Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, fetelor!!

Ce zi urata!!! De stat in casa pe forum!

Vazut poze Claudinna. Ce maricica e burtica...Sa ascunda ea oare un baietel?!
Eu nu stiu ce sa mai cred, am cu doua kg mai putin decat saptamana trecuta, iar am 60. Asadar am luat pana acum 6 kg. Doctora zice ca e f bine, pentru ca trebuia dinainte la inaltimea mea sa am 57 kg dar eu aveam 54. Asa ca am greutatea pe care ar trebui sa o am la aceasta luna de sarcina, inaltime si varsta. Hm?!

In fine, ce conteaza e ca maine ma intalnesc cu bebe!!! O sa discutam putin si apoi niste vampiri imi vor lua sange, dar m-am obisnuit :))))

Nerantula, nu ti-am raspuns ieri ca nu stiam ce sa iti spun. Eu nu am trait aceasta experienta ca tine, "sa mi se stranga burta intr-un loc". Habar nu am ce inseamna. Oricum, mi se pare ciudat, ca ma uit si eu la burticile voastre si a mea e altfel, e perfect rotunda si din profil si din fata, e ca un balon. La voi e mai tuguiata si mai pe mijlocul bazinului...Cred ca nu are importanta, de fapt!

Felicic, mi-ai facut pofta rau de French Fries, eu cam evit cartofii ca cica pot provoca diabet gestational, dar din cand in cand putem sa ne rasfatam, nu? Ti-ai luat corpuri de iluminat?

Pup, fetele!!

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata fetelor!
La noi e urat asa ca azi nu se arata nici o iesire.
Claudinna frumoasa burtica si maricica
Noi azi mancam la mama asa ca nu m-am stresat cu
Evasa stii ca si eu am aceasi dilema cand vad celelalte burtici.Si a mea e tuguiata, ca un balon destul de jos.Asa se spune ca burtica in fata si tuguiata anunta un baietel .Acuma sa vedem la mine ca tu stii deja.Ai mei vor fi fff dezamagiti daca nu va fi fetita.Iti tin pumnii pe maine la eco.

16+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

stup nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

pupici cu lipici la toate burticoasele.

ce ma bucur ca pot sa va citesc din nou. eu m-am intors din Tunisia inca de saptamina trecuta, miercuri am fost deja la scirbici, insa nu am avut absolut deloc timp sa va citesc/ scriu pina astazi.

a fost super bine, ne-am odihnit, ne-am plimbat pe malul marii, sper ca bubulina / bubulinul sa se fi simtit super bine, am fost si la masaj, un pic de hammam si tot felul de alte minunatii pentru ingrijirea corpului - gomaje, alge si alte chestii de genul asta. toata lumea stia ca sint gravida, asa ca ma tratau superrrrr bine.

am citit din urma mai pe sarite, scuze, dar altfel nu as fi ajuns nici azi sa va scriu citeva rinduri.

am fost trista cind am vazut ca doua fete ne-au parasit, nici nu pot sa-mi imaginez durerea pe care o pot simti. sincer, mi-a parut extrem de rau pentru ele.
m-am bucurat sa citesc ca july morning este fericita in urma la amnio - felicitari, tere mult ma bucur pt tine.
de asemenea, m-am bucurat sa vad ca avem noi burticutze, ca cele existente sint ca niste albinutze, ca majoritatea o duc super bine, ca simt fluturasi, pestisori si bule de aer.
eu, de citeva zile, simt niste gidilici prin burtica si un mic pestisor care se plimba din cind in cind. este o senzatie super agreabila.

va mai scriu. ma duc sa mai citesc din urma ca mai am mult de recuperat.

16+

minunea

Mergi la inceput

felicic, mare adevar ai grait!!!! sint intru totul de acord cu tine. noi ar trebui sa facem un club al mamelor impotriva telefoanelor mobile pentru copilasii lor, vioara, inot, balet si alte alea in acelasi timp....

eva, ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa in franta. vad ca-ti creste burticutza! super.

si noi am decis la fel, sotul o sa vorbeasca cu bebelusul in franceza, iar eu o sa vorbesc cu el in romaneste. voi ce limba vorbiti acasa? eu vorbesc romaneste cu sotul meu!!! e supre simpatic cind ne uitam la filme in franceza si comentam in romaneste.
eu vorbesc franceza cu el numai cind sintem in franta sau sintem intr-un grup de francezi, in rest sa traiasca dulcele grai romanesc.

ma duc sa mai citesc si va mai scriu... iar o sa intru in priza acum, ca doar v-am prins!!!

16+

minunea

Mergi la inceput

bitza, ce dragutza esti. merci ca te-ai gindit la mine. chiar ieri vorbeam de tine cu o prietena de-a mea din Olanda. imi spunea cum a nascut ea acum un an jumate si cum e cu moasele si alte alea. i-am spus ca stiam, asa pe un ton de mare cunoscatoare, de parca as fi stiut toate sistemele medicale posibile,asa ca a fost foarte surprinsa... dupa care i-am spus ca am o prietena virtuala din Olanda care mi-a povestit de sistemul olandez.

citind din urma, am vazut ca si Eva si Kristin au intrebat pe unde sint. dragelor, pai imi sinteti din ce in ce mai dragi. merci si pupici.

16+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Buna burticilor,

Sunt si eu o viitoare mamica, stresata rau si as vrea sa ma altur grupului vostru

DN: 14.10.1981, UM: 18.12.2007, DPN - nu stiu

Ma primiti?

15s

Mergi la inceput