Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

http://www.flickr.com/photos/10002878@N04/ -iote

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

multumesc mult fetelor
intr-adevar cred ca mai bine vbesc cu drul si stabilesc impreuna cu el

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelooooooooor, vreau sa il simt pe bebe meu!!!
Nu mai am rabdare nici pana luni la eco, vreau sa il vad ca daca tot nu simt mare lucru...Nici gadilatul ala nu il mai simt, de fluturare nici vorba!! Nu mai poooot!!!!!!!!!! De ce nu il simt???

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

alinushca sa stii ca m-am chiorat rau de tot, da' io nu detectez care is degetele, da' bine ca sunt .

Mai am si eu niste poze de la eco de 16s, da' n-am apucat sa le scanez, ca doar la munca am scnaer. Una dintre ele este un semi-profil-fata si se vad foarte clar orbitele, care nu sunt inca in pozitie normala, ca nou-nascut. Asa ca impreuna cu ta'su am botezat-o pe loc "alien"

Eva eu luni intru in 19s si tot n-am simtit, m-am consolat ca-s mai nesimtita din cauza shunculitzelor Asta e, nu incepe sa certi copilul de asa devreme, o sa ai timp destul

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eva eu cred ca il simti dar nu iti dai seama
niste lovituri in burtica nu ai simtit ? sau ceva ca o bula de aer pe sub piele ?
stai intr-o seara in pat linistita, relaxata, cu mainile pe burta, si o sa il simti

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

felicico eu am vazut exemple si sunt convinsa ca se poate creste copilul si fara sa treaca prin perioada "sac!" (sau foarte putin). Sper doar sa nu ma ramolesc dracu' atat de mult cand oi ajunge acolo si sa ma pot tine de ce mi-am propus acu', cat neuronul meu e inca putin obiectiv si nu orbit de frumusetea si intelijenta nemasurata a propriului odor . Si mai sper sa pot draq sa imi tin mintea deschisa sa mai invat una-alta pentru ca nici sa ma pici cu ceara nu pot fi de acord cu ideea ca "o mama stie intotdeauna ce e mai bine pt copilul ei". Sper sa nu se supere lumea pe mine prea tare pe chestia asta.
_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

nu cred ca se supara cineva. Cred ca o sa se supere pe mine ptr. ce spun acum. Noi nu ne dorim un copil precoce, noi am vrea sa fie mai degraba naiv, sa-si traiasca toate etapele copilariei asa cum trebuie, nu agreem educatia conform careia copilul stie la 5 ani ca barza nu exista, sa ceara haine de firma si telef mobil la 7(imi amintesc de pustoica unor prieteni, avea 5 ani si m-a intrebat daca bijuteriile mele sun de la Celinni, iar pe la 12-13 sa aiba prima exp. amoroasa. Nu aprob mamicile care-i dau la pian, inot, limbi straine de la 3ani(vb. de toate activitatile in acelasi timp). Am vedea intai ce aptitudini are si apoi l-am ajuta sa si le cultive. Daca am putea, l-am feri de tot ce exista nociv la tv, calc. etc, l-am lasa pe maidan sa bata mingea, intr-un cuvant sa-si traiasca copilaria. Ma rog asta este parerea noastra, nu trebuie sa se simta nimeni lezat daca nu este de acord cu ea.Oricum pana la practica mai este mult si fiecare alege sa-si educe copilul cum vrea.
Pot doar sa mai influentez, nicidecum sa zic ca stiu ce-i mai bine pentru el, asta el sau ea o sa aleaga ptr. ca o sa-i lasam intodeauna libertatea de a alege(nu o sa-i iert pe parintii mei ca m-au obligat sa fac studii economice, cand eu vroiam umaniste. Si n-a fost un moft pentru ca si cand le-am terminat, tot limbi straine as vrut sa fac)

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Si eu sunt ca si Eva!! Vreau si eu sa simt pe bebe de nu mai pot dar nu simt nimic.
Freshanna, intr-adevar, bule de aer simt, dar de cand am inceput sarcina sunt cea mai buna prietena a gazelor asa ca nu pot sa-mi dau seama daca sunt bulele mele care au inceput acum 3 luni sau e bebele :))

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

am si eu o intrebare, pe la cate sapt. ar trebui sa il simti??

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by freshanana

eva eu cred ca il simti dar nu iti dai seama
niste lovituri in burtica nu ai simtit ? sau ceva ca o bula de aer pe sub piele ?
stai intr-o seara in pat linistita, relaxata, cu mainile pe burta, si o sa il simti

18+

puiutz
pui

Freshanana, stau intinsa in pat si ma pipai peste tot, mai ales in partea dreapta unde simteam gadilatul (in dreapta am vazut la eco ca e fixata sarcina, pe ovarul drept am avut corpul galben, in dreapta am simtit gadilatul acela si o mica jena la inceput) si nu simt nici o bula!!! Stii de cand astept eu bula aia?!
Sotul meu isi tot lipeste urechea de burta mea, poate...poate...aude el ceva bule dar de cata apa bea subsemnata...imi zice sa nu mai fac zgomote cu stomacul ca nu aude bebe!
La eco bebe topaia non stop, nu e genul de bebe care sa doarma pe el, dar cred ca eu am o problema...

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Klemi,eu am citit ca intre sapt 16 - 20 tre' sa simti prima data!

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput