PRIETENE FARA TITLU (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

...........si eu rapid ca si Denisa
na, ca eu m-am laudat prea mult, si ai mei sunt raciti toti 3. A inceput Selin ea e deja la faza de muci grosi si verzi, mai tuseste din cand in cand dar noaptea doarme bine, nu tuseste. De ieri au inceput si ceilati doi sa-i doara gatul si sa-si sufle nasul. David a facut azi noapte febra ....mare. Nu- i-am mai masurat-o dar frigea rau.i-am dat paracetamol. Azi dimineata cica era Daria fierbinte.
...........nu ma mai necajesc si eu ca barbatu-meu se i-a de cap cum ii aude ca scot vreun sunet mai ciudat sau isi sufla nasul

Sambata i-am imbarcat pe cei doi cei mari...Selin era mucoasa, ne-am inghesuit in masina impreuna cu prietena mea si baietii ei si am plecat la IKEA si la un centru comercial mare nou nout. Ne-am invartit pe acolo, apoi i-am lasat pe copii la kinder paradise, o ora si noi am cascat gura pe la magazine. cu 5 min inaite de ora m.-a sunat de acolo ca Daria plange. In schimb baietii nu ar mai fi venit. David mai vroia si la celalt loc de joaca....
Ieri am fost pe afara a fost frumos. Bine am facut ca ne-am lins pe bot de vreme frumoasa pe saptamana asta
Ingrid bravo, asa fetita cuminte sa stea doua ore cuminte.
Acina dragul de Andrei.........da pentru ce ii faci analize?

