Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
alinushca spune:
Tzitziri
Eu am avut timp sa ma documentez de astea la prima sarcina pe care am pierdut-o asa ca acum am trecut direct la partea cu nasterea
. Am vazut multe videoclipuri, am citit foarte mult povesti si topicuri despre epidurala (la noi in tara).
Despre nasterea in apa am citit putin. Mie una mi-ar placea pentru ca ma simt foarte foarte bine in apa si imi ajuta la dureri de orice fel. Am vazut si d-astea pe net. Unele pareau ca stau cu totul linistite si nu scoteau nici un sunet. Dar am vazut si altele care erau tinute de sotz si moasa la un loc.
Oricum, avem un loc decent pentru nasterea in apa in Bucuresti? Si nu prea scump ? ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
sanziana27 spune:
Apropos de nastere: fac parte din categoria prima nastere cu cezariana impusa, de urgenta. A fost cu anestezie generala (am facut un puseu de tensiune) si mi-a indicat anestezia generala, cica rahianestezia provoaca greata si dureri de cap. Am intrat la 8 in operatie, m-am trezit la 9,30 mi-au facut mialgin si la 11,30 dadeam telefoane in stanga si-n dreapta ca trecuse si efectul calmantului si eram treaza. M-am refacut rapid.Operatia nu m-a deranjat niciodata, atat doar imi aminteste de prima minune din viata noastra!
Nu am alaptat, dar asta nu datorita cezarienei, ci faptului ca bebe a fost prematur si ff mic 1900g.
11+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
monica_dicut spune:
Piersicutza, as vrea sa discut despre nasterea in apa, sincer, dar din pacate, din cate stiu eu, in Romania nu prea se practica. Se pare ca este la spitalul din Fagaras un asemenea centru si stiu ca a vrut Columbeanu sa deschida in Bucuresti. Ce s-a mai intamplat, nu stiu. Am cautat pe net dar nu prea gasesc nimic.
Mi-ar fi placut pentru ca eu ma simt ca si pestele in apa si cred ca m-ar fi ajutat foarte mult psihic.
Din pacate insa va trebui sa mai astept. Poate la BB2.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
EvaF spune:
Uitati aici, la clinica Eva din Brasov ce se intampla sub apa
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=actualitate&s_id=42629
Cica ar mai fi una la Timisoara. E si un topic la DC cu nasterea in apa. Nu gasesc link-ul.
Edit: clinica nu imi apartine!!!

16+ 
Poze cu noi
BEBE
Muuh spune:
alinush te contrazic. Muschiul nu se taie de catre toti doctorii. Eu nu am muschii taiati. Uterul si straturile de piele pana acolo da dar muschiul la mine e intact. Ca Vladareanu mai sunt si alti medici care nu taie ci doar ridicha muschiul. Herghelegiu si Peltecu sunt doi dintre ei.
Nasterea naturala nu tine de varsta, am doua prietene de 33 si 35 de ani care au nascut natural una in 4 ore iar cealalta in 40 de minute. Cumnata mea a nascut a treia fetita la 40 de ani in 2 ore natural.
Multumesc tuturor e aprecierile la adresa mea si a lui Alexei.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
musettepink spune:
Buna burticoase.
Vorbiti de nastere,deci sa nu dati cu rosii dar eu clar nasc prin CEZARIANA si nu cred ca exista medic sa ma convinga sa nasc natural.
Cezariana de azi nu mai e ce se facea o data pe vremea mamelor noastre,nu se taie muschiul iar operatia este la fel de mare ca cea de apendicita.Mi se pare f comod stiu data,ma duc ,dr ma asteapta e totul pregatit nasc si gata.Nu vreau sa stau stresata ca ma apuca facerea pe la 3 dimineata,ca nu e dr,ca nimeresc peste cine stie ce dr de garda sau chestii din astea care mi-ar crea un stres maxim si nu m-as putea bucura de nasterea bebelului.Asta e parerea mea,nu doresc sa influentez pe nimeni dar am auzit prea multe povesti naspa la nasterea naturala ca sa o iau in calcul.
Eva tu mi-ai zis o data ca pot lua herbolax pt constipatie nu?tu ai luat vreodata?am luat ieri o pastiluta si mi-a facut burta varza,zici ca dansau matele acolo inautru.....efectul si l-a facut e adevarat dar ciudata senzatie.Tu ai luat?asa ai patit si tu?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
16+

EvaF spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Eva[/red] tu mi-ai zis o data ca pot lua herbolax pt constipatie nu?tu ai luat vreodata?am luat ieri o pastiluta si mi-a facut burta varza,zici ca dansau matele acolo inautru.....efectul si l-a facut e adevarat dar ciudata senzatie.Tu ai luat?asa ai patit si tu?
Doamne ajuta in continuare!16+
Musettepink, nu stiu ce sa iti zic, la mine efectele sunt fff soft, corelat cu alimentati din ziua respectiva. Dar nu are un efect asa puternic. Si sa nu cazi pe jos, eu iau doua pastilute in fiecare seara sa aiba acest efect lejer a doua zi. Deci, depinde de organism... :)))
16+ 
Poze cu noi
BEBE
monica_dicut spune:
Fara sa va suparati pe mine, da io stiam ca nu avem voie diuretice in sarcina.
Si sincer, de cand sunt insarcinata nu mai am probleme.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
musettepink spune:
Monica astea eu nu le consider diuretice,sunt niste pastilute numai din plante fara efecte adverse pe care scrie clar ca se pot folosi in sarcina si m-am documentat sunt multe mamici care au luat si nu au avut nimic.Acum ce sa facem sa stam asa constipate,eu ma simt f naspa cand sunt constipata plus ca sincer mai bine iau o pastiluta decat sa-mi iasa ochii pe wc....e f naspa ca eu indiferent ce as manca am momente cand ma constip cred ca de la stress deci sincer nu vad ce as putea face....
Doamne ajuta in continuare!
16+

Piersicutza spune:
Dragi burticute
Va doresc la toate un sfarsit de saptamana excelent, sa vina odata primavara si sa ne aduca
numai bucurii
toate fetele si ne vedem saptamana viitoare care speram sa fie numai cu vesti bune
12+
Piersicutza