PRIETENE FARA TITLU (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Nu ma dati disparuta da?
Am fost si plecata si ocupata si.......
Maine pleaca barbatul in delegatie si raman singura cu Razvan. Deci o sa stau si pe net.
Pe scurt (ca doarme inca Ana).
Ingrid, ma bucur de cumnata! Sigur stiu doctorii si dupa aspect cum e o tumoare.
AnaM, ma gandesc la tine si la mama ta. Cred ca e un mare suport pentru mama ta s-o vada pe Clara vesela si fericita si pe tine alaturi.
Mirela, lasa gandurile negre! Vezi ca ai dus mai bine sarcina asta decat pe prima. La fel va fi si cu Andrei dupa ce se va naste: mai usor, mai bine. Si il vei iubi la fel de mult ca pe Dani. LA mine asa a fost. Doar ca acum sunt mai paranoica. Vad muuulte pericole peste tot. Ma gandesc numai la nenorociri (cataclisme).
Acina, grasutza broscuta! DAr sigur vei putea naste normal. In ultima perioada curba de crestere se mai poate aplatiza. Nu e musai sa cerasca in acelasi ritm. Al meu asa a fost. La 32 de saptamani se minuna doctorul ca e prea mare, apoi a crescut mai lento. SI l-am scos cu 3.900 dupa 41 de saptamani. Eu zic ca Ana ta va fi la fel de mare cat a fost Andrei (iar la Mirela, prevad un Andrei cam de 3 kg- 3.200, deci mai mare decat Dani)
Mira, draga de Selin cu sarpele. Cred si eu ca nu-i inspira incredere! Ciudat sistemul vostru cu cresele si gradinitele.
Moni, greatza? Sigur nu mai faceti un bebe? Tu nu vezi ca a 2-a oara se si concepe mai usor, se si creste mai usor!
Mie una mi-e groaza sa nu raman accidental.
O sa va zic si despre noi, cum am putin timp.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA ,BEE
Nu cred ca a fost vreun asa fortzos sa depaseasca toate barierele
Io bantui pe site-uri de masini.Deocamdata am ridicat nivelul de la 4000 la 5000 euroi si tind spre 6000 Nu-s normala,stiu ... dar daca totul merge ok in doi ani acopar datoria ... daca nu platesc rata la banca ... sau daca renunt un an la concediu ,ceea ce n-am chef .Dar nici sa platesc dobanda n-am chef de strans cureaua nici atat ... Deci inca fac socoate ... si ma gandesc ce s-a enervat mami WE trecut pe tati ca nu a vrut sa mergem la Oradea (cu Dacia lui veche) si ca a zis ca imi cumpara ea masina si atunci are cu cine merge Ca frate-meu,na are iesiri cu prietenii,nu se prea streseaza la intalniri cu familionul.
Noa ... la asa socoate daca vine un surprise imi cam strica socotelile ... si nici asa nu-i bine
Deocamdata sa vad ce gaseste prietenul ala a lui frate-meu si pe urma trec la ... negocieri cu mami la un credit fara dobanda
Asa as fi mai relaxata la treaba aia ... ca daca ma incurc cu bancile nu ma bag eu in graba la asa ceva nici daca reusesc sa conving husbandu' !
In alta ordine de idei,fratele lui socru-meu care are 82 de ani, e rau de tot,deci din moment in moment ne asteptam sa ne anunte

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, nu se stie niciodata cat de norocosi sunt "baietii". Chiar daca nu-s fortosi. Eu una am inceput sa fiu ingrijorata, ca se fac 6 luni de cand am nascut si nici urma de ........Tie cand ti-a venit problema dupa Diana? Ar fi o explicatie ca alaptez. Deci sper si eu ca "baietii" nostri n-or fi atat de fortosi si norocosi incat sa mai fac un bebe. Cat despre masina, la banii astia iei o Skoda Fabia aproape noua din Ungaria.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEE ai grija ca asa a facut prietena mea si acum are doua fete cucuiete nascute in acelasi an Chestia cu alaptatul e relativ sigura daca alaptezi exclusiv si la maxim 2-3 ore!
Eu super calculata cum sunt ,am luat anticonceptionalele alea permise in timpul alaptarii,exluton parca, vreo 6 luni ,mai ales ca eu m-am intors la serviciu cand implinise Diana trei luni si o alaptam mai rar deci.In plus nu imi permiteam sa risc.
Ce mai fac strumfii?

Eu acum m-am intors.Am fost cu Diana la aer,pe la toboganele si hintele din cartier.Din nou FARA PAMPERS.Am stat o ora si un sfert si inca nu se ceruse la pishu ... dar ne-am dus la mami la bloc si a dus-o ea sus sa o spele (am facut o halta si la groapa de nisip ) si sa o duca la WC.Eu eram pregatita ca sa o pun in iarba la primul FAC PISHU ... dar nimic.Am si intrebat-o de cateva ori daca ii vine si a negat.Deci am trecut pragul psihologic (eu ca Dianei putin ii pasa) si de-acum tot fara pampers o fi si pe-afara ,ar fi cazul!
Mami a zis ca o tine la ea in seara asta ,acum deja or fi coborat iar in fatza blocului,ca era plin de copii ...
Merg sa vad serialul si revin (in pauza cred),cu povestiri de la hinte

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Am zis ca revin.Deci la un tobogan erau la un moment dat si o fetita de 4 ani si un baiat de 5 ani - i-am intrebat eu cum ii cheama si cati ani au , ca sa ne imprietenim oleaca.Nu de alta, dar fetita aia a imbrancit-o de fatza cu mine de vreo trei ori pe Diana si a numit-o "pitica asta" ,a deranjat-o ca a venit si ea la tobogan. In schimb baiatul a fost tare prietenos,de cate ori a coborat, a prins-o el din proprie initiativa pe Diana, ca era tobogan din ala inalt si abrupt.Diana a fost super happy de asa atentie,era cu gura pana la urechi.Iar pe fetita aia a ignorat-o ...
Am mai si facut niste muschi cu balansoarul,tot sus jos si am plecat in momentul cand a ramas singura la tobogan si a inceput sa faca scheme - voia mademoisele sa se dea cu un picior in sus,cu unul in jos,adica cracita,in lateral,ca nici nu stiu sa explic ce pozitie e aia Daca am vazut ca nu se astampara, am luat-o pe sus.Am mai facut o oprire la alte tobogane, dar acolo era si nisip si s-a jucat cu jucariile unor copii - dupa ce i-a rugat sa ii dea voie - cum am pus-o eu.N-au raspuns ei ca erau mai mici,sau nevorbareti dar au fost dragute mamele si i-au zs ca poate sa se joace.Si aci cand a venit piticutza de un an si noua luni si si-a smuls ustensilele din mana astora mai marisori,Diana mea ma privea cu ochi rugatori si zicea doar VEAU AIA ... VEAU AIA (lopatzica) dar asa moaleee ,ca stia ca nu-s a ei.Am procedat ca si cu calutul,am zis sa astepte si sa lase dupa ea ca e mai micuta ... si in scurt timp aia mica a abandonat iar lopatzica si asa a fost pace ... La final, Diana a strans toate jucariile si le-a bagat in sacosa sau galeata - dupa caz ,sa le ia copiii acasa - eu i-am zis sa le stranga, ca sa le arate ce harnica e ea
Mai avem de lucrat inca la manipulare,ca si-a turnat la greu nisip pe adidasi,dar era atat de fericita ca nu-i mai pasa - se vede ca toata iarna n-a avut acces la nisip ... In mare, vad ca se comporta ok intre copii,a si luat-o pe micutza aia de mana cu un ... HAI LA TOBOGAN si n-a ripostat cand a fost trasa de coditze de ea.
Iaca asa, noroc ca vine vara si mai socializeaza ea pe la locurile de joaca,daca de gradi nu-i rost inca ...

