PRIETENE FARA TITLU (6)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Aaaa si Mirelei voiam sa ii raspund,n-are mai cum sa fie asa ceva ,in plus am avut CM normal (cel putin asa cred,ca nu mai tin evidenta,oricum am avut recent) Ce e mai dubios e ca am gabarit depasit la
de vreo saptamana incoa,asa cum aveam ani de zile in saptamana de dinainte de a aparea CM. Numai ca dupa sarcina nu am mai prea avut asa si acum hop tzop,iar nu ma mai incap sutienele ...
Si inca ceva, e altfel de greata decat cand eram gravi,atunci imi era toata ziulica ,zi de zi timp de 3 luni.Atat doar ca n-am dat pe-afara aproape deloc,asta e soiul ... de maxim 4 ori am
in toata sarcina.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
monica70 spune:
MIRELA e cam de inteles ca si Dani si Diana au cam fost privati de prezenta noastra si cum ne prind cum nu ne mai dau drumul
Dar chestia e ca Diana n-a prea fost asa cat a stat cu taica-su acasa,e asa mai mult de cand sta toata ziua cu mami.Cand e la ei la fel face cu ea ca si cu mine,n-o slabeste o secunda!
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
Denisam spune:
wow Moni-poate e cu ochisori,mai stii
Am fost cu A la contriol,e ok si cat de cat bine si cu kg si inaltimea,dar ii curge un pic nasul si tuseste,darnuf.des, oricum nu are nimic la plamini.S-a cam rasfatzat laG,ca de ziua cu copiii, seara era distractzia a 2adultzi si 2 adolescentzi de20 si ceva de ani, cum nu,a iesit primul dinte si acum stau sa iasa inca 2 de jos,si e un pic marait, dar nu inca grav.Important e ca doarme ok si papa aproape bine.Am de lucru si cu el sa il invatz sa beacucanacucioc apa si sa readorma singur la prinz
Emma- e cam rasfatzata de, 1 sapt si cevacu parintzii, plus balaceala la greu,a invatzat sa innoate singura cu vesta de salvare si sa si sara in piscina,azi am fost si la cursul de innot, fericire mare,plus ca da super din picioare si face si plutele-dar sustinuta asta.II merge gura non-stop,in ambele limbi,a inceput in propozitii sa foloseasca verbe corect, dar ba le pune la inceput,ba la sfarsit si mai baga si in engl si in romana cuvinte in aceasi fraza
Trebuei sa ma apuc depuzzle cu ea, ca deja s-a plictisit de nisip,forme,construztii,litere,filme disney,desene-si asta ii place, aseara in vizita la niste priteni s-a pus la pian fata sa cante, deci si asta treb incercat peste 1an,plsu ca ii place mult sa aiba grija si sa ii invete pe bebei de toate.
Oricum in mexic a fost in elementul ei si mi-aplacut ca ii placea sa doarma la prinz cate 2h in hamac-super.
Acum sunt rupta,merg la o baie si nani,revin maine sper,printre cele o multime de treburi si 3masini de calcat
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
acina spune:
Buna dimineata,
I-am facut analizele alea anuale lui Andrei dar oricum voiam sa-i propun dr daca nu veneau astea sa-i dea o trimitere pentru analize pt ca nu prea mai mananca, nu stiu ce e cu el.Si nu voiam sa-i dau pokovit sau mai stiu eu ce altele asa dupa ureche...
Ca sa zic asa nu am reusit sa-i recoltez pipi.A plans aseara de mama focului cand m-a vazut cu punguta pt recoltare...si m-am lasat pagubasa.Poate reuseste ceva mama azi, daca nu asta e vedem cand se va recolta.
Denisa ce ma bucur ca v-ati distrat.
Mirela te asteptam sa ne dai vestea cea mare.
Bee, Ingrid, Moni, Ana pupicei multi.
Anca
33 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
monica70 spune:
Buna dimineata!
Sunt pe fuga ,ca am de lucru plus un car de nervi .
Acum imi duce colega-mea acasa bucataria cadou pentru Diana de Pasti
- am luat pana la urma una d-aia mare aproape cat ea .Am primit un catalog de la firma asta de langa Arad,sa pic jos nu alta,erau cca 30 de modele de bucatarii .Si muulte alte jucarii faine foc. Nu aveau acum pe stoc toate modelele ,dar e ok ce am luat.Si la pret de producator/ sau importator a fost asta 90 de lei ... Acum precis o va vedea Diana ca a coborat mami dupa cutie impreuna cu ea,degeaba o pune la frate-meu ca vede pe cutie ce-i ... asa ca precis i-o dau mai devreme,iar de iepuras o sa punem mai mult dulciurile.
