Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
_irina_ spune:
I-am vauzut pe socri dar habar nu am ce culoare au ochii lor. Abia daca stiu ce culoare au ai mei, ca oscileaza intre albastru si verde.
vdrag spune:
Pupici la toate gravidutele!! Stiu ca scriu rar dar va citesc cu drag cand pot!! Sept-oct2008 si laureta va multumesc ca m-ati adaugat la sarbatoritele lunii aprilie!! Eu am fost la controlul de 16 saptamani si am fost cam dezamagita cand doctora mi-a luat doar tensiunea, m-a cantarit si am ascultat bataile inimioarei ingerasului meu cu aparatul dopler. Avand in vedere ca ultima ecografie am facut-o la 12 saptamani cand am facut si triplul test, ma asteptam ca si acum sa mai facem o ecografie!! Sper ca la sfarsitul lunii cand vom avea 20 saptamani si vom merge din nou la control sa facem din nou ecografie si sa imi vad din nou ingerasul, mai ales ca va fi prima oara cand sotul meu il va vedea!!Aici sistemul este total diferit de al nostru si cateodata sunt dezamagita pentru ca nu mi se dau tot atat de multe informatii ca si voua iar acum numai la insistentele mele doctora mi-a dat sa fac testul de sange pentru CMV dar nu si pentru listeria, test pe care dupa spusele ei nu ar avea rost sa il fac. Voi incerca sa insist din nou urmatoarea data!! Lasand la o parte totul, ma bucur ca ingerasul meu este bine pentru ca asta este tot ceea ce conteaza!!
16+
Nerantula spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri ... eu nu prea as zice ca-s contractii, ca nu se repeta la intervale scurte, pur si simplu se face burta ghemotoc si ramane asa minute multe in sir ... si se observa numai cand stau pe spate.
Luni merg la eco sa vad cat am crescut si il intreb pe doctor, eventual il rog sa-mi masoare si colul sa fiu sigura ca e bine.
Sper sa nu fie probleme, ca nu stiu daca mai rezist psihic dupa toate belelele din ultima vreme 
15+ 
Liniuta noastra
MMimi spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Mimi, Irina, dar voi nu v-ati vazut niciodata socrii? Eu nu il intreb pe al meu ce ochi are soacra-mea pentru ca imi zice caprui iar soacra-mea ii are verzi deschis. Dar Eva stie...17+
Poze cu noi
BEBE
De vazut i-am vazut, dar... De soacra-mea stiu ca ii are caprui, dar de socru-meu chiar nu pot sa-mi amintesc acum [rusinat]
Aaaa...hai sa va mai spun una misto. Sotu-meu a primit de curind pasaportul nou, a trebuit sa si-l innoiasca. Ma uit si eu de curiozitate acolo si vad ca si-a trecut parul saten! Si, daca ma intrebati pe mine, el e blond toata ziua... Nu un blond deschis, dar cu siguranta nu saten. Inca mai fac misto de el pe tema asta.
15+Si asteptam...
alinushca spune:
quote:
Originally posted by vdrag
Pupici la toate gravidutele!! Stiu ca scriu rar dar va citesc cu drag cand pot!! Sept-oct2008 si laureta va multumesc ca m-ati adaugat la sarbatoritele lunii aprilie!! Eu am fost la controlul de 16 saptamani si am fost cam dezamagita cand doctora mi-a luat doar tensiunea, m-a cantarit si am ascultat bataile inimioarei ingerasului meu cu aparatul dopler. Avand in vedere ca ultima ecografie am facut-o la 12 saptamani cand am facut si triplul test, ma asteptam ca si acum sa mai facem o ecografie!! Sper ca la sfarsitul lunii cand vom avea 20 saptamani si vom merge din nou la control sa facem din nou ecografie si sa imi vad din nou ingerasul, mai ales ca va fi prima oara cand sotul meu il va vedea!!Aici sistemul este total diferit de al nostru si cateodata sunt dezamagita pentru ca nu mi se dau tot atat de multe informatii ca si voua iar acum numai la insistentele mele doctora mi-a dat sa fac testul de sange pentru CMV dar nu si pentru listeria, test pe care dupa spusele ei nu ar avea rost sa il fac. Voi incerca sa insist din nou urmatoarea data!! Lasand la o parte totul, ma bucur ca ingerasul meu este bine pentru ca asta este tot ceea ce conteaza!!16+
Belgium suuuucks!