v-am pupat............la noi e frig si deja ploua
.................ufff ca nu mai vine odata caldura.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Nu va uit, dar cu teroristii si drumurile si dieta si casa in vesnica constructie, nu mai rezist psihic (ca fizicul ma duce nebanuit de mult!)
Moni . Dupa cate am patimit impreuna (la bine si la greu) nu ma cunosti? PAi am eu ceva cu genetica? Perfect de acord cu tine. DAr asta-i treaba sa vezi mama grasa, tatal gras si tu sa musti in nesimtire dintr-un copan de porc, sau alte scene asemanatoare? Brrrrrrrr. Ai mei sunt slabi morti, da? Bunicile asemenea. Pe parte paterna, am ceva matusi/ verisoare mai zdravene. DAr asta nu e o scuza! Ba dimpotriva. E un motiv in plus sa ma abtin sa o iau razna cu kg gramada pe mine. Multe chestii se mostenesc: aspectul fizic, inteligenta, talentul. Insa multe se si educa. Eu una ma imfometez pana ajung la cate kg vreau. DUpa aceea o sa mai vad.
Ingrid, concert cu Diana? EU vreau la concert macar eu. Pana nu mi se atrofiaza creierul.
Uff. Si eu si barbatul cadem intr-o crunta depresie pe motiv de lipsa de timp. Bucurestiul asta itzi mananca nervii si viata cu drumurile aiurea.
SI ne facem noi casa mare in afara lui, dar de terminat?
Si azi vine barbatul si-mi spune ca i s-a propus sa lucreze in centrul tarii (SIbiu, Brasov), pe aceiasi bani. Pai acolo cu banii astia traim lejer si ne luam vila gata si nu face 2 ore pana la munca. Dar na, ne-am apucat sa facem casa, hai s-o terminam si mai vedem. Vindem totul si iar ne luam bagajul in spinare.
Cred ca delirez de la foame. Am dat si eu jos 3 kg intr-o saptamana. Sunt tare, da? Sa nu aud altceva. Mai dau 3 saptamana asta si ajung si eu sa pot sa ies pe strada. Si de acolo pana la cat aveam inainte de sarcini mai am doar 7 (deci colea, dupa coltz). SI tot grasa in comparatie cu Moni sau Denisa sau Ingrid. Iunie-mare, numai asta imi repet! Bulgaria. . Unde am fost si anul trecut. Mancare buuuna (vinete si branza in muulte feluri gatita), bere ieftina (altii ca eu ba), apa muuulta si drum lung pana acolo (eu cu sotzul meu suntem pe drumuri ca pestele in apa. Si asta incerc sa le bag si copiiilor in cap: e bine in mashina, pe drum, pe tren)- nici 5 ore din Buc.
Bebele meu doarme in bratele mele, iar Ana se uita la "ganca". Stiti voi ce-i aia.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara, incerc sa scriu si eu cate ceva,sa vad cum ma lasa Diana - i-am pus cartea Junglei pe DVD ca sa stea locului un pic.Sotzu' nu s-a intors de la Kaufland inca ,l-a apucat aprovizionarea la ore tarzii ...
Ce sa va zic ca de vreo ora jumate am facut curatenie bec la jucarii (doar la cele din apartament ca grosul e la frate-meu ...) si asa am facut de-am umplut doua rafturi din debara cu jucarii puse pe categorii in sacose de plastic. I-am lasat afara doar cartile,jocurile "de inteligenta" gen puzzle,cuburi etc.,alea de bucatarit,de coafura,creioanele si plastelina.Doamne cate porcarii s-au putut aduna!
... Of ca deja a inceput: NU-MI PLACE ASTA Cum se face ca toti copiii se uita cu placere la desene animate,numai a mea nu? ... Ha ha din fericire acum a sosit taica-su si s-a dus sa inventarieze ce a adus.
... Pana la urma "inventariai" si eu niste mici pana erau calzi,daca tot a aparut husbandu' cu ei !
Noa ce voiam sa va zic ca azi iar m-au apucat gretzurile . Si m-au apucat de dimineata un pic la mersul cu masina ,mai ales la viraje si frane.Pe urma mai rau, pe la ora 14-15 cand am fost iar in oras cu colega .Am plecat apoi la 16,30 in oras cu microbuzul firmei,mai rau Ba mi se mai infundau si urechile,de ziceai ca-s in varful muntelui in telecabina ,nu alta Abia acasa m-a mai lasat,dar nu de tot.Ceva nu e in regula cu centrul echilibrului din urechea interna,sau cu fierea ... naiba stie ,ca doar umblu zilnic cu masina si n-am avut nici pe naiba pana acum!
Sa vad ce mai voiam sa va raspund,in primul rand Denisa bine ai revenit,eram sigura ca n-o sa-ti pice bine vacanta fara Alex,dar macar te-ai odihnit fizic ! Am vazut si pozele impreuna cu Diana care a zis: VLEAU SI EU DIN ASTA !
Revin ca deja e circ aci

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Of, cred ca nu mai are nimeni sotz isteric precum al meu E turbat ca s-a moshcolit toata pe moaca,haine, plus primprejur cu turta dulce de ciocolata! Asta motiv Ca el nu mai "face curatenie" dupa noi ... dracu l-a pus,am zis ca bag menajera, numai sa nu ii mai aud gura Numai sa gasesc naibii pe cineva,ca acum e in plin sezon ,toate-s ocupate rau cica. Diana e cu jucariile de nisip ... in bideu,am lasat-o sa se joace cu apa caldutza,ca de cand a dat de ele numai aia voia... Acum sa vedeti show cand vede taica-su cativa stropi de apa pe jos

