Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
alinushca spune:
quote:
Originally posted by EvaFquote:
Originally posted by kllemi
dar pana la a educa copilu' voi v-ati gandit cum vre-ti sa naste-ti, normal sau prin cezariana?
eu as opta nasterea normala, numai sa nu intervina cine stie ce complicatii care sa ma oblige sa nasc prin cezariana...VOI????12+
Kllemi, eu optez pentru nastere naturala 100%, adica fara epidurala. Visez oare???
Sa vedem mai incolo ce zice si medicul, cum se prezinta situatia cu mine, cum este pozitionat bebe, dar in clipa aceasta asta imi doresc.16+
Poze cu noi
BEBE
Yeeeees!! Finally cineva care pleaca de la aceeasi premiza ca mine!! Si eu vreau 100% natural. M-am uitat eu la multe nasteri pe net si am vazut cateva care se chinuiau rau de tot si m-am speriat destul de tare. Dar apoi mi-am adus aminte de toate celelalte care nasteau natural si nu urlau si nu le ieseau ochii. Eu cred ca am un prag ridicat de toleranta la durere si o sa incerc pana la proba contrarie 100% natural.
Unde nasti si cu cine ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
Nocom spune:
pai daca vorbiti despre nasteri, sa ma bag si eu in seama, zic
eu am nascut natural, dra cu peridurala, si acum voi naste la fel! Nasterea propriuzisa aa fost super usoara, am inpins de 2 ori si gata, bebe a iesit dar a fost destul de micut si poate de aia.... (2.950KG la 38 de saptamani)
La mine travaliul a durat mai mult, 12 ore, aveam contractii din miut in minut dar dilatatie NIMIC, si abia dupa ore bune mi-au facut ceva injectii pentru dilatatie. Durerile erau foarte puternice la contractii si cand mi s-a propus peridurala am acceptat-o fara ezitare. Nici acum nu am nici cel mai mic regret ca am facut-o, am nascut natural dar cu peridurala... Dupa 2 ore de la nastere deja imi tineam baietelul in brate si il alaptam... (avantajul celor ce nasc natural fata de cele cu cezariana)
Gata plec la dr, si va mai citesc cand ma intorc...
PUP
14+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
bitza2008 spune:
SAlutare fetelor! Ce ma ifaceti? Va pregatiti de weekend?
Tzitziri, welcome!!Important e sa intri si sa povestim,nu e neaparat sa fii pe lista!Asta e alegerea ta!
denisa.g si eu simt bebele ca niste bule de aer, dar le simt mult mai in fata, la exterior, sa zic asa,si asa stiu ca e bebe.
Eu una nu il simt in pat,cand stau linistita decat f rar; cel mai mult il simt cand stau pe fotoliu, de cele mai multe ori cu laptopul in brate!
Deja ma apuca emotiile cand ma gandesc la eco de luni. VA dati seama peste 3 zile as putea sti ce e, fetitza su baietzel!!Oooffff, abia astept! AMR 3zile!

18+
laureta spune:
Se duce omu mananca o pizza si voi deja treceti la educarea cupilului![]()
Sotu imi zice ca am devenit manacacioasa. Si io is cu rosiile si feta in fiecare zi
ramonzca79, felicitari pt bb Erik
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
alinushca spune:
deci Bitza si EvaF Luni mergem la eco toate impreuna! Succes mult! Eu de 2 nopti numa ecografii visez. Si vad bb asa de parca ar fi la televizor, in mare detaliu ![]()
Nocom pai nici nu ai avea de ce sa regreti. Sunt spectaculoase povestile astea unde dupa injectie femeia a mai impins de 3 ori si a iesit bebe! M-am mai documentat si despre ac... ca nu ar fi asa de rau acolo infipt in coloana...
ramonzca Felicitari totusi pentru bebe Erik! Sigur o sa te bucuri la fel de mult de el ca si de o fetitza (pe care poate o faci data viitoare)
Fetelor Schimba cineva in listuta noastra carucioarele si numaratorile???
felicic degetelele erau chestiile alea 3 mai luminoase
Pacat ca nu pot sa pun pe net ecografiile din visele mele ca alea sunt absolut clare! ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
bitza2008 spune:
Nocom, tinem pumnii! SA ne aduci vesti bune neaparat!
In legatura cu nasterea, am vb cu moasa si i-am zis ca nu nasc sub nici o forma acasa, cum e obiceiul aici!PT acest "moft" voi scoate 114 euro din buzunar, ceea ce zic ca e mai mul decat ok; in tara nu-mi ajungeau nici pt atentii la infirmiere banii astia.
In timpul travaliului mi-a zis ca mi se pune perfuzie cu Remifentanil, si ca de cate ori simt durerea apas butonul si curge opioidul in vena; dak tot e dureros si dupa ce ma chinui de durere mi se face epidurala, iar in caz de absoluta necesitate, cand vad ei ca sunt aproape terminata...cezariana. Cam asta e in OLandica!
Hai ca m-am intins...
ramonzca, bine ai revenit printre noi si felicitari pt baietel, sunt sigura ca va trece repede dezamagirea
18+
denisa.g spune:
Ramonzca, felicitari pt baietel!! Sa-ti traiasca si sa se faca mare si vonic!
Nacom, bafta la dr. Sa fie totul bine!
Bitza, multumesc. O sa fiu mai atenta data viitoare :)Poate am noroc 
viitoare mamica de septembrie 2008
16 +
laureta spune:
Stiti pe vine n am mai vazut pe Nerantula si nici pe beatrice , ce o fi cu ele?
alinushca ,sa iti traiasca bebelica 
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
JulyMorning spune:
Iar s-a ajuns la subiectul nastere... si io eram convinsa ca o sa nasc natural, desi cam faceam pe mine de frica. Da' iote ca mi-a taiat doctorita elanul si se pare ca voi naste prin cezariana. Imi pare rau intr-un fel, da' vorba lu' Muuh (sper sa nu ma insel) voi naste natural, prin cezariana. Mi-a placut asta.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+