Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Dumnezeule, gratiela, ce copii frumosi ai! nici nu stiu ce sa-ti mai spun...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Moni, si al meu a fost f linistit azi: somnic si jucat cu manutele, cu pauze pt masa. asta dupa ce a dormit toata noaptea...eu zic ca e de la vremea asta ploioasa, care te indeamna la somn!
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
asa zice si barbatu-meo..ca si el ar dormi toata ziua..si e as fi dormit dar am avut de lucru..
![](bang.gif)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
gugule asa zic si eu...doar daca se lasa spatarul la sport!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
ce mare am crescut!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Gatta schimba laptele praf! E clar ca nu-i place, de plange asa cand i-l dai! Asa facea Si Thea la Milumil si, ti-am spus, l-am schimbat cu Topfer Lactana ii place f tare.
Cand ii bag seara in botic biberonul, nici nu mai respira pana-l termina, iar la milumil plangea si dura o gramada pana il papa!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
nemary spune:
Ellenuta, ar fi bine sa gasim masa libera afara. la care restaurant te referi, la Diamon? ar fi super acolo.
Alina, eu in Cora am alaptat pe o canapea din cele scoase la vanzare si nu mi-a spus nimeni nimic. si au trecut cativa angajati pe acolo.
Grati, ce zambaret e Tudoras... si Ozi, ce buze frumoase are, abia astept sa va revad.
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
AJUTOR!
Fetelor, s-a iritat Bianca atat de rau la fundulet, ca imi vine sa plang deja cand ii schimb scutecul.....initial a fost roseata, apoi s-au facut basicute, acum s-au spart si se cojeste pielea, si mai grav e ca se intind pe suprafata din ce in ce mai mare....
Cand ii schimb pampersul, eu o sterg cu servetele umede, o dau cu Bepanthen si apoi ii pun scutec curat...Oare gresesc???...asa fac de cand s-a nascut - cum de s-a iritat acuma?
A patit cineva asa???Cum ati scapat? Va rog spuneti-mi ce sa fac, ca mor...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Mai da-o si cu pudra. Alterneaza, cand crema, cand pudra. Crema are tendinta de a pastra pielea umeda, mai ales in contact cu pipi. Pudra mai absoarbe din umezeala. Sau dupa ce o stergi cu servetelele umede, mai dai si cu o carpulita uscata, sa absoarba umezeala de pe servetele. Eu asa procedez, si nu am avut probleme niciodata. Nici macar roseata.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
![](copilas.gif)
irlandeza spune:
Si inca ceva. Vroiam demult sa va intreb, poate stiti ? Ce s-a intamplat cu Gina ? Stiu ca a facut operatii la stomac, parca, dara nu a mai intrat de f. mult timp. Care-i treaba ?
Poze de tot felul
Patrick's Day - 17.03.2008 PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by danonique
Voi la cate luni vreti sa incepeti diversificarea? Pediatrul mi-a zis ca dupa 4 luni sa incep sa-i dau cereale fara gluten,fructe si legume preparate.Cum si cat urmeaza sa discutam la urmatoarea vizita.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Mie mi-a spus perdiatra ca de la 5 luni, in cazul lui Alexia.
Poze de tot felul
![](copilas.gif)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Ereena
parca va spuneam ca am luat huggies....duca-se pe pustii....e a treia oara cand se murdareste de kk pana la gat , a iesit peste tot in fata pe la picioruse prin spate..le arunc ,mama lor de scutece
Irinade
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
Eu sunt f. multumita de ele. Nu iese niciodata nimic afara. In comparatie cu Pampers
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Poze de tot felul
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
mari da, de daimon e vorba! sper sa gasim masa mareeeee afara.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII