PRIETENE FARA TITLU (6)
Raspunsuri - Pagina 6
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Noi am fost de la 19 pana la 21 la concert la Filarmonica. A fost Mozart si Beethoven, trei din cele mai frumoase concerte scrise vreodata. Pe Diana am avertizat-o din start ca nu se vorbeste acolo, astfel incat, toata ziua a repetat saraca: nici un sunet macar, mami!
Si asa a fost. A stat nemiscata 2 ore, doar in pauze ce se mai vantura pe acolo si vroia sa vada pianele (3 la numar). A aplaudat si ea de fiecare data si a strigat: bravoooo! La intoarcere, in masina, mi-a declarat: e muzica faina! No, am spus eu, mai vrei? Ea cica, daaa...Chiar m-a surprins ca a stat, luasem si locuri la margine, la o adica sa ies repede cu ea. N-a fost cazul.
Azi s-a intors acasa si cumnata mea, nu mai e asa de umflata la ochi, eram putin "speriata" de reactia Dianei cand o va vedea. Dar Diana s-a dus la ea, a mangaiat-o pe cap, i-a spus ca are buba, dar nu la cap, la ochi (pai se vedea inca vanat) si mereu ii aducea la pat o portocala, o ciocolata, biscuiti...sa pape mancare...asa de grijulie n-am mai vazut-o pana acum. Chiar daca cumnata mea numai chef de mancare nu avea...inca ii e greata.
Au fost ieri si AnaM cu Clara la noi, aia mica e o frumusete cu coditze si mereu isi gasea de lucru cu jucariile Dianei, o dulceata de fetitza. Pacat ca Diana a sarit la ea si a atins-o la manute, ca vezi Doamne s-a urcat in leaganul ei...mi-a crapat obrazul de rusine. Ce sa fac mai cu ea, a devenit o salbatica, of. La plecare s-au imbratisat insa si s-au pupat la greu.
Moni, daca veniti la noi, trebuie sa fim pe faza...sunt momente cand nu-mi recunosc copilul, zici ca nu e acelasi. Am vazut-o pe Diana cu puzzle, avand in vedere ca de cateva zile i l-ai luat, eu zic ca are o vitezaaaa...doar ca m-am spart de ras la comentariile ei, cu: acolo nu e bine! sau aici se pune! si tot asa.. Zici ca era maseurul ala din poze? Poate de aia statea Diana asa cuminte, stie ala cum sa faca masaj.
Mira, mie imi place furtuna...daca nu-i rost de zapada, macar furtuna sa fie. Si cand eram copil, stateam afara cand tuna si fulgera, ma cautau ai mei de disperati...
Bee, vad ca Anutza si Diana de Moni au scapat de pampers. Foarte bine ca a reusit micutza sa nu faca pe ea. Eu nu pot neam s-o conving. Se cere des la wc, dar nu vrea sa renunte la pampers. Ce copil capos am...dar vine ea vara. Cat despre kilele in plus, sanatosi sa fim, ca s-or da si alea jos. Cu cat te stresezi mai mult, cu atat nu reusesti.
Si Diana mananca singura, dar eu ii mai strecor cate o lingura-doua...n-am scapat de obiceiul asta de a o indopa.
Chiar, de ce nu are Anutza un print?
Draga de ea...
Ma duc la culcare, mai intru maine.
Noapte buna sa aveti!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Noa buna dimineata,deja-s pe baricade cu Diana alaturi.Tocmai i-am dat cutia de creioane colorate "pentru copii mari" sa aiba ocupatie.
INGRID in primul rand unde-s pozele si filmele?
In al doilea rand nu te agita ,ca mie mi-a zis Ana ca super fain s-a simtit Clara la voi cu Diana ta,asa ca aia cu atinsul peste manute e cantitate neglijabila.Eu retin ca si Diana mea i-a dat una in freza odata lui Mark pentru ca el luase ambele mobile de jucarie si nu voia sa ii de si ei unul.Dar nici macar nu a clipit Mark, probabil n-a dat tare.Sau Vladimir o tot pocnea asa pe Diana mea in freza,dar ei culmea ii placea,era toata numai un zambet
Atata vreme cat nu se trece la muscaturi de nas sau alte violente
,e ok zic eu,nu e salbatica fata mai
Dimpotriva uite ce grijulie e cu matusa-sa!!!
In al treilea rand, taare ma bucur ca a stat Diana ta la tot concertul e suuuper
,a mea nu cred sa fi stat,ai vazut ca in toamna dupa 10 minute a zis ca NU PACE AICI si a trebuit sa iesim ...
Off doamne ,acum a venit la mine Diana cu un UITE CE AM AICEA LA OCHI ... s-a "machiat": cu creioanele de colorat super ascutzite
Bine ca nu si-a scos ochii
Dar nu pricep de unde naiba a scos-o, ca eu nici macar un creion de ochi n-am in casa sa ma fi vazut,mami nici atat ![]()
Acum a ridicat-o taica-su la geam sa vada pasarelele si face Diana:
MAI PASALICA NU MAI CACA LA GEAM! MAI POLUMBELU !
M-a ametit de nici nu mai stiu ce voiam sa zic ... intre timp am fost iar la pishu cu ea ...
Aaaa stiu cu kilele,dar o sa ma bata Bee de nu ma vad
Am citit ieri un articol intr-un ziar cum ca dupa ultimele descoperiri americane greutatea la femei tine doar de mostenirea genetica,nu de ce si cat se mananca ... alimentatia ar avea o mica influenta - acum sariti cu rosii,imi pun umbrela sa nu ma patez 
Oooo acum vad!!! Diana mea mananca clementine ,dar cum credeti???? Le stoarce in pumn,le mananca si pe urma bea zeama rezultata, din farfurioara ... numai te miri ce ii trece prin cap fetei asteia 
Am plcat ca cine stie ce tampenii mai face ... Incerc sa-mi conving sotul sa mearga dincolo cu ea sa mai pot lucra ceva.Afara ploua ![]()
PS
DEEEEEA ai zis ca pui si filme,unde-s???
DENISA mai stai mult in Mexic mai?
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
monica70 spune:
Sunt terminata de nervi.De la 13 la 15 am stat cu Diana in pat si n-a adormit,tot s-a sucit si invartit.De la 15 la 16 a stat taica-su cu ea,tot nu adormise ... Deci am imbracat-o ,dar nu te mai poti intelege cu ea.Din ... HAI MAMI SI TUUUU !!! nu o scoti 
Evident ca nu a vrut sa mearga cu taica-su nici la frate-meu in apartament,nici afara,deci ciuciu contabilitate pe ziua de azi 
Acum a venit mami sa stea cu ea ,dar e dezastru: zbiara non stop,nimic nu e ok
Am apucat sa ma uit in gura ei si am vazut ca i-au iesit ultimele 4 masele!!! Trei complet si la una mai mult varful,oare de la aia sa fie asa fitzoasa???
Show-ul continua:
NU AFALA! NU AFALA!
NU FACE NOAPTE AICI!
AI MULDALIIIT 
etc.

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
monica70 spune:
Va sa zica numai io bantui in zona in seara asta.
M-a sunat mami acum sa ma intrebe ce i-am dat Dianei azi, energizant?
Nici acum nu s-a culcat,desi n-a dormit azi defel si s-a trezat la 8 azidimineata.O chem si pe Diana la telefon si in loc sa imi zica noapte buna ... se pune sa imi recite ... Iepuras coconas si inca perfect (evident cu L in loc de R) Asta pentru ca partenerul de somn de-acolo e un iepuras,am uitat sa va zic ca nu mai e dependenta de Bau Bau,accepta si alte oratanii in caz ca nu-i disponibil baiatu'.
A stat in fata blocului la mami si tare s-a imprietenit "la o punga de pufuleti" cu Alex vecinul de 4 ani ce sta la acelasi etaj cu mami (chiar in apartamentul unde statea prietena mea Babi ... e prin SUA acum
) Si Alex a invitat-o la el acasa unde i-a insirat toate masinutele din dotare 
... Pe urma au venit amandoi la mami si sau jucat ,ca Diana nu voia sa stea singura acolo (fix asa eram si eu
) iar mami mai avea de lucru.Zice mami ca au mancat inclusiv mere taiate feliutze impreuna 
Deci fiica-mea s-a ales si cu un bun prieten pe ziua de azi
Zilele astea m-am ciondanit cu mami,ca cica noi am imbracat-o prea subtire pe Diana , ca nu i-am pus caciula desi batea vantul,ca ce curaj am sa o trimit in oras fara pampers pe ea - daca facea pe ea si se racea ca e inca frig ... bla bla bla
Azi i-a pus pampersul pe ea cand a plecat d-aci ,am bagat de seama cand deja ieseau pe usa
Ce sa mai zic ca vin acasa si o gasesc cu pantaloni peste ciorapii cu chilot,ca vezi doamne sta pe parchet si sunt subtiri numai chilotii si o pereche de pantaloni ... desi in casa e super placut,nici nu mai dam drumul la caldura ! Ma dispera 
monica70 spune:
Mai BEE inca nu sarisi cu rosiile?
Hai ca io fac abstractie de rezultatele cercetarii aleia,asa ca tocmai bagai constiincioasa 4 sarmale, asta dupa ce inainte am mancat 3 bucati de gaufri cu finetti pe ele si inainte cartofi prajiti cu salata de ridichi si ...
Acum beau un ceai ... Deci tot mai sper.Am facut un sondaj azi prin dulapuri cu incercat haine cu tot si am depistat ca singurul taior-pantalon ce nu l-am donat dupa ce nascui , imi vine perfect iar! Deci jale.La celelalte ce le-am cumparat ulterior sunt deja cam largutzi pantalonii la talie
Noroc ca am solduri late si nu cad de pe mine ,se opresc pe solduri asa ca-s aproape purtabili ...
Ingrid S spune:
Buna dimineatza de la Timisoara!
Diana s-a trezit la 7,30, eu as mai fi dormit, dar deja asta e poveste veche. Astept ca pe la 5 ani sa doarma si ea mai mult, desi daca o semana pe tata-su..nasol moment. Sotul se conduce dupa proverbul: cine se scoala de dimineatza, departe ajunge!, chit ca el ajunge doar pana la bucatarie sa-si bea cafeaua...
Moni, o explicatie ar fi ca Dia ta nu a dormit ieri, mai ales daca zici ca i-au "sarit" afara maselutele. Iar ca si-a facut un prieten, nu ma mir, ca e foarte sociabila.
Eu nu mai cert cu nimeni cum o imbrac, la concert am dus-o in rochita si un sweter peste, socrella repede: sa-i pui draga ceva in cap, ca bate vantul! La 21 de grade batea vantul....i-am spus ca merge cu masina, ea crede ca si in masina bate vantul?? Pai, dar unde parchez eu masina, nu e prea departe...nuu, zic, direct pe scarile de la Filarmonica, asa e bine? Si a plecat comentand.
Eu nu arunc cu rosii, pt ca si eu stiam ca greutatea e determinata genetic, dar mai stiu ceva: trebuie sa controlam greutatea copiilor pana la 18 ani, deoarece dupa aceasta varsta nu se mai produc celule grase in organism, deci ramai cu acel numar de celule acumulate pana atunci. Eventual..se mai maresc in cazul in care te ingrasi brusc, dar atat. Asa ca sa fim pe faza la ce le dam sa pape pana la 18 ani.
Ma duc sa mai spal pe cap, Diana a plecat cu maica-mea la biserica la slujba, trepida de nerabdare sa ajunga la Doamne-Doamne, m-a intrebat: "dar ce face acolo, Doamne-Doamne?"...ce sa-i raspund la asa o intrebare...i-am spus ca sta si asculta slujba. ![]()
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
INGRID adica daca nu reusesc sa o ingras pe Diana pana la 18 ani, ramane slaba for ever ca mine?
Deci m-am edificat,ma pun sa manevrez la gantere si sarit coarda,ca se pare ca numai muschi mai pot pune pe mine,celule grase nici vorba
Stiam eu ca ce pusesem pe mine in sarcina era doar apa acumulata, de s-a topit asa un-doi
Deci abia astept sa vina caldura sa mai trec la inot si badmington ...
Pana una alta, conta ma mananca
Ghita s-a dus s-o ia pe Diana si au plecat pe Malul Muresului pe strand unde e un circ acvatic.Dar se duc doar sa viziteze animalele ,gen crocodili,serpi etc. Dupa amiaza merge la socru-meu si daca e tot vreme buna merg si eu cu Diana ,ca n-am fost de-o gramada de vreme in zona
Numai ca e nasol,ca trebuie sa trec si pe la vara-mea ce sta aproape,pe urma trag vecinele de noi (in 2 minute au si aflat ca am sosit,zici ca au senzori!!!) ... la socru-meu aproape ca nu apuc sa stau deloc de cate ori mergem pe-acolo.Si acum vrem sa mergem si pe la fratele lui socru-meu,deci program incarcat.Dar sa vedem cum si daca se culca Diana la amiaza!
