Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

April, bine ai revenit. Dar, chiar asa: nu ne_ai adus un pic de caldurica?!:-)

CristinaT, la revistele/cartile cu Spioanele ma refeream (ca scrisese un post mai sus Alina, ca Meli le citeste cu placere). Deci, astea-i plac si Biancai, dar cum sa i le iau eu din Frankfurt?! Vezi unde e dilema mea?:-) Chiar Alina, dupa ce le citeste Meli, nu ni le pastrati si noua pin la vara?:-)

Cum a fost pe la concursurile de mate si ce subiecte sau dat?

Si eu am remarcat "podoaba" capilara a lui Andrei al Lalei si ce bine arata ea:-) Copii sunt f dulci! Sa va traiasca!

Noi avem maine dictare. Au mai dat niste teste la mate, dar fara note (vrea invatatoarea sa stie nivelul si cit reusesc sa rezolve in 10 min. La o clasa paralela au avut 100 exercitii de rezolvat in 10 min. La Bianca parca 4 foi A4).
In iunie pleaca o saptamina toate clasele a 2-a intr-un fel de tabara. Nu stiu inca f multe detalii, m-am uitat doar pe net si arata tare bine. Mai multe o sa aflam la sedinta cu parintii din mai.

Cred ca de azi trec si ei la "masuratori" la mate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Mersic fetelor!
Alina, Andreia, as fi adus eu caldura pentru tot anul, dar nu mi-a incaput in geamnatan ...depaseam greutatea limita
poate ma mut acolo ca tare-mi place

CristinaT, trebuie sa imbini utilul cu placutul
Lala, ce dulce flacau ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Andreia, chiar voiam sa-ti spun si eu acelasi lucru.
nu sunt reviste ci carti si le pastram pt. Bianca.

april

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Neata... am avut un program infernal in ultimele zile.Plus vreo 3 concursuri: cangurul la matematica, smart la matematica, si cel de engleza.

april, asta da interes de serviciu. Ma bucur ca a fost placut.

helbi, despre ce reviste vorbesti? si de ce nu le puteti lua?

Bogdan iti doresc multa sanatate, sper ca te simti mai bine.

Lala_D, ce scump e cem mic, adica vedeta , ce par mare are in cap. In coleg l-am recunoscut si pe Bogdan cand era mic??? sau mi se pare mie? iar tu esti slaba rau , nu-i asa?
Sa-ti traisca baietii.

Va doresc o zi buna, revinnnn

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Da in colaj sunt poze cu Andrei si Bogdan cand era mic de tot.
Multumesc de aprecieri, piticul e un simpatic .
Bogdan a avut o saptamana de "vacanta" datorata amigdalitei. Cred ca ar fi preferat de o mie de ori sa mearga la scoala, mai ales ca a ratat o excursie

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata si de la noi,
Ma bucur sa citesc vesti despre April, Lala, Alina, Cristina si Andreia.

Lala, si eu am admirat fratiorii.
Eu alaltaieri am stat acasa cu Anca ca fost racita si tare mult s-au iubit fratii cand s-au intalnit seara.
Ii spunea Victor 'ca i se rupe sufletul ca e bolnava' si ea cum il prindea il pupa.
Dar ieri a fost mai bine mandra, a mers la gradi si seara a fost iar razboi in casa.

In rest, a venit si pe aici primavara si incercam sa stam cat mai mult timp afara.
Alte noutati nu prea avem, suntem cu scoala, cu inotul, cu jobul - ca de obicei.

O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina71

Andreia, chiar voiam sa-ti spun si eu acelasi lucru.
nu sunt reviste ci carti si le pastram pt. Bianca.

april

Alina

a fi om e lucru mare ...
noi

Multumim mult Alina! Am gasit motiv sa ne intilnim sigur:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Da, Andreia avem un motiv serios
Apropos, cam in ce perioada ve-ti veni in ro ?

Sunt pe graba:((plec la serbarea don'soarei Deni care incepe la ora 11

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Alina, intre 21 iunie si 4 august,cindva, dart nu am stabilit clar (numai atunci e vacanta de vara aici).

Distractie placuta la serbare si asteptam poze!!!

Si eu is pe fuga acum, dar revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cer scuze pentru tacere , dar am lipsit motivat: intii am fost eu bolnava (gripa sau viroza, dar rea de tot ), pe urma copilul si la sfirsit, ca sa puna capac, tati ...Deci scenariul a fost cvasi-identic: dureri de cap, de git, febra, nasul care curge, tuse rea si obositoare si o stare de sfirseala generala...

Antonia a lipsit pentru prima data in anul scolar, am tint-o 2 zile acasa, ca era ca o cirpa...

Dar avem si vesti bune: A VENIT PRIMAVARA si la Montreal De 3 zile am reinviat: am iesit cu bicicleta, ieri chiar am plecat in sandale fara ciorapi , trebuie sa scot hainele de vara, ca pina saptamina trecuta aveam inca manusi, caciuli si salopeta de iarna...

La scoala merge OK, mai da cite un rateu la matematica, inca nu are totala usurinta cu numerele , dar muncim in plus sa recuperam.

Lunea viitoare, pe 28 aprilie intra in vacanta de primavara, pentru o saptamina.

Ma bucur ca avem vesti si de la alte mamici , pe care le-am vazut mai rar . Anul asta nu venim in Romania, dar sper ca anul viitor sa ajungem...

Mergi la inceput

Si aici se pare ca incet- incet vine primavara. Azia fost frumusel afara, ieri la fel!

Fetelor, am si eu o intrebare: cu ce cadouri vine Iepurasul:D? Bianca inca crede in el:D si-l asteapta si-si doreste un trolley pt ghiozdan. Eu nu prea sunt de acord ca parca-l vad dupa 2-3 sapt zacind prin casa, ca multe altele. Pe de alta parte, are uneori un ghiozdan asa de greu, ca-mi e si mila de spatele ei. Si, o tot intreb ce sa-i aduca Iepurasul si numai de asta pomeneste. Ma gindesc ca, poate ma inspir si eu de pe la voi:)

Mergi la inceput