Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
oanasm spune:
bitzuca, eva tin pumnii pe luni la eco!!! sa veniti doar cu vesti bune! 
Oana
19+ cu

o noua viata
filmuletz bb
freshanana spune:
buna ziua burtici colorate - roz sau bleu
oana bine ca te-ai eliberat si ai revenit in odisee la "vorbitor"
fetelor care faceti eco - tinem pumnii si sa nu uitati sa puneti poze (nu ca puturoasa de mn)
restul burticilor si o zi buna
18+ 
puiutz
pui
bitza2008 spune:
Oana
sar'na!
Vreau sa va zic ca am visat aseara ca am fost la eco intr-un mall la un dr nesuferit si mi-a zis ca e baietel. Asa sa fie oare? Eu nu cred in vise, nici nu imi doresc baietel neaparat, Vorba Claudinnei (Cred) fetitza sau baietzel sanatos sa fie!!
Am fost la cumparaturi si mi-am luat doar o tigaie wok Tefal ca era oferta; acum astept sa vina sotziorul sa mergem la supermarket, si intre timp mai dau si cu aspiratorul; dar sa stiti ca sunt cu ochii pe voi!!
18+
EvaF spune:
Bitza, nici eu nu fac nazuri, sanatos sa fie puiul. Dar daca aflu luni ca i-a crescut putzica o sa fie cam ciudat, m-am obisnuit sa simt ca e o fetitza in burta la mami, sa ma gandesc la hainute de fetita, ma rog...mi-a intrat in cap ca o sa am o micuta Anna! Dar ard de nerabdare sa-mi vad puiul, fetita sau baietel!!!
Oana
17+ 
Poze cu noi
BEBE
andy.p spune:
Ce bine de cele care au eco luni.Va asteptam cu vesti bune.
Eu de abia pe 15 aprlie mai am intalnire cu bb si mi se apre ca asa greeeeeu trece timpul.
16+
laura si andy (07.04.2002)
alinushca spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
Salutare fetelor!!Eu am intrat putin sa va salut si apoi ies si eu putin la cumparaturi!!
Irina, dak esti multumita de dr tau, mergi cu el inainte, poate e totusi in localitate cand nasti. Si ca sa iti faci o idee, poti merge la un control si la dr pe care ti-l recomanda sa vezi cum e! Urmeaza-ti instinctul!!!
Nerantula sa fie contractii BH?Cred ca fetele cu un bebe la activ te pot lamuri!!!
Alinushca, la mine nu se incarca link-ulSi vreau si eu sa vad ca barbatumeu are niste ochi verzi mortali, pe cand eu am niste banali ochi caprui. El zice sa fie verzi ca ai lui si mari ca ai mei!!Acu Dumnezeu stie!!!
18+
Mai dau o data altfel:
http://www.thetech.org/exhibits/online/ugenetics/
Si il faci pe cel care se cheama "What Color Eyes Will Your Children Have?" Pur si simplu calculeaza statistic ce sanse are copilul sa aiba ochii albastri verzi sau caprui in functie de ce culori de ochi au parintii si parintii parintilor. Si eu ma observat ca acum merge foarte greu site-ul (or avea probleme). Incearca maine. Succes cu ochii verzi... la mine a iesit 13% sanse sa iasa ochi albastri si 70% sa fie caprui.... grrr!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
EvaF spune:
3.4% blue (de unde albastri?)
23.8% green (ca taica-su si soacra-mea)
72.7% brown (eu si ai mei)
Ramane de vazut...![]()
![]()
17+ 
Poze cu noi
BEBE
EvaF spune:
Fetelor, a mai facut cineva TT la Sanador? Au fost prompti?
Eu am mai facut niste analize la ei si au fost f corecti si rapizi. Au laboratorul lor.
Nu mai fac nici un fel de analize la Euroclinic. E inadmisibil ce s-a intamplat cu bitestul meu, nici acum nu le-au interpretat, in plus ei nu fac DD si TT ci le trimit la Medcenter. Cine or mai fi si astia?
17+ 
Poze cu noi
BEBE
bitza2008 spune:
Alinushca
a mers, in sfarsit!!
Caprui-50%, verzi-43%, albastri-6,9%. dar albastri nu are nimeni nici la mine, nici la el, dar.....stiati ca la inceput toti oamenii aveau ochii caprui, iar ochii verzi si albastri reprezinta, in fapt, anomalii genetice? Cica, de asta si sunt mai sensibili fata de ochii caprui!
18+