ACINA saracutzul Andrei ce cumintel e,Diana nu ar fi stat asa! Astea sunt analizele alea obligatorii? Se pare ca numai la pediatra noastra nu erau obligatorii,ca Dianei nu i le-am facut.
MIRA imi pare rau ca iar sunt cu totii bolnaviori ,dar imi place de voi ca circulati la greu la distractie
INGRID noa ce sa zic de Diana ta ,dar fi sigura ca daca n-o lasa pe a mea in leagan ,iese bai mare ca si asta a mea imediat se da cu de pamant ... esti sigura ca vrei sa mai venim ? Nu de alta dar ar fi deosebit de interesant sa le vada forumu' in plina actiune de Ti-a zis Genu ca am vorbit? Daca e asa cum zice el, e super ca ar putea dormi Diana mea de amiaza inainte si ar fi mai caaalma Si prognoza nu mai arata ploaie ci doar inorat,dar cald.
BEE io zic sa te astamperi pana termini de tot cu alaptatul,pe urma ai tot timpul sa dai jos,mai ales ca nu esti cine stie ce grasa,mai mult te vezi tu singura asa !
Apropo de casa,eu in locul vostru as vinde tot urgent si m-as mutaaaaaa E nasol cu distantele alea,pai ce m-as face eu daca n-as fi in 5 minute de mers cu masina acasa? Si Ghita la fel (de unde lucrez eu pana unde lucreaza el e cale de 3 minute cu masina si 10 minute pe jos! Nici nu iti imaginezi cat de mult conteaza asta!
Pai puteam merge la salariu triplu,dar sa fac pe drum trei sferturi de ora la dus si inca atat la intors ? Dracu' sa ii ia de bani,ca nu ma mai pot bucura de ei daca nu mai am si ceva timp !!! Si asa-s destul de aglomerata ...
Noa fug langa Diana,sper sa adoarma repede ...

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MONI,ia lasa tu fierea si centrul echilibrului din urechea interna si fa un test de ademenit barza.sa vezi ce bucurie o sa fie pe dia cu un fratior.iar pe ghitza imbarbateaza-l ca o sa se joace amndoi si o sa aibe mai mult timp liber.sa-ti fie de bine micii!pupicei
INGRID,ce fata melomana ai!picteaza,ii place muzica clasica,joaca ping-pong...e talentata dienutza.dani nush daca rezista 10minute la concert.cat despre faptul ca a fost rautacioasa cu fetita venita in vizita,are si ea perioade...pupicei
DENISA,pe alex l-ai lasat cu geta?ce bine ca ai asa o persoana de incredere.sa va fie de bine minivacanta.pupicei la micuti
BEE,lasa mama ca nu esti grasa...si uite ca ai mai slabit,nu te mai stresa atat cu asta.cum se intelege anuka cu razvanel,e geloasa?pupicei si voua
MIRA,sanatate multa vva doresc .tre sa fie tare nasol sa se imbolnaveasca 3 puiuti pe rand sau deodata.mai ai un pic si mergi in tara.pupici

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

eu inca nenascuta din cate puteti observa,ma misc ca o balena si am niste insomnii de-mi vine sa ma urc pe pereti.apoi ma omoara arsurile de nu prea pot manca nik...asta e,acum e cel mai greu.
dani a inceput sa repete ca un papagal toate alea.e disperat dupa veronica de visez replicile si in somn.noroc ca-l mai alternez cu veronica se intoarce si maria mirabela.mai rar se uita la cartea junglei,101 dalmatieni,praslea cel voinic si merele de aur.a ii place si cei 3 pulushi(purcelusi)
e disperat sa rasfoiasca cartile de povesti cu poze multe.isi ia teancul de carti si vine la mine sa ne uitam pe ele.in rest nu prea face nik deosebit.
nu face la olitza(traiasca pampersul),continua cu suzi la nani si inca nu mananca singur din cauza de mama disperata ca se murdareste copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, care 45 de minute? O ora jumate, da? O ora jumate dus, o ora jumate intors. Pai degeaba cauta Radu "learn german" pt masina? Trebuia sa duc baiatul la ortoped. Sa fim noi sanatosi. Pana ajung la medicul lui de familie sa iau trimitere, fac o ora cu bebe dupa mine. Apoi sa ajung la spital, mai fac 45 de minute de unde stam acum (evident drumurile musai facute in zile diferite, ca si copiii sunt oameni si nu e cazul sa se invetze cu chinurile traficului asa mici), asta daca e o zi buna (nu ca azi cand am avut drum in directia respectiva si am facut peste o ora). Ca sa ma duc la clinica unde mai mergeam cu ei..........oooo cale luunga sa ne-ajunga (mai departe decat serviciul lui Radu). Asa ca astept sa merg la vaccin saptamana viitoare, sa iau si trimitere pt ortoped+ doctor de baieti (probleme cu averea baiatului), sa treaca Pastele si sa ma programez la ambele chestii in aceeasi zi. Greu de priceput, daramite de organizat.
Mirela, Ana e geloasa! Cand bebe suge,ea vrea in brate sau pe WC. Cand bebe mananca papica lui, Ana vrea apa. CAnd bebe vrea in brate (maraie mereu), Ana vrea sa stau cu ea la desene sau sa ne ascundem.
Mira, sanatate piticilor. Fain ca ai cu cine sa mai iesi (prietene cu copii).
Denisa, vazut poze. Slaba Emma? S-a inaltat mult cred. Apa aia din Mexic (piscine, ocean) m-a omorat vizual.
Acina, .
GAta, eu va spun Noapte Buna!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Of ca scapai dupa o tura de smiorcaituri MAMIII CUCA MAMIII Pai asa nu se mai poate,nici la wc nu se mai duce singura ,numai tzipa sa vin si eu! La culcare la fel,daca merg in bucatarie e dupa mine,la PC nu mai vorbesc etc. Nu taica-su,numai eu! Nu stiu cum de s-a potolit pana la urma ... i-am zis categoric ca nu mai stau langa ea,ca merg sa mananc.Mai si era o vreme cand adormea lejer singura,circula pe intuneric intr-o veselie,acum nu mai merge singura nici in baie ca ... E NOAPTE ...