Ma bucur ca ai intrat cu vesti. Eu chiar eram foarte curioasa sa aflu vesti de la tine. Bine ca e bebe sanatos. Inteleg din ce scrii ca abia la 20'j de saptamani o sa afli sexul copilului... pana atunci o sa il stiu si eu care sunt cu 5 saptamani in urma ta.
sanatate in continuare. PS-daca iei un low cost pana in tzara poate afli mai devreme
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
felicic76 spune:
am facut si eu testul 99.99% caprui si 0,01% albastri
acum stau si ma intreb: de unde procentul pentru albastri?![]()
10+
aluna
foto
vdrag spune:
Sincer alinushca nu stiu de ce aici doctorii dau atat de putine informatii si se multumesc sa iti spuna doar rezultatul. Din anumit punct de vedere este mai bine, ca la cum ma mai apuca "paranoia" cateodata m-as apuca sa fac tot felul de comparatii intre rezultate si tare nu este bine!! Sistemul este diferit dar in general este unul bun, mai ales conditiile din spitale in care nu trebuie sa impingi spaga pentru a fi tratat cum trebuie. Lucrul care ma face sa ma mir este, ca nu au nici cea mai mica idee de tratamentele homeopate iar alternative la medicamentele care pot ajuta o graviduta cand are nevoie dar care sunt interzise in sarcina sunt putine sau lipsesc cu desavarsire. Iti dau un exemplu: celebrul no-spa din Romania aici lipseste cu desavarsire iar o alternativa pe care mi-a dat-o doctora mea de familie a fost magneziu forte care de obicei deranjeaza destul de tare la stomac. Nu iti mai spun ca celebra mea doctora de familie, acum cateva saptamani cand am fost gripata si am avut si o infectie respiratorie, mi-a dat reteta pentru un sirop de tuse dintr-o planta total contraindicata in sarcina!! Noroc ca am grija ca de fiecare data, inainte sa iau vreun tratament prescris, studiez intotdeauna prospectul. In legatura cu romanii din Belgia, nu stiu daca ma pot considera norocoasa dar pentru ca stau intr-un orasel mic in partea flamanda a Belgiei iti pot spune ca nu intalnesc foarte des romani iar in oraselul in care stau sunt singura romanca. Marea majoritate sunt olandezi, italieni si rusi. Despre o calatorie in tara nu cred ca anul acesta poate fi vorba de asa ceva avand in vedere ca trebuie sa rezolv cateva lucruri si sa imi schimb pasaportul iar birocratia de la ambasada Romaniei este extraordinara iar timpul de asteptare pentru rezolvarea unor acte poate fi de la o luna pana la cateva luni. Deci va trebui sa astept cu rabdare fiecare programare la doctor si sa ma obisnuiesc cu modul de lucru al doctorilor de aici iar cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine!!
16+
claudinna spune:
buna dimineata!!!!
mai dormiti mult??
am pus poze noi cu burtica imbracata:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
18+
maria2004 spune:
Buna dimineata dragele mele

E tare urat afara..asa ca astazi stam in casa. Zilele astea nu am mai avut timp sa mai intru pentru ca au fost niste zile mai agitate...cu musafiri, vizite si ieri fiind frumos am stat mai toata ziua cu pitica la aer prin parculet cu bicicleta![]()
Ma bucur ca sunteti bine...am vazut ca ati discutat despre nasteri..la mine prima nastere a fost naturala cu epidurala si sincer a fost tare bine, daca totul e in regula si acum si pot naste tot asa, fara nisi o ezitare tot asa voi naste. Nu am avut dureri de cap, de spate sau mai stiu eu ce neplaceri de la epidurala, iar efectele ei, credeti-ma, sunt miraculoase![]()
Noi suntem bine, burtica creste, desi in greutate nu am luat cine stie ce (doar 1.5kg) si joi avem ecografie si TT. Doamne abia astept ziua de joi si sper sa fie totul in regula cu bebe.
Delphinas ce mai faci?..sper ca e totul ok cu tine si bebe
claudinnapupici pe burtica frumoasa
Asteptam si celelalte burtici sa se trezeasca si sa vina la apel![]()
V-am pupat pe toate si va imbratisez cu drag
+16
+puiutul Maria (23.12.2004)
felicic76 spune:
neata burtici!

maria ; prezent!
claudina; frumoasa burtica!
Ce ascunde sau inca nu stii? Inca o "babisma", daca copilul loveste prima data in partea stanga este baiat, daca loveste in dreapta este fetita. Mama zice ca la ea s-a verificat, suntem 3 fete si un baiat.
programasem iesire la padure, dar acum am contramandat. Ceva off-topic! Ce gatiti? Eu nu am idee inca, doar niste cartofi frantuzesti si mai departe, nu stiu.Idei?
10+
aluna
foto