PRIETENE FARA TITLU (6)
Raspunsuri - Pagina 3
mirela10 spune:
eu imi plang singura de mila pe aici prin casa,ca nu stiu de cate nopti nu mai pot dormi bine.daca prind si eu vreo 3 ore in total pe noapte e bine...si am niste dureri de burta cam ca la menstruatie.nu am chef de nik si totusi ar trebui sa ma mobilizez sa fac ceva treaba.
e o vreme tare nasoala,sta sa ploua...dani e cu mancarici .
azi am desfacut caruciorul pt andrei cu landou sa-l spal si bineinteles ca musiu a fost tare incantat sa se plimbe cu el(de abea incapea).zicea ca el e bb mik si vrea tzitzi.
am incercat sa mai stau si eu intinsa dar cu cine ,ca dani a inceput sa se suie pe mine,avea chef de joaca copchilul ce-l intereseaza pe el de durerile de simfiza pubiana ale masii.e 100 la mie dependent de mine ,ma insoteste si la wc.de abea o mai accepta pe buni in preajma...
cand nu-i intra adidasul sau soseta in picior zice :"mama masii!"(a preluat de la taticutzul lui) si rade cand vede ca ma incrunt .
daca face vreo prostioara sau ii e mila de vreun animalutz in desene zice :"nu-i mimic!"si mor de dragul lui.
vrea tot timpul "sene -desene"la "cutor"(calculator)desi nu sta cumintel sa le vada.e disperat mai ales dupa "nica-veronica!"
daca nu-i convine ceva la noi da "shut".
e un rasfatat si un alintat,da-l iubesc de nu mai pot.deja mi-e teama ca nu-l voi putea iubi asa si pe andrei
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (37) si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Eu am avut zi cam incarcata azi.Cand m-am intors de la dentist am luat-o pe Diana si am coborat la cumparaturi ca ochisem ceva treninguri pentru ea - am indraznit sa o iau fara pampers ca e aproape magazinul.Cand am ajuns, se inchisese,asa ca am mers la altul mai mare si mai departe cu ea si am gasit acolo trening fain. A fugit de bezmetica printre randurile cu haine de n-o mai gaseam Esentialul e ca n-a facut pishu pe ea,desi nu facuse la plecare ca NU VINE. Cand am ajuns sus si am despachetat,am echipat-o sa probeze treningul m-am trezit ca mi-a disparut telefonul.Am sunat de pe celalalt si nimic,am coborat si pana la magazin sa vad de nu l-am scapat pe acolo ... si nimic Pana mi-a trecut prin cap o idee si am dat de el in dulapul cu haine pe usa caruia se afla oglinda in care se admirae Diana Mai si am tot intrebat-o inainte unde e si n-a vrut sa ne zica
Nu mai stiu ce voiam sa zic,merg la nani,poate imi amintesc maine.
ACINA si MIRELA hai ca mai un pic si incepem cu
Na ca mi-am amintit: de azi de dimineata am avut o stare de greata ,de nici gravida fiind n-am avut asa ceva Cand am fost in oras cu Shumacher de colega-mea ,am sosit inapoi gata galbena,am zis ca-mi dau duhul de cum lua virajele de nebuna si in viteza ... Si pe urma cand m-am intors din oras cu tramvaiul,vai de mine cand am simtit parfumuri Nu-mi dau seama ce nu mi-o fi picat bine ... dar nici acum nu-s tocmai ok.
Noapte buna la toata lumea.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ieri au internat-o pe cumnata mea, cu ocazia asta am fost si la AnaM sa o vad. Statea de dimineatza cu mama ei, se vedea ca e obosita. Si demoralizata. Asa de rau imi pare de ea...se consuma foarte mult, dar cine n-ar face la fel in locul ei? Macar Clara e ok, e vesela si rade toata ziulica.
Eu astept acum rezultatul operatiei, de la 9 a intrat cumnata mea si nici o veste pana acum, dureaza, dar e firesc, doar e operatie pe creier. Sper si ma rog sa fie totul bine.
Mirela, nu te stresa si tu cu bebele ce va veni, sunt absolut convinsa ca ii vei iubi pe amandoi. Cred ca de fapt, grija ta cea mare este ca nu-i vei putea oferi atata atentie lui Dani...dar o sa te descurci tu, esti o mamica minunata. Ce am mai ras la "mama ma-sii"....eu ma feresc sa-mi scape cuvinte mai neortodoxe in fata Dianei, ca una-doua le preia. Si a mea e rasfatata...deci nu esti singura in aceasta situatie. Ma consolez ca va creste...si o sa-i mai tai din gargauni.
Acina, mai ai un picutz si scapi si tu de sarcina. Intru acum sa-l votez pe Andrei.
Moni, poate ti-e rau de la fiere, ai mancat si tu aiureli. Eu cand le combin, simt ca ma apuca greatza, asa ca incerc mai nou sa ma abtin...numai de as reusi. M-am facut o pofticioasa...nu eram asa inainte de a fi gravida. Mancam mai mult sa supravietuisc...
Eu, daca imi dispare vreun lucru din camera, imediat o intreb pe Diana, si culmea ca stie si ma duce la locul exact unde este. Acum cateva zile, era disperat cumnatul meu, avea o minge de baschet...unde-i mingea..Diana cand am intrebat-o, mi-a spus ca e sub masa, m-am dus in holul soacra-mii si era acolo, sub masa. De regula insa, sunt mereu cu okii pe ea, deci nu prea dispare nimik.
A reusit copilul meu sa faca si puzzle de 12 piese, cu chiu cu vai, dar il face, n-am putut sa cred. Ziceam ca ala il scot dupa 3 ani...eta na, a scurtat timpul.
Ne mai jucam de-a vanzatoarele, am o cutie plina cu banuti, si imi cere o banana, o portocala...si calculeaza exact. Asta costa 3 banuti, imi da trei. Alta 5, fix cinci imi baga in palma. Uite cum invatam matematica...
Cu paletele alea, trebuie sa insisti, e bun pt dexteritate, daca ai juca tu cu Ghita,i-ar veni pofta. Asa a inceput si Diana, ne-a vazut pe noi jucand.
Gata, ca m-am intins la culme, de fapt sunt nervoasa ca nu-mi place sa astept iesirea din operatie....am tot sunat la cumnatul meu de l-am zapacit. Doar de ar da vreo veste buna...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
acina spune:
Buna dragelor,
Merci pt voturi.
Ingrid o sa-i tin pumnii cumnatei tale, sanatate.Iti dai seama ca Anei ii e destul de greu acum apropo de ceea ce se intampla cu mama ei.Dar poate da DD si va fi bine.
Bey am fost aseara la dr.Si ce credeti, broscuta mea are 2300g , e o grasa frate, ce ne facem noi (a se citi masa) cu asa grasunica?
Trebuie neaparat sa nasc anticipat pe la 38 saptamani ca sa pot naste natural.
Mai chiar o sa incepem cu galeria pentru Mire ca ea deja are 37 saptamani.Pt mine , mai asteptam un pic.ca abia am 32 jumi.
Moni si restul fetelor va pupicesc pe toate.
Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
Ingrid S spune:
Deci, pana acum am aspirat ca nebuna, am facut curat la Diana in haine, am pus la spalat, am luat de la uscat rufe....turb de nervi ca inca nu a iesit din operatie si nu mai stiu ce sa fac prin casa. Acusi scoate aspiratorul fum. Fir-ar sa fie!
Acina, acum in ultimele saptamani o sa puna pe ea, buburuza ta. Vrei sa nasti provocat? Daca depaseste 4 kg, e mai grea nasterea...dar la al doilea copil merge mai repede.
Ii facem noi galerie Mirelei, cum sa nu?
Ma duc sa-i pregatesc papica, nu prea mai serveste masa de dimineatza, bea doar 200 ml de lapte cu cacao si ciuguleste niste fructe...dar papa bine la pranz. Ar trebui sa i-o scot definitiv? Voi le mai dati masa de dimineatza?
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
SALUTI
N-am avut net toata ziua pana acum,asa ca am lucrat de bolanda
INGRID nicio veste inca?
Revin.
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">
Ingrid S spune:
Gata, a iesit din operatie, e ok, tumoarea e benigna, dupa spusele doctorilor . Stiam ca trebuie trimisa biopsia la Bucuresti, dar na, ei stiu mai bine. Azi o sa fiu ocupata, merg la ea la spital, apoi pana la prietena mea, deci nu stiu cand mai apuc sa intru. Poate deseara.
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Hai ca acum am un moment de respiro.
Unau acum vad!!! INGRID tare ma bucur!!!!!
monica70 spune:
M-am blocat,dar tare ma bucur pentru partenera de joaca a Dianei ca e bine mamica ei ! INGRID pai cum mai ziceam, ei cam au experienta isi dau seama dupa cum arata si fara analize suplimentare.
Sa vad daca imi mai amintesc ce voiam sa zic,ca-s cam imprastiata ,cu gandul in zece parti
ACINA bravo ca e mare fetita,sper sa nu fie probleme si sa nu poti naste cum vrei.Cate kile ai pus? Tot voiam sa te intreb,tu mai ajungi sa te joci cu Andrei? Ca si cu serviciu si cu distantele din Bucuresti ... nu e prea lejer.
INGRID pai normal ca daca il face asa rapid pe ala din 6 bucati,il face si pe ala de 12 si asa mai departe Cat despre ping pong ... ultima data am jucat la locul ala de joaca,nici nu mai retin daca cu prietena sau cu sotzul ... nu ma vad jucand acasa cu Ghita,e prea serios Poate daca il gadil un pic renunta la filmele pe DVD si la ziare in favoarea sportului
Aseara ,dupa ce am fost scosi din minti de zbieretele Dianei cu VEAU BOMBOANEEEEEEE!!!, m-am distrat bine cu ea cu zgomotele alea live de animale si alte sunete din viata de zi cu zi.Sper ca v-a placut celor ce vi l-am trimis pe mess ,nu-l pot pune pe DC ca nu-i voie.Azi o sa i le pun iarasi sa vad acum daca recunoaste ce n-a recunoscut ieri.E super site-ul ca una e sa ne auda pe noi facand mac mac ,alta sa auda sunetul in orignal! M-am spart de ras cand a zis ca ragetul leului e ... masina Semana el cu o frana pe la trecerile de pietoni din cartier,dar nici chiar asa
Imi pare rau ca n-am dat de el cand era mai mica,astea trebuia sa le auda pe la un an ,maxim un an jumate cand invata animalele ,dar niciodata nu-i prea tarziu ... vai dar cum face capra Cred ca mai mult m-am distrat eu ca si ea; ea era cam taaare intrigata de unele sunete.Si mai ales la urletului lupului a facut o moaca ... si eu ma cam infiorasem,imi aminteam povestiri din copilarie cu oameni atacati iarna de haite de lupi ... brrrr
miraklucker spune:
.
numai va salut. din pacate nu am timp, si mai sunt si in birou
suntem bine. Selin tot mai rea..... La noi e frig, frate, frig rau. Sa intors iarasi iarna si eu care le-am cumparat lada de nisip pentru in curte.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi