ceva interesant de cumparat in numele cadoului de iepuras.![]()

Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
helbi spune:
Alina, felicitari pt ieri Melisei si bafta multa azi. Interesant ca poti vedea ce fac copii in clasa.
Meli de cind face engleza? daca afli sub. de azi, poate ni le spui si noua!
Si, o vacanta frumoasa in Izmir!
P&ANA spune:
quote:
Originally posted by helbi
Alina, felicitari pt ieri Melisei si bafta multa azi. Interesant ca poti vedea ce fac copii in clasa.
Meli de cind face engleza? daca afli sub. de azi, poate ni le spui si noua!
Si, o vacanta frumoasa in Izmir!
Andreia
Da, Andreia , vad ce face in clasa si asa pot sa 'leg' o convewrsatie seara , ca altfel uita ce a facut peste zi .
Engleza la modul serios face din cl.a-I-a 5 ore /sapt insa nu pot sa am pretentia sa poarte o conversatie pt. ca nu gandeste in engleza , doar ca isi formeaza o baza.
diseara voi afla cum a decurs concursul :))cel putin m-a bucurat faptul ca nu avea nicio emotie .
Multumesc de urare .

Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
april spune:
5 ore/sapt???? Alina, dar Meli e la clasa de engleza?
Ma gandeam eu cum de stie asa de bine de participa la asa concursuri. Felicitari! Le merita!
Andrada face si ea de anul trecut dar 1 ora/sapt, si vai si amar si de aia.....mai fac eu cu ea cand am timp, altfel nici la intrebarile de baza n-ar stii raspunde.
Ne-a zis inv ca la sf clasei a IV-a se da test pt formarea a 2 clase (una de mate si una de engleza) din cele 6 care sunt acum. Asa ca va fi bataie mare pe cele 2 clase. I-am spus Andradei sa se hotarasca la care vrea sa mearga, eu as opta pt engleza, insa ea n-ar vrea niciuna
...nu-i place sa puna osul la treaba, tot impinsa de la spate. Oricum pana la inceputul clasei a III-a trebuie sa se hotarasca sa stiu pe care materie batem cu biciul mai tare ![]()
FELICITARI inca odata Meli!