MIRELA esti inca pe baricade deci? Deja m-am gandit WE asta pe unde si daca mai am nr. tau de telefon Fain ca ii plac desenele lui Dani,asa mai ai un pic de respiro.Cu cartile se uita doar daca stai cu el? Ca asa face si Diana,in plus nu le mai ia decat rar din proprie initiativa,mai mult daca discutam despre ceva si are in vreo carte chestia respectiva ... sa imi arate repede In schimb mai ia din revistele noastre si ne intreaba ce-i asta ,ce-i aia etc. Suzi nu mai are,dar are tetinele de la bibe ,naiba sa le ia ... dar o mai las,fiindca e singurul moment cand sta si ea LINISTITA MAI MULT DE 5 MINUTE ( adica si daca se tavaleste pe spate pe covor cu picioarele lovind canapeaua in timp ce trage din bibe,asta inseamna la noi linistita ...) Aia cu mancatul singur poate o sa iti mai treaca tie cand vine bebe 2 ,ca n-ai 4 maini,asa poate il mai lasi si pe Dani sa actioneze singur! Cu olitza n-ai ce-i face,cum le e ritmul. Doar daca il lasi fara pampers cand vine caldura,poate o sa functioneze.
Hai ca mai dau o raita pe la presa si daca imi mai amintesc ceva revin pana nu ma culc.

Mergi la inceput

BEE e nasol si sa citesc,darmite sa o duc pe viu asa numai pe drumuri Si cat ai mai avut de umblat pe la medici si kinoterapia aia,ma mir ca nu esti de 40 de kg!!! Despre Anutza si bebe ... cam greu cu gelozia asta,sa speram ca trece!
Mi-am amintit! DENISA mi se pare ca s-a mai implinit Emma,arata taare bine!!! Si oceanul ala,iar de tine nu mai zic,sa nu te puna naiba sa mai slabesti! Cand termini cu urgentele sa ne mai povestesti cum a fost!

Mergi la inceput

MONI,asa si dani,sa nu se apropie nimeni de el decat eu.numai cu mine mananca,se culca,se joaca,iese afara,merge cu mine la wc.daca vrea sa se apropie iulian sau mama de el incepe si tipa:"du-te mamaie,du-te tati","haide mami la dani"...pe carti se uita doar cu mine,rar le mai ia el la rasfoit,dar din doua pagini le termina.
BEE,chiar e geloasa anuka.sper sa-i treaca.dar am o presimtire ca dani va fi mai rau

Mergi la inceput