Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
JulyMorning spune:
70% sanse sa aiba ochii verzi, 30% sa aiba albastri
.. deci va fi o blonzie probabil.
Eva Sanadorul lucreaza ok, eu mi-am facut toate analizele uzuale acolo, insa Dry testul l=am facut la Medsana. Ambele laboratoare s-au tinut de termenele pe care le-au zis pentru analize. La Sanador cand mi-am facut in noiembrie Papp, chiar m-au sunat sambata sa vin sa iau rezultatul pentru ca fusese nu stiu ce conferinta si toti medicii fusesera plecati si au intarziat cam cu 2 zile. Si m-au asteptat sa ajung, ca se terminase programul. Doctorita mea acolo ma trimite sa fac analize, la Sanador sau Medsana. Iar pt analizele infectioase, mi-a zis ca Sanadorul lucreaza cu Cantacuzino. Insa pentru TT nu stiu ce sa zic... doctorul tau nu ti-a recomandat nimic?
_
Our future determines our past
Fasolica
de S18+
_irina_ spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. Probabil ca o sa raman cu al meu si o sa vad din timp pe cine imi recomanda.
In 15 abia o sa ma duc in nou la eco si mai povestesc atunci cu el.
Poate pana atunci mi se vede si mie burta, ca momentan sunt doar grasana.
Bitza, la noi e invers. Adica el are ochii mari si caprui si eu verzi-albastrui. Si as vrea ochii mari ca ai lui si culoarea ochilor mei. Se incarca greu si la mine, ma tin in suspans. Oricum
alinushca multumesc pentru link.
EvaF spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Doctorita mea acolo ma trimite sa fac analize, la Sanador sau Medsana. Iar pt analizele infectioase, mi-a zis ca Sanadorul lucreaza cu Cantacuzino. Insa pentru TT nu stiu ce sa zic... doctorul tau nu ti-a recomandat nimic?
_
Our future determines our past
Fasolicade S18+
Ba da, July, doctorita mea lucreaza la Euroclinic si la Sanador, asa ca mi-a zis sa fac DT la Euroclinic. Dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat, mi-a zis sa fac TT la Sanador, si ecografia la fel, pentru ca a zis ca ea ii cunoaste bine, lucrand acolo, si ca sunt seriosi. Mi-a recomandat sa fac eco la dr Eduard Danaila la Sanador (il cunoasteti? eu nu, am facut pana acum eco la Euroclinic la Roxana Constantin).
Euroclinic sunt la inceput si au un laborator empiric. De aia nu am primit nimic la DT.
Analizele infectioase le-am facut la Medlife si a fost super ok.
Astept si eu cu nerabdare sa fac TT si sa vad rezultatele.
Edit: se pare ca la Sanador rezultatele la TT dureaza 5 zile lucratoare. Oare?
17+ 
Poze cu noi
BEBE
andreutac spune:
Ce fac burticile? Profita de vremea frumoasa si se plimba?
Eu tocmai am ajuns acasa dupa un maraton destul de obositor prin Bucuresti si am intrat sa vad ce faceti.
Eva, dr. Danaila este ok, profi, calm, cel putin asa era acum cativa ani.
Andreea
13+
MMimi spune:
Nerantula -- si eu simt treaba cu mingea. De ex., am simtit aseara cind m-am asezat cu fundul doar pe marginea canapelei! E o senzatie asa de ciudaaaata... Dar nu as crede ca astea sint contractiile BH. Desigur, nu te lua dupa mine, asta e prima mea experienta.
Khristin -- sanatate multa, sper sa scapi cit mai repede. Ai grija cu febra. Beau multe ceaiuri, lichide in general. Stiu ca suna stupid, dar mai multe nu prea poti sa faci.
Eva -- da, intr-adevar, a fost o chestie foarte idioata din partea lor sa-ti dea rezultatele neinterpretate.
Irina -- si eu cred ca e mai bine sa ramii cu dr tau, daca iti place cum isi face treaba.
Alinushca -- am incecat si eu sa fac treaba cu ochii, dar, imagineaza-ti, al meu habar nu are ce culori de ochi au ai lui!
Stiti voi, genul de barbat care nu isi da seama ca ti-ai schimbat culoarea parului din blond in rosu sau
. Citeodata ii mai zic dimineata, mai ales daca nu am dormit bine, "vai, uite in ce hal arat;" raspunsul e aproape invariabil: "arati perfect, frumoaso!" Altfel e asa de atent cu toate cele, si sensibil, dar e de pe alta planeta cind vine vorba despre detalii fizice...
15+
Si asteptam...
EvaF spune:
quote:
Originally posted by MMimi
Et voila, he figured it... Ta-su are ochi...gri...
Mimi15+
Si asteptam...

17+ 
Poze cu noi
BEBE
_irina_ spune:
nici al meu nu stie ce ochi au ai lui. Sa o sun pe soacra'mea sa o intreb?
Oricum mi se tot blocheaza pagina si acusi ma duc la plimbare.
La Timisoara e destul de inchisa vremea si pare ca vrea sa ploua. De fapt a picurat un pic, numai bine dupa ce am luat masina de la spalat.
EvaF spune:
Mimi, Irina, dar voi nu v-ati vazut niciodata socrii? Eu nu il intreb pe al meu ce ochi are soacra-mea pentru ca imi zice caprui iar soacra-mea ii are verzi deschis. Dar Eva stie...![]()
17+ 
Poze cu noi
BEBE
musettepink spune:
Buna burticoase!!!!!!!
Ce faceti?
Kristin sanatate multa,stiu cum este,la mine din fericire e pe terminate.
Eva cred ca sunt ok cei de la Sanador mai ales daca dr ta lucreaza acolo si deci ii cunoaste.Apropo,am 2 cunostinte care au nascut cu dr ta.A fost ok in ambele cazuri!:)
Laureta am incercat si cu miere dar nu am avut efectul scontat.acu am ajuns de le incerc pe toate.![]()
Va pup pe toate si sa aveti o seara buna!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
16+