Noa gata cu vorbaria,trec la treaba acum,ca am cat cuprinde.
acina spune:
Buna fetele,
Ingrid ce copila cuminte ai mai, sa stea ea 2 ore la concert...suuper, nici in cele mei frumoase vise ale mele nu pot spera la asa ceva...
Moni ce fetita, bravo ca cere noaptea la toaleta...
Noi am fost sa ne luam sange, eu si Andrei.
L-am sculat de dimineata, nu i-am dat lapticul lui ca de obicei, l-am imbracat si am plecat cu el.Doar noi doi ca tati a avut treaba si nu ne-a putut insoti.Dar a fost ok.Norocul nostru ca s-a deschis o clinica mai aproape de noi si acolo am fost...Ne-am descurcat , el a fost cumintel pe bancheta din spate.
A fost cuminte si la dr unde l-a intepat...idioata nu-i gasea vena si l-a cam chinuit , el plangea, "mami ma doaie manuta..." nu s facut crize sau sa dea din picioruse.A plans acolo la mine in brate...Apoi cand mi-a recoltat mie tanti a stat lipit de piciorul meu."Sa nu pingi mami".
Ieri am fost la soacra-mea, a fost untima data pana voi naste, asa zice sotul meu, ma cam deranjeaza drumurile mai lungi...
S-a distrat Andrei , numai pe afara in gradina a stat.A alergat intr-una si numai dupa coada lui tati...
Pupicei, ma intorc si eu la munca ca si asa am ajuns tarziu la birou...
Anca
33 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ieri a fost o zi frumoasa la Timisoara, am fost pana la Sag, apoi la Real dupa niste cumparaturi, ca era cam gol frigiderul.
Am ajuns acasa si am chemat-o pe prietena mea la mine cu finutza...ce circ si ce scandal a fost, mai bine ma abtineam s-o chem. N-o lasa pe Moni in scaunul ei de masa (desi Diana mancase deja), n-a lasat-o in leagan, ce sa zic, nici sa puna mana n-a avut voie...si toate astea cu tipete si trantit pe jos...si incearca pe cat posibil sa linistesti apele, plus sa nu se supere prietena. Eu am iesit obosita rupta din toata afacerea. Ce sa fac cu ea???
Azi-dimineatza a inceput show-ul, vreauuu olitzaa, unde-i olitzaa, pai aia era ascunsa demult, i-am spus ca am dat-o. Apoi a inceput: unde ai dat-o, la cine ai dat-o si iar: unde-i olitzaaa? Si numai bine s-a trantit pe jos in baie, a urlat, n-a vrut sa se imbrace si tot asa vreo jumatate de ora in care a plans pe rupte. Apoi s-a calmat brusc.
Ma duc azi sa caut cartea aia cu Supernanny, ca ma depaseste situatiunea. Parca sunt in Zona Crepusculara...toate valorile sunt pe dos. 
Moni, asa este, sa n-o ingrasi pe Diana. Mai bine mai slaba decat sa-ti dai cu pumnii in cap pe la 16 ani ca pleznesc hainele pe ea. Bine, nici foarte slaba nu e ok, totul cu masura.
Deea, ce face Daria? Nu mai zici chiar nimik?
Denisa e tot in concediu...astept sa puna poze, cred ca e un loc de vis.
Ma pun sa fac curat pe aici, cat e ea in curte cu socrella.
Ingrid S si Diana
Denisam spune:
Helloo,
Revenit simbata cand a trebuit sa iau pe Alex-clar numai plec fara elca dupa 4 zile muream de dorul lui,sa gatesc,spal,etc si fost ieri in vizita,si iara amogroaza de treburi-a fost 90%ok,mai putin ca erau valuri f.mari si nu ne-am putut balaci cum trebuie in ocean,dar aveau piscine la greu-revin cu detalii(am demers cu A la medic pt control) si filme,poze la:
http://community.webshots.com/user/emmalex17
Pupici si sanatate!Nu am citit nimic inca
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)