Mergi la inceput

BEE mersi de ideea cu Skoda,m-am uitat acum si arata fain,poate cam micutza,ramane sa ma interesez cam cat de ok sunt,dar ai dreptate si pe net am dat de o multime de Skoda Fabia in jur de 6000 euro (una din 2005 cu 6000 euro).Intrebarea e de ce le vand dupa doar 2 ani??? Ce ma enerveaza ca si pe site-ul nemtilor tare greu gasesc VW sau Opel si daca se gasesc se gasesc foarte vechi sau ,cele mai noi sunt cam inacesibile ca pret.Astia, vorba lui fratelo, nu isi prea vand VW-urile ... sau ce am auzit de la cineva, cica le-au cam cumparat bulgarii pe toate din Germania,ca ei nu platesc nici o taxa auto Frate-meu inca insista pe ideea cu Seat-ul ca are motor fabricat de VW si sunt si mult mai ieftine ca ele.Colegu-meu a zis si el sa imi iau sau Seat ,sau una de la Daewoo ca-s foarte bune si ieftine - stiu ca noi am avut o Nubira faina la o firma,la fel mai cunosc cateva posesoare de Cielo tare multumite de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragutele mele,
Ingrid ma bucur sincer de vestea buna despre cumnata, bine ca n-a fost de rau.
Moni ultima data cand m-am cantarit eram cu 17 kg mai mare decat de obicei, cred ca intre timp am mai luat.
Bee sa te auda DD , ar fi bine cum spui tu in legatura cu grasa mea...Nu mai fi asa stresata ca ramai accidental, daca te protejeji nu mai ai accidente...
Noi suntem bine, doar ca acum am o multime de treaba la serviciu si nu prea mai am timp de nimic, ne pregatim si de o expozitie la Romexpo...incerc sa-i explic unei colege cam cu ce se mananca ce fac eu pe aici, ca ea va prelua treaba mea dupa ce plec , deci timpul in care terminam eu de obicei ce aveam de facut s-a dublat ca o las pe ea sa faca si eu doar o supraveghez, ca sa invete...
Da Moni chiar ma mai joc cu ANdrei si cu Alexia, e asa haioasa de cand a luat-o la mers...
Sa-i vedeti mai fetelor cum vin in figa doi pitici seara la usa cand ajungem noi acasa de la serviciu...sunt asa haiosi...imi vine sa-i mananc pe amandoi...
Aseara am trecut pe la Carrefour, i-am luat lui Andrei niste puluovere f dragute, erau la reducere cu 20 lei /buc, dar dragute mai si niste bluze tot la banii astia.
Nu stiu ce sa mai fac cu constipatia, inca nu s-a reglat la burtica cu tot tratamentul homeopat...Stiu ca mai trebuie sa treaca o vreme pana ii regeleaza dar ma doare inima de el.Aseara el era cu mama a toaleta sa faca caca si plangea ca nu putea si eu plangeam in sufragerie de mile lui.Sunt disperata din punctul asta de vedere, ca nu merge cu nimic...
MA gandeam sa-i dau activia cu fibre.Voi ce parere aveti?Credeti-ma ca nu mai am idei si trebuie sa fac neaparat ceva .
Hai pupici mai vb

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Buna si de la mine,eu nu mai apuc sa scriu de ras ... de-azi dimineata numai asta fac (o mostra http://www.hazdenecaz.ro/filmulete-hazlii/filmulete-haioase-idioti-1.html) si la categoria idioti sunt o gramada de pagini.Evident ca n-am apucat sa vad mai mult de 9-10 tampenii d-astea,dar ma simt ca noua de atata ras
ACINA nu stiu cum pot sa te ajut cu constipatia lui Andrei,ca nu m-am confruntat cu asa ceva ... Diana cum bea iaurt sau mananca cereale cum face kk imediat,asa a fost de mica.Si bebe fiind,cum bea laptic cum gata kk. Andrei cum a fost pana acum? E problema mai noua asta sau de mic a fost mai constipat? Cat l-ai alaptat a fost ok? Poate la noi a contribuit ca am alaptat-o 9 luni si dupa aia am trecut direct la laptele de vaca gras nepasteurizat ,deci fara lapte praf . Teoretic ar trebui sa ii dai mai multe fructe,legume,cereale - adica fibre ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Moni noi chiar aveam problema cu Andrei cand era mai mic ca facea de mai multe ori pe zi, imi zicea dr ca nu e bine ca face de 3 ori pe zi...
Acum de vreo 3 luni are problema asta si d-aia sunt disperata ca nu stiu cum sa mai procedez cu el.Ce sa-i mai dau.

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

ACINA aoleu,daca nu era bine ca face de 3 ori pe zi,ce sa zic de Diana care facea de 9 ori pe zi ??? Ea si acum mai face de 2-3 ori pe zi!
Ai incercat cu ciorba de fasole uscata,cu ciorba de mazare,ciorba de dovlecel ? Daca nici cu d-astea nu merge ... nu mai merge nimic.Si ai vazut in linkul ce ti l-am trimis,taratza e buna! I-ai schimbat ceva in meniu, de s-a produis asa transformare? O cauza trebuie sa existe ... nu mananca prea multa carne,paine alba si branzeturi ?

Diana a mancat ieri la ridichi en gros - asa goale nu era incantata de ele, dar din salata a bagat la greu ... ca era acra (le-am facut cu otzet de mere si miere,ulei de maslne si sare )
Am citit ca sunt foarte bune si pentru imunitate asa ca sariti pe ele

Mergi la inceput