Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

Buna dimineata!

Am si eu o intrebare: in ultima saptamana am observat, mai ales dimineata, ca mi se strange burta ca o minge in mijloc (o data se facuse ca un guguloi intr-o parte), fara dureri, doar o foarte usoara tensiune .. si ramane asa, deci nu e vorba de cateva secunde.
Stiti ce poate fi?
Vi s-a intamplat?

Luni merg la doctor si-l intreb, dar sunt cam nerabdatoare sa aflu ...

15+

Liniuta noastra

Eu am citit intr-o carte ca in functie de cum are chef bebe sa se aseze, burta se poate face, triunghi-patrat-rotund-triunghi patrat-rotund. Acu daca o fi fost o contractie Braxton-Hicks aia fetele stiu.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi.
nerantulaacelea cred ca contractii nedureroase,dr.mea a zis sa iau no-spa daca simt asa ceva si sa stau in pat.
Irina sunt de acord cu ce ti-a spus alinushca.Schimba dr.ptr ca increderea si comunicarea cu medicul sunt cele mai importante atunci.
16+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetele, un link de la cealalta odisee pentru calcularea sanseor ca bebe sa aiba ochii albastri sau caprui sau verzi in functie de ce mai aveti amandoi prin familie:

http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html

Eu m-am enervat foarte tare pentru ca la noi in familie doar mama cu bunicamea si cu mine mai avem ochi albastri iar la sotz totzi sunt tuciurii din astia (glumesc, chiar imi doream un copil cu ochii ca ai mei ca altfel o sa ma uit ciudat la el si am sa cred ca nu e al meu ). Grrr!!!!
OK, good luck!

Imi pare rau sa va las, ma duc sa imi iau incaltari confortabile si haine de gravi sa se simta bine si grasimile mele + burtica pe care promit ca o arat in curand! Uichend frumos!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

alinushca in principiu la Elias. iti tin pumnii sa nasti asa cum iti doresti dar mai ales sa fie foarte usoara nasterea si bebe sanatos. Stai linistita uterul s-a refacut deja de la chiuretaj.
irina eu as merge pe mana doctorului meu pana la capat. Adica as ramane la echipa recomandata de el fara nici o ezitare. De altfel eu data trecuta convenisem cu doctorul meu ca daca ma apuca sa nasc noaptea sa merg la camera de garda sa spun ca sunt pacienta lui si sa ii las pe ei sa isi faca treaba si sa il sune daca era nevoie.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata burtici!
Un weekend minunat sa aveti si daac se poate plin de soara ca sa puteti iesi la plimbare.La noi aici la Timisoara nu e prea frumos dar inca mai sper.
Giuliannamultumesc pentru informatii.Mie site-ul scoalamamei.com nu imi merge adica nu il gasesc.a mai incercat cineva pe el sa imi spuna si mie...
Am vazut ca discutati despre nastere.Eu nu stiu cum as vrea sa nasc inca nu m-am gandit parac as inclina pentru naturala dar s-ar putea sa nasc prin cezariana datorita problemelor mele cu tensiunea.Om trai si om vedea cu D-zeu inainte.
Ce o fi cu Oanasm nu am mai vazut-o demult stiti ceva de ea?

Diana
18+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata burticute!!
O zi buna tuturor si spor la cumparaturi
Anca81 sper ca esti mai bine si ca s-au mai linistit contractiile. Multa sanatate tie si la bebe!!

Eu tot pe mana dr-ului meu as merge si apoi as merge cu cei pe care mi i-a recomandat el !

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare fetelor!!Eu am intrat putin sa va salut si apoi ies si eu putin la cumparaturi!!
Irina, dak esti multumita de dr tau, mergi cu el inainte, poate e totusi in localitate cand nasti. Si ca sa iti faci o idee, poti merge la un control si la dr pe care ti-l recomanda sa vezi cum e! Urmeaza-ti instinctul!!!
Nerantula sa fie contractii BH?Cred ca fetele cu un bebe la activ te pot lamuri!!!
Alinushca, la mine nu se incarca link-ul Si vreau si eu sa vad ca barbatumeu are niste ochi verzi mortali, pe cand eu am niste banali ochi caprui. El zice sa fie verzi ca ai lui si mari ca ai mei!!Acu Dumnezeu stie!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salve burtici!!!
noutati in zona!? cred ca sunt cu galeata..ca de cand n-am mai intrat pe aici...
la servici am fost ff ocupata iar cand ajng acasa..nu prea mai imi vine sa descgid PCul!
noi suntem bine..bb tot cu putza a ramas..dar inca nu avem un nume..burtica incepe sa se vada din ce in ce mai bine...eu ma simt bine..deci toate bune!!
voi?
delphi, giulianna, dyanira, bitzuca, alinush, nerantula, denisa..si toate fetele cochetele..un pupic mare mare de tot!!!!

Oana
19+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Oanaaaaa! In sfarsit, ne era dor de tine, dar stiam ca ai fost ocupata la servici...sper ca de acum vei intra mai des!!
Bine ca a ramas cu putzica! Eu luni aflu!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, fetelor,

Ce fac ? La shopping sau la bucatareala?

Au mai ramas doua zile pana la marea intalnire cu bebe. Tot luni fac si TT!

Va si weekend placut!!!

Edit: am schimbat si noi semnatura!!!

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput