Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
musettepink spune:
quote:
Originally posted by aly_c20quote:
Originally posted by musettepinkMonica astea eu nu le consider diuretice,sunt niste pastilute numai din plante fara efecte adverse pe care scrie clar ca se pot folosi in sarcina si m-am documentat sunt multe mamici care au luat si nu au avut nimic.Acum ce sa facem sa stam asa constipate,eu ma simt f naspa cand sunt constipata plus ca sincer mai bine iau o pastiluta decat sa-mi iasa ochii pe wc....e f naspa ca eu indiferent ce as manca am momente cand ma constip cred ca de la stress deci sincer nu vad ce as putea face....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!16+
buna, burtici:*
Dne cat am mai ras la mesajul tau "sa-mi iasa okii pe wc"=))=))
saraca de tine...bine ca nu am probleme de genul asta, eu cred ca as naste prematur daca m-as constipa:))16+
Sebi
Pai mie de ce crezi ca mi-e frica.....:)))))))))Si am incercat orice inclusiv lapte cu rosii,cu portocale,etc si nimic....nici un efect asa ca ma dau pe pastilute!

asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!

16+
laureta spune:
Musette cu miere dim pe stomacul gol ai incercat da cu prune?
alexa si mami, tot cu viteza![]()
Am pus si eu poze cu burtica de vinerea trecuta ( scrie 2005
) si azi. Scuzati calitatea, dar asa e cand le faci singura
,
Noapte buna
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Muuh spune:
musette ai voie herbolax nu sunt considerate diuretice. Dar daca vrei sa fi sigura intreaba medicul.
bitza e super site-ul eu am luat o gramada de acolo sarcina trecuta, dar livrate in Germania la o prietena care mi le-a trimis apoi. Sfat: ea a gasit unele lucruri mai ieftin la magazinele din oras, daca ai timp poate dai un ochi.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
_irina_ spune:
Vai, iar am citit o gramada de pagini pana sa ajung la zi.
Am si eu o intrebare. Cum ati face daca doctorul care va urmareste sarcina v-ar anunta ca e posibil sa fie in concediu in perioada cand ar trebui sa nasteti? Va bazati pe doctotul pe care vi-l recomanda si care ii tine locul in timpul cat e plecat sau schimbati doctorul?
bitza2008 spune:
Eva, noi suntem amandoi romani, deci in casa se va vorbi romaneste; si cand va intra in sistemul olandez cresa-gradi va invata olandeza. Noi comunicam in engleza cu olandezii, poate prinde si o boaba de engleza; desi ma cam sperie gandul ca o sa cam zapacim copilul!!
Muuh,
sar'na de sfat! Eu deocamdata testez piata, abia imi fac idee cat costa una-alta; dau eu o raita si prin magazine. tootusi parca 700 euro e cam mult pt un carut, voi ce ziceti?Poate nu sunt eu la curent cu preturile, ziceti-mi si mie!
18+
Alexa.1983 spune:
FELICIA multumesc ptr ca ai intrat la aspirante si ti-ai spus
parerea....din nefericire sunt de acord cu tine...dar sincer
nu a meritat efortul sa-l superi pe bebe....
nimeni nu agreeaza falsitatea ... din pacate unii doar nu o vad...Avem un drum lung inainte
ptr care ne-am chinuit toate mult
...Nu e timp de frustrarile altora...
te pupik pe tine si toate fetele de la septembrie-octombrie...
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
7+
khristin spune:
Saliu,
Vad ca vorbiti de nasteri...sa v-o spun si pe a mea
...eu am nascut-o pe fiimea normal cu epidurala si a avut 4.315 kg...ma bucur ca nu a fost nevoie de cezariana, pt. ca refacerea dureaza ceva cand e vorba de cutit, si ma refer aici la ridicat copilul, schimbat, etc...din fericire n-am avut nici stari de voma ulterior, nici alte efecte secundare, si a doua oara as vrea sa optez la fel. Oricum, cei de aici sint experimentati in ale epiduralei, stiu exact la ce dilatatie sa ti-o administreze, pt. ca uneori risti sa nu-si mai faca efectul daca e prea tarziu.
Despre bilingvism, la noi a mers cam asa...eu am terminat franceza-engleza in RO, si am emigrat in Canada engleza. Yasmine s-a nascut aici si desi noi si bunicii i-am vorbit romaneste in casa, pt. ca la un an jumate a mers la gradinita, prima ei limba pot spune ca a fost engleza. A inceput sa fie fluenta si in romana, dupa o vacanta de vreo luna si ceva in RO cand a trebuit sa interactioneze cu copiii de acolo
. De atunci, vorbeste cu noi predominant in romana interspersat cu engleza. Pt. ca eu predau franceza aici, am invatat-o chesii conversationale, sa numere, chestii usurele, ca la anul va incepe scoala in limba franceza. Cam asa stam noi cu trilingvismul 
Azi eu am ajuns la urgente, datorita unor episoade de vreo cateva minute in care n-am mai putut respira din cauza tusei, am sunat salvarea si intr-un minut au fost la usa, mi-au verificat semnalele, pulsul, tensiunea si apoi am plecat la spital. Mi s-a confirmat ca am gripa (influenza B), continui sa iau tylennol, lichide si astept sa treaca timpul sa-mi revin. Deja este a 4 zi de boala
Va doresc sa stati cat mai departe de virusii primaverii acesteia 
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
Nerantula spune:
Buna dimineata!
Am si eu o intrebare: in ultima saptamana am observat, mai ales dimineata, ca mi se strange burta ca o minge in mijloc (o data se facuse ca un guguloi intr-o parte), fara dureri, doar o foarte usoara tensiune .. si ramane asa, deci nu e vorba de cateva secunde.
Stiti ce poate fi?
Vi s-a intamplat?
Luni merg la doctor si-l intreb, dar sunt cam nerabdatoare sa aflu ...
15+ 
Liniuta noastra
alinushca spune:
quote:
Originally posted by _irina_
Vai, iar am citit o gramada de pagini pana sa ajung la zi.
Am si eu o intrebare. Cum ati face daca doctorul care va urmareste sarcina v-ar anunta ca e posibil sa fie in concediu in perioada cand ar trebui sa nasteti? Va bazati pe doctotul pe care vi-l recomanda si care ii tine locul in timpul cat e plecat sau schimbati doctorul?
Eu as alege un alt doctor spre finalul sarcinii. Cunosc deja cativa care sunt OK si pe la spitale diferite in functie de ce mai aud de spitale si cum mi se mai pare mie. Daca doctorul recomandat de medicul tau e OK, as ramane la el. Daca e unul de care nu am auzit niciodata nimic, nu m-as duce sa il testez pe pielea mea tocmai cu nasterea
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Muuh
alinush te contrazic. Muschiul nu se taie de catre toti doctorii. Eu nu am muschii taiati. Uterul si straturile de piele pana acolo da dar muschiul la mine e intact. Ca Vladareanu mai sunt si alti medici care nu taie ci doar ridicha muschiul. Herghelegiu si Peltecu sunt doi dintre ei.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
O sa nasti la Elias?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+