PS Parca vad cum ma asteapta mami cu o falca-n cer si cu una in pamant cand ajung acasa 
Denisam spune:
Am maipus poze si filme!
http://good-times.webshots.com/album/563083578LfWlkE
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
DENISA ce faci mai cu noi,uite ca a zis Diana un imperativ: VLEAU LA NISIPUL ALA! Saraca nici macar la nisipurile amarate din zona nu poate iesi,ca a plouat azi ... Acum se joaca cu plastelina p-aci.
ACINA pai si Diana mananca destul de prost,cam toti mai au prioade,nu e neaparat sa aiba musai ceva.
Ce m-as mai pune la nani,dar Diana numai ce s-a trezit,trebuie sa o pazesc cu plastelina asta ,cu altceva n-a vrut sa se joace acum.
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ieri m-am simtit ca o balena, parca aveam fanoane in gat, niciun aliment mai mare de 1 cm nu putea trece...am tot bagat Strepsils, noaptea mi-a trecut gatul, dar a inceput febra si in casa 23 de grade, iar eu tremuram cu plapuma si cu patura pe mine...azi-dimineatza la fel cu febra 38,5. Am baut un Fervex si m-a lasat acum...si toate astea cred ca se trag de la o inghetata..
Moni, da-mi si mie linkul de unde ati luat bucataria pt Diana, ca as vrea sa-i fac si eu asa un cadou frumos fetitzei.
Daca ti-e rau, numai de la fiere poate fi, fa-ti analizele si vezi cum stai.
Acina, dar cate kg are Andrei? E foarte slab? Poate are doar o perioada de nu papa. Sper sa-i iasa analizele bune, saracul, ce l-au chinuit...
Mirela, acusi-acusi nasti si te cred ca nu mai poti. Ce sa zic ca Dani vrea numai cu tine, credeam ca sunt singura de aici care are un copil lipit non-stop de ea. Si eu n-am fost la servici...
Denisa, minunate pozele. Nu m-am saturat uitandu-ma la ele. Tu arati super tinerica, n-ar spune nimeni ca ai doi copii in dotare. Si slaba. Iar cu Emma...m-ai dat gata. Inoata deja? Bravo ei!
Zici ca vb in ambele limbi si a cantat la pian?
Eu zic sa incepi cu orele de pian, daca fetitza are inclinatii, n-o lasa. Mai pe seara poate ajung sa bag un ochi la filme. Inca sunt obosita din cauza bolii.
Bee, sa inteleg ca nu e vb de genetica la tine, devreme ce ai rude slabe? Inseamna ca trebuie sa fii mereu atenta la ce papi, probabil esti pofticioasa..ca mine.
Nu ma mir ca Ana e geloasa, pai e geloasa Diana pe orice misca langa mine, darmite sa mai fi avut un frate. ![]()
Am plecat in pat, ma intind putin.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Noa ca i-am facut Dianei salam din plastelina acum il taie bucati ; UNA BUCATI ... DOI BUCATI ... A prins ideea si acum cica taie ... CACAVALUL ![]()
INGRID pai n-am ce link sa iti dau,ca nu am luat-o de pe net.E un depozit la Curtici. Habar nu am nici cum ii zice.Am aflat de la o aradeanca de pe DC ca ar fi acolo asa ceva. Am intrebat-o apoi pe colega-mea,care a dat niste telefoane si a dat de o cunostinta ce lucreaza in zona ,aia mi-a trimis un catalog (fara preturi) prin cineva,pretul mi l-a zis prin telefon la ce aveau pe stoc,ma rog complicat, ca practic nu cunosc pe nimeni,doar colega-mea a fost omul de legatura
Cert e ca am bucataria acum,abia astept sa vina Ghita acasa sa il las cu Diana ca sa pot io merge sa o asamblez - cred ca mai mult imi va placea mie ... Chestia e ca Diana e super happy la masutza cu trei farfurioare,un cutzias,niste lingurite si un batz,plus ingredientul de baza: PLASTELINA.
Se aude usaaa si Diana hop: IOAI CINE A VENIT ! TATA!
UITE CE AM FACUT ! MANCALE ... SALAM ... PITA ... BOBO A PAPAT TOT!
Fug la fratelooo ...
dana_ene spune:
Of, fetelor, cu cata placere am citit ce-ati scris.
Ma uimesc Dianele. Doamne, ce fetite istete sunt, pupa Dana pe ele.
Mai, super povesti am gasit aici.
Eu sunt in concediu 3 zile. Intentia a fost sa fac ceva curatenie pentru Paste, dar azi n-am apucat sa fac mai nimic. Am fost pe la notariat cu niste acte, am fost cu Oana la doctoritza ca are probleme cu o tuse de care nu mai scapam, am fost cu ea la frizerie si-am tuns-o scurt (iar acum e suparata foc pe mine, cica-s cea mai rea mama din lume...). Abia acum pe seara m-am apucat de ceva, dar usurel, sa nu ma obosesc prea tare
. Si de vreo ora citesc pe forum. Ca sa ma relaxez. Si recunosc ca ma simt tare bine.
Cu siguranta mai revin.