Mamici de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
Alysh spune:
- am papat si noi gratar cu salata si orez
-am dormit iar doua ore (nu dati cu rosii)
-acum iesim prin curte la aer
Fazele astea cu neacordatul prioritatii la case pe mine ma revolta si credeti-ma ca nu ezit niciodata sa profit de acest drept........pana acum s-au uitat urat la mine dar nu a comentat nimeni, inteleg ca am fost norocoasa....dar si ei norocosi ca daca indrazneau sa zica ceva ii faceam ca pe o albie de porci!!!
Inainte de a ramane insarcinata insa , am asistat la niste scene cu gravidute la coada la supermarket de-am zis ca nu-i adevarat : un "domn" era f intrigat, "de ce sa-i dau locul, am lasat-o eu gravida?"........m-a socat faza asta, o tin minte si acum. Asta e natia noastra, eu traiesc cu speranta ca lucrurile se mai schimba, educatia si mentalitatile si 'om intra si noi intr-o zi in randul lumii civilizate. DAr cand???
Laurica, tu pe unde umbli azi?
Alina
35+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
socrate spune:
Buna fetelor, sa fac si eu prezenta, ca ieri si azi nu am fost in forma. Mi-a tot fost rau, greata cat nu mi-a fost toata sarcina si arsurile si-au atins apogeul.

Am citit tot, evident nu am retinut tot, ca memoria e scurta. Am spalat azi hainele pt bb cu detergent normal putin emolient, 60 de grade, clatire dubla.
Acu incerc sa ma mobilizez ca sa calc hainele noastre ca am un cos plin.
Cleo, potoleste-te cu scosul bebelinei te rog frumos, o sa iasa ea cand vine momentul. O sa fie totul bine, numai neuronul are pb nu si bebe.
Te rog insa sa imi spui cum sau unde ai de gand sa tunzi pisica. Al meu sot imi propune de mult acest lucru eu i-am zis ca nu e caine, dar poate e o idee, mai ales ca nu prea pot sa il mai perii la cat par lasa.
Legat de ce anestezii se fac la diverse spitale, intrebati medicul care se ocupa de voi. Eu m-am zbatut 2 saptamani ca mi-a zis o prietena care a nascut la Bucur ca a auzit ea ca nu se face rahi decat anestezie totala. Si pe cand colo nu e asa. Deci nu mai credeti in zvonuri.
Cand e Baby Expo? Ca poate dam si noi o tura.
Foarte misto cu casele prioritare. Eu am fost la Real unde au care prioritare chiar inainte de craciun. Si acolo sunt case pt produse putine si gravide. Si se bagase una gravida in fata a 2 persoane care aveau cate 2 produse. Si s-a gasit sa vina si o doamna care avea un cos plin si nu era nici gravida, sa vezi ce s-a ofticat ca nu a vrut casiera sa ii marcheze produsele si a trimis-o la alta casa.
Noi aveam cosul plin si vine o tanara domnisoara cu 2 sampoane ca cica poate si ea sa intre in fata noastra ca are numai doua produse. Am lasat-o dar na si eu aveam o explicatie ca stateam acolo, evidenta de altfel. Si se intoarce dna cu multe produse si incepe sa tzipe ca si eu am multe in cos si totusi stau acolo, l-a enervat pe al meu, ca cica sa se uite ca sunt gravida, la care ea ca cica unde scrie ca daca sunt gravida am prioritate. I-am aratat candida tabla pe care scria si i-am zis sa invete semnele ca nu tb sa citeasca. Am reusit prima data sa fiu magaritza la magazin, dar mi s-a parut mult.
Oricum, am vazut si la posta ca eu cadeam din picioare dar unul nu ar fi zis treceti in fata. Asa e in romanica noastra.
Ma mobilizez totusi cu calcatul ca nu se mai poate asa.
Va pup si vbim mai tarziu.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+
flore07 spune:
pentru burticile cu arsuri sa stiti ca si eu m-am luptat mult timp cu ele dar ...am scapat si foarte simplu la inceput nu am crezut ca sunt un pic toma necredinciosu
am incercat si eu si a dat rezultate.
deci tot secretul consta ca dupa orice masa luata dupa ce mancati sa nu va asezati adica miscare chiar si in jurul mesei cum fac eu ma plimb din bucatarie in camera si tot asa. la mine functioneaza aseara am mancat vinete si nici o arsura nimic
33 
Reallaura spune:
Alysh,
iubitica! Acum intru si eu ca azi toata ziua am facut curat in dulapuri, cu multe ofuri si impunsaturi de la bb.
Am scos hainele de vara si am bagat in saci hainele de iarna si i-am facut loc si lui BB, acum sunt gata sa pregatesc si hainutele lui!
Mi se pare ca mai e asa putin timp si nu stiu cum sa mai inchesui tot ce mi-a ramas de facut pana in mai, cu tot cu infrumusetarea mea si cu ultimele intalniri cu prietenele...ca de! Dupa aia nu cred ca ne mai vedem cateva luni.
Cleo, ce-ti veni, draga mea cu inducerea fara nici un motiv serios? Eu am renuntat la idee, chiar daca sunt in pericol cu nasitul pe 10 mai.Nu, nici sa nu te gandesti. Stai aici, cu noi, pe baricade! 
Silvia, am ras la povestea periplului prin Europa. Cla-sic!
Nu stiu daca exista vreun sot care sa iubeasca Europa, sau vreo femeie care sa nu fie gata oricand sa se scoale la 6 ca sa dea o tura!
Sunt innebunita dupa colindat piete!
Cat despre statul in picioare in mijloacele de transport in comun si la casa la supermarket... Intotdeauna! Cu doua exceptii (evident erau doua doamne cele care mi-au cedat locul), toti oamenii te vad si se uita in pamant rusinati.
Rusinati, dar cu fundul lipit de scaun!! Asa ca mi-e si mie mila ca le provoc atata suferinta si incerc sa ma fac mica, nepasatoare si cat mai putin evidenta!!
Laurita
34,
, Mircea
AMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913
cenia spune:
Ia sa scriu eu, ca dupa ce termin de citit uit ce am vrut sa spun fiecareia in parte si tot am impresia ca voi vorbiti intre voi si nu ma pot baga in conversatia voastra!
Cleo: am ris de strabunica, dar vorba lui Andre, Doamne fereste sa nu ajungem si noi asa. macar sa fim lucide cind om fi batrine. ca de la atitea nasteri, griji, copii normal sa iti mai fileze o lampa!!!
daca dr. a zis ca ai colul lung, e clar ca nu il poti scurta chiar asa usor. si daca e un dr. precaut, stie ce inseamna asta! uite, eram in spital eram dilatata 1 si mi-a facut calciu pt dilatare, a fost aiurea si apoi m-a apucat somnul ca era 10 seara si eu trebuia sa imi fac "somnul de frumusete". i-am zis dr. ca mi-e somn si ca mi-e frica sa nu ma ia nasterea. a zis: "ia si dormi ca daca iti e somn, nu nasti! o sa simti tu cind nasti!"
eu tot caut asternuturi si decoratii asortate pt camera bebelinei. problema e ca sunt scumpe (plapuma, cersaf si aparatori patut) sunt 150 - 190 usd ia uitati aici
http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=2256261
ca as vrea si decoratii asortate cum sunt pe pereti, cosul de rufe pe aaceeasi tema. am gasit un set mai acceptabil: cu winnie the pooh :
http://www.nurserydepot.com/cribbedding/productdetails.asp?id=1-10001809-10003814-135081-4-3&id2=598-0-0-0-0&
nu stiu ce va bat capul cu prostiile mele...
elenuca: degeaba iti bati capul! daca cereai voie celor de la coada, te lasau de rusine si tot te lasau!nici aici nu se fac exceptii pt gravide, macar in Romania eram mai bagata in seama cind aveam burta! asa spunea si Dolores ca nu ai tratament special daca esti insarcinata absolut nicaieri! case pt gravide nu am vazut!sunt case pt mai putin de 20 de produse.
eu am inceput de 2 zile sa iau carucior electric de handicapat!!! is de coma! dar dr a zis sa nu fac exercitiu deloc ca am picioarele prea umflate, asa ca eu ma conformez: alta viata, pot alege usor produsele, la coada nu ma doare capul, doar stau jos! in Romania nu cred ca au aparut. aici iti usureaza viata un astfel de carut! a vazut sotul o femeie insarcinata si atunci am indraznit si eu ca imi era rusine!
deci fetelor in tarile civilizate nu e chiar asa cum credeti!
haine bebe: recomand de cele care se inchid in fata sau lateral, o sa vedeti ca atunci cind plinge nervos incepi si tu sa te grabesti si alegi hainutele cu capse, nasturi, sireturi in fata decit acele body-uri care le tragi pe cap!
si eu am fost ieri sa chletui ceva bani dar feciorul meu nu m-a lasat! am luat perna pt alaptat care v-o recomand pt cele cu dureri de spate:
http://www.toysrus.com/family/index.jsp?categoryId=2256174
aici is mai multe modele, ca sa vedeti mai multe. nu stiu daca era pe lista, sa o treceti ca la prima nastere nu am avut.
centura postpartum (eu mi-am luat marimea S ca tot cedeaza eleasticul ala pina la urma (o purtam mereu, exceptie noaptea),
am luat o suzeta pt fructe (desi e dupa 6 luni necesara) :
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2404768
bagi fructul in plasa aceea si i-o dai in mina si nu se ineaca cu el.
suzeta tot am cautat fluorescenta, ca sa o gasesc noaptea prin patut, dar pina la urma am optat pt una care are si capac inclus,(se inchide ca un fluture) sa o tin cit mai sterila cind nu o folosesc.
sper ca nu v-am plictisit. va urez un week-end placut de-acum vorbim luni!sper sa fiti cuminti pina atunci!
