Mamici de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Azi am avut o zi plina, am fost in Obor de mi-am cumparat cele trebuincioase pt bb si...acuma s-a dus Tati cu Stefan la supermarket sa mai ia tampoane, vata, biberon, tetina, suzeta si ulei de bb. In rest imi mai tb de la farmacie cate ceva si gata sunt de nascare.

MAncare nu am facut ca a facut mama o supa buuuna iar noi ne facem cartofi prajiti cu mujdei ca imi e o poftaaaaa si dupa nascare se sisteaza usturoiul si ceapa...offf.

Elenuca...la prima sarcina am tras o cearta de zile mari ca m-am asezat la o casa pt gravide desi in fata mea erau cateva persoane negravidoase sau cu vre-un handicap. M-am bagat in fata cu tupe...si surpriza a fost sa se ia casiera de mine ca nu am dreptate. Maaaaama ce scandal am facut....pt ca nimeni niciodata nu mi-a dat prioritate la nik si acolo unde avem de drept prioritate...ma ia casiera la suturi. Wow ce m-am enervat...dar am castigat dupa ce am chemat conducerea mag...spunandu-le ca nu e posibil ca o casiera la o casa de gravide si handicapati sa nu imi acorde prioritate....
Traim in Romania...si cam asta e...

Silvia..ms mult de lamuriri!

Alysh...esti exact genul meu. Si eu i-am facut de bacanie....si cand s-a nascut Stefan, datorita faptului ca noi inca nu avem masina mergeam la 6 luni la control la dr cu autobuzul in care desi eram cu copilul mic in brate nimeni nu se ridica. Atunci...ma asezam langa un scaun cu cate un tip tinar...si picioarele lui Stfean erau fix in capul celui de pe scaun...Copilul saracutul dadea din picioare deci...cel de pe scaun era practic nevoit sa imi dea locul. Mentionez catati era cu carutul strans in brate...si eu tineam copilul...deci...abia asteptam sa bumbacim nesimtitii de pe scaune care nu se sinchisesc sa se ridice la gravide sau femei cu copii in brate.

Si astfel de povesti...va pot relata cu tonele din prima sarcina. Nimeni, dar absolut nimeni nu mi-a acordat locul sau sa imi dea prioritate nici la prima nici acum. O nesimtire de nedescris. MAi ales in randul oamenilor, cucoanelor de 40-60 ani. Dar in schimb dupa prima sarcina, cand avea Stefan 1.3 luni...m-am dus la servici. Eram grasutza si cu o haina gen pelerina am obtinut locul de 2 ori de la niste pusti pe care mi-a luat mult sa le explic ca nu sunt gravi ci doar grasa.

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cenia, nu ne pilictisesti deloc, cel putin pe mine, ca noi suntem din aceeasi emisfera, deci sunt foarte interesante linkurile ca aceleasi produse sunt si la noi. Dar fetele probabil nu au aceleasi produse ca aici si de aceea se baga poate mai putin in discutie.
Foarte faine seturile de lenjerie, intr-adevar la Toy's n rus sunt si scumpe, dar pe Amazon te-ai uitat? de obicei sunt oleaca mai ieftine. Uite aici : www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw/102-1564926-0358549?url=search-alias%3Daps&field-keywords=crib bedding sets&x=0&y=0" target="_blank">Crib sets

Si de perna am dat comanda la sora-mea, i-am luat una in care sa stea si legat, ca mi-e frica sa nu cada de acolo : www.baby-wise.com/leachco-cuddle-nursing-pillow.html" target="_blank"> Nursing pillow

Hehe, nici eu nu ma incumet sa spal firgiderul, ca nu ma pot apleca nici sa iau ceva din sertarul de jos. La mine vine mama, si e mai rau ca o soacra, trebuie sa fiu cu ochii in patru la curatenie, mai ales ca lucreaza la armata, da militaria jos din pod acusi.

Aimee multumesc mult de incurajari, tocmai am papat o salata cu piept de pui fiert, nu mai merge nici o abatare, regim pana la capat. Si cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa trecem cu bine si de asta.

Doloress 30+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Dordia aici copii au tratament special, intr-adevar de gravide nu se sinchiseste nimeni, in schimb, cand apare o femeie cu copil in brate, imediat i se da locul. Si cand e un copil mai marisor, tot i se da locul, si oricat ar fi de galagios , toata lumea ii zambeste si il alinta.
Chestia asta imi place aici, copilul e un fel de printisor peste tot. de aceea cred ca sunt si niste rasfatati toti.

