Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
kllemi spune:
dar pana la a educa copilu' voi v-ati gandit cum vre-ti sa naste-ti, normal sau prin cezariana?
eu as opta nasterea normala, numai sa nu intervina cine stie ce complicatii care sa ma oblige sa nasc prin cezariana...VOI????
12+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Eva eu luni intru in 19s si tot n-am simtit
PS: cat despre problema mea, July saru'mana, m-am mai linistit!!! Sa ne anunti cand o sa simti, sunt curioasa acum...
16+ 
Poze cu noi
BEBE
EvaF spune:
quote:
Originally posted by kllemi
dar pana la a educa copilu' voi v-ati gandit cum vre-ti sa naste-ti, normal sau prin cezariana?
eu as opta nasterea normala, numai sa nu intervina cine stie ce complicatii care sa ma oblige sa nasc prin cezariana...VOI????12+
Kllemi, eu optez pentru nastere naturala 100%, adica fara epidurala. Visez oare???
Sa vedem mai incolo ce zice si medicul, cum se prezinta situatia cu mine, cum este pozitionat bebe, dar in clipa aceasta asta imi doresc.
16+ 
Poze cu noi
BEBE
denisa.g spune:
Eu tot normala vreau, dar acum e devreme sa ma pronunt 100 %. Nu am ajuns nici la jumatate sarcinii. Daca totul e bine as vrea normala.
Asteptam idei de la fetele care sunt deja mamici si au trecut deja printr-o nastere.
viitoare mamica de septembrie 2008
16 +
Piersicutza spune:
EvaF si noi suntem exact de aceeasi parere, eu sa vorbesc romana cu el si sotul germana. Doar ca aici va fi mai complicat ca Elvetia are in loc de limba germana asa cum o stim noi, un fel de dialect care e mult diferit fata de limba germana curata. Chiar am inceput sa radem gandindu-ne ca va veni de la gradinita si ne va invata copilul pe noi dialectul elvetian
.
Inca ceva pentru viitoarele mamici din cuplu bilingv: copilul invata perfect cele 2 limbi de la parinti dar din cauza ca sunt totusi 2, nu va incepe sa vorbeasca la fel de devreme ca un copil ce invata doar o limba. Asa ca sa nu va speriati ca nu vorbeste deja la un an si ceva.
pupici
la toate fetele
12+
Piersicutza
JulyMorning spune:
Da, Eva return to innocence
Cat mai "naturel" sa fie.
Si normal ca o sa va anunt cand o sa ma dea buldozerul afara din casa
. Oricum, sunteti singurele carora le-am spus cam toate simptomele, toate gandurile. De ex cu al meu nu pot discuta despre paranoile mele, ca nu vrea sa auda asa ceva. Pe mama nu vreau sa o ingrijorez... cu soacra nici atat n-am texte prea multe, prietenele nu vreau sa le bombardez sa zica ca-s o gravida nebuna cu care nu se mai poate discuta despre nimic altceva...... asa ca tre' sa povestesc si eu cuiva. Noroc cu fetele dragi de la odisee care ma suporta

_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by kllemi
eu as opta nasterea normala, numai sa nu intervina cine stie ce complicatii care sa ma oblige sa nasc prin cezariana...VOI????12+
Cum imi recomanda medicul......
Eva: curajoasa fata, n-am ce zice! Bv.BV Meriti un camion de salata cu rosii si telemea pentru curaj. apropo, este pranz, nici o rosioara lu' aia mica? Eu am descoperit telemeaua de bivolita, yamy,yamy..
preety: nu te ingrijora foarte tare, stiu doar ca analizele ies usor "gresit" din cauza sarcinii. Medicul o sa-ti spuna exact.
alinushca: cred ca am vazut si degetele, daca mugurasii aia erau manutele. Asa era si la mine la aproape 10 sapt. si mi-a zis dr. ca sunt manute cu degetele

10+
aluna
foto
EvaF spune:
Felicic
, eu azi am poftit la cremwursti cu mustar (cred ca am voie, daca nu, asta este, am poftit! :)).
Salatica de rosii cu telemea vine si ea mai incolo. Nu trece zi fara sa mananac salata de rosii.![]()
Edit: f buna si telemeaua de bivolita!
16+ 
Poze cu noi
BEBE
ramonzca79 spune:
salutare fetelorrrrrrrrrrrr...mi-a fost dor de voi...de o saptamana nu am deschis pc-ul...azi am inceput serv desi am o lene...a fost super in concediu la Londra....foarte scump orasul dar...m-as mai duce...
hainutele de copii mai ales cele pt nou nascuti erau la preturi superrr ok....pacat ca nu am stiut atunci ce ascundeam in burtica...oricum am luat o rochita superrrrr frumoasa alba cu volanase etc in speranta ca voi avea o fetita insa...feeling-ul meu nu m-a inselat si se pare ca voi avea un
...am aflat miercuri la eco 3D in Ungaria...asta e....am fost putintel dezamagita pe moment pt ca tot speram la un carucior roz insa ....asta e....vom avea un Erik...sanatos sa fie!!!!
am luat si rezultatul de la TT si parese a fi ok...insa spuneti-mi ce valori ati mai avut voi pt ca mie imi par cam mici...adica..risc pt trisomie 18 este de <1:10 000, trisomie 21 1:2081 si pt defecte de tub neural 1:821.....cum sunt???????
noutati pe-aici?????
16+...bebe Erik
EvaF spune:
Welcome back, ramonzca!
Inca un baietel, se pare ca se echilibreaza acum situatia, sa vedem cine va castiga pana la urma, sexul tare sau sexul frumos (oi fi zis vreo prostie, o fi invers?
)
Felicitari pentru baby boy!!!

16+ 
Poze cu noi
BEBE