Cleo stai cuminte! lasa bebele la caldurica!
cenia spune:
Si care-i problema cu frigiderele??
trebuie sa le spalam toate fetele de la odisee?
mai da-le incolo! ca nu pun copilu in frigider!
dar totusi vine soacra si vede ca nu-i nora harnica.....
macar sa ma dau harnica daca chair nu prea sunt. si nic nu vreau sa fiu! iote-teee.....
aimee79 spune:
salutare fetele!
oooo...ce activitate intensa pe aici...
ralu_t, si eu am avut probleme cu colul...am fost si in spital la urgenta cu sangerare...ei au crezut ca e hematom , dar s-a dovedit a fi de la col...am luat si eu pastile, facut perfuzii, stat la pat...si in 2 sapt...colul meu a ajuns de la 3 la 5,5...deci se pare ca se poate![]()
doloress, sorry sa aud ca ai probleme cu diabetul, dar cu rabdare se rezolva, tin pumnii!
vorbind de animalute...Silvia..m-ai terminat...am plans un pic recunosc...noi am rezistat...am 4 copilasi, dar pt ca nici eu nu am imunitate la toxo...ii tinem pe balcon...ca are tati un stres mare...balconul e inchis cu termopan si au tot ce le trebuie...curatenie le face o matusica de-a mea, dar nu am putut sa-i dau...mai les ca i-am crescut si eu si tati ca pe copiii nostri...si unul a fost crescut cu seringa...cu trezit noaptea...incalzit laptic...deci avem experienta pt bb..![]()
Cleo si noi vrem sa tundem doi dintre pisoi...pe cei persani...ca europenii nu au nevoie
..cunosc pe cineva care a facut asta si a facut motanul o blana super...
Ylari si eu ma gandeam la o fuga la mare tot in august cu bb...am si intrebat fetele...citeste mai in urma sa vezi ce sfaturi au dat...eu am dedus ca e ok....tu cand ai DPN?
Pupici la burtici!
Alexandra
36+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
ce mai faceti? eu tocmai m-am intors de la gratar...........am mancat o gramada de ciupercute........nici sa merg nu mai pot, dar si daca ma asez in pat.......e dezastru.......incep arsurile........cu ele am avut probleme si inainte de sarcina, deci chiar nu am gasit remediu.
Cleo, stai linistita, poti sa faci tu orice ca daca nu vrea bebelina sa vina, nu va veni decat cand va vrea ea........asta o stiu de la o prietena de-a mea care a nascut la 41 s+ 3 z si la fel incercase si ea ceai de zmeur, plimbari multe si lungi si
si n-au avut nbici un efect toate astea........saraca era disperata cand ii suna telefonul ca toata lumea o intreba: "nu ai nascut? dar cand nasti?"
In ce priveste casele prioritare, fetelor sa stiti ca si eu sunt rusinoasa.......insa in situatiile astea mi-am cerut dreptul...adica spuneam "pardon", iar cu o mana trageam carutul impins de sotul meu. Adica n-am stat sa dau explicatii sau sa astept(mult si bine) sa observe cei din fata mea burtica(acum e un mare burtoi). Acum 2 saptamani mergeam in Parcul Carol cu tramvaiul, pe un scaun stateau 2 pusti(unul in bratele altuia) si ei au fost singurii care s-au sinchisit sa imi dea locul, desi nu stateam chiar in fata lor.......asa m-au bucurat. Ca eu sunt de parere ca cei mai nesimtiti sunt tot astia mai in varsta un pic si am destule exemple pe care sigur le stiti si voi (aruncatul gunoailor pe strada de exemplu)si mereu imi vine in minte intrebarea: "pai daca ei ar trebui sa ne fie exemplu, cum ar fi daca am fi ca ei?"
Asta e.......cei sapte ani de-acasa lipsesc tot celor ce aduc aminte de ei.
Fetelor, ma duc sa ma uit la "De-a mama si de-a tata" pe Euforia......cred ca e pe terminate.......revin
YLARI spune:
Buna fetele!!!
cenia, supertare comentariul tau referitor la frigidere! Eu nici nu vreau sa il vad! Am unul de pe vremea lui Pazvante chiorul, se chinuie sa moara de cateva luni, i s-a rupt si usa... Un frigider nou e cam al treilea pe lista noastra de prioritati, dar pana atunci... ma chinui cu asta, ce sa fac...
aime79, eu am DPN 5 mai.
Pupici!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Alysh spune:
OAU, Cenia, ce frumoase sunt asternuturile....chiar daca sunt mai scumpe, eu sunt lesinata dupa asternuturi de copii deosebite. Am luat si eu unul f frumos de la IKea si aparatoare de pat de la La redoute...si promit solemn ca dupa ce sapal toate lucrusoarele saptamana asta va pun poze.
FAza cu carutul de handi e tare de tot....sincer si mie mi-a venit ideea asta, chiar faceam haz cu sotul meu pt ca sunt atat de innebunita sa merg prin magazine, hipermarketuri si din pacate acum chiar nu mai am forta mai mult de 20 de minute sa bantui incat as fi acceptat sa ma duca cu un carut...din pacate aici nu exista asa ceva.
Alina
35+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png