Doloress 30+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Bine ati zis fetelor ca traim in Romania !Si noi am fost la Cora si la casa prioritara a trebuit sa stau la coada dupa niste babete,poate si alea erau gravide si nu am vazut eu,dar cel mai tare ce m-a deranjat cand am mers la MC'Donaltd pt ca si acolo au casa prioritara de gravidute ,acolo ma asteptam si eu sa ma lase in fata ,ca si limbam dupa inghetata,nu sa stau dupa 2 infumurate la coada!Dar nici nu ma mai streze,asta e Romania,unde nu exista nici macar un pic de bun simt!Si apropo de trolebuze,asa am patit si eu o faza cand eram i santier cu apartamentul si stateam la socrii .In cartierul unde stau socrii mei ,locuiesc o gramada de babalaci.Va explic ca sa intelegeti!Si batranii astia nu aveau alta treaba sa mearga la piatz numai cand iese lumea de la servici ca doar la amiaza le pica ceva.Si intr-o zi cand ies de la servici ma urc si eu in trolebuz,de fapt autobuz,si era un loc pe scaun, si clar l-am ochit si m-am asezat!Si nu vine o babeta la mine ca doamnisoara da nu vi rusine ca sunt mai in varsta si taca taca ... de toata lumea se uita la mine.Asa mi-a sarit mustaru si i-am spus ,asculta doamna,sunt si gravida si in plus si fac bilet pe cand dumneata cilculi pe gratis asa ca scuteste-ma!Daca nu venea sa comenteza poate ca o lasam ,dar asa, sa stea in picioare.!Era sa ii spun si bine ca te cauta moartea acasa si tu umblii la piatz,la ce nervi aveam!Bine ca m-am stapanit!Deci in concluzie asta e tara noastra!
Deci nici nu are rost sa ne mai stresam!
Acum as avea si eu o intrebare:mi s-a cam lasat burta in jos.Ce inseamna?Ca o sa nasc mai repede sau ce??????

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Si daca tot vin pastile va pun un banc cu iepurasul sa va destindeti putin!

Mistretul isi cumpara o bicicleta si se plimba cu ea prin padure, iar iepurele, invidios, tot alerga pe langa el ii tot striga:

- O sa cazi, o sa cazi!
Mistretul, furios, spune:

- N-o sa cad, n-o sa cad!

Deodata cade intr-o groapa, iar iepurele bucuros ca a avut dreptate ii spune:

- Vezi? Ti-am spus eu ca o sa cazi!
Dar mistretul furios ii spune iepurelui:

- Parchez unde vreau eu, da?

Si pt soferite!!hihihi,nu de alta dar si eu sunt!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Tocmai am venit din mall(cel din Pitesti..)unde fata s-a jucat,eu am mai dat un tur de magazine si am baut 1 tona de limoinada..la Miniblu,un costumas tricou + salopeta pantalon scurt are 'modestul' pret de 167 ron!!!!!!!!!Eu m-am tampit sau....????Or fi ele Orchestra....aa..erau de 0-3 luni,nu va imaginati ca aveau cine stie cat material in ele..exemplu ar putea continua cu un body de 25 ron,rochita de 90 si ceva....
Ma rog...
Cleo,mai imi dai mie 1 cm din colul tau?Eu una ulei de ricin am luat..oricum peste 2-3 saptamani te sfatuiesc sa te agiti,acum e cam devreme..nu esti la termen.rabdare...
Simonacip,..tine-l la caldurica pe Matei.
Elenuca,si al Kidex si la Babyexpo poti cumpara ce vrei..bani sa fie.
Silvia,in europa sau in dragonul rosu ai fost?nu ca l-as convinge pe al meu s amai mergem..am fost numai 1 data,cand am luat covoarele..s-a jurat ca nu mai calca
Azi zgubiloi nu a dormit DELOC la pranz,parca bause energizante,asa facea..acum poate adoarme si ea mai devreme..ca ma tampeste!
va doresc o seara buna,o noapte linistita..ne auzim maine
Pup

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna fetele,

Am intrat doar sa va salut, am citit tot ce ati scris, tot ce am ce zis e ca mie nu mi-au oferit locul in tramvai, metrou etc decat femeile si alea mai in varsta, de-mi era si rusine sa le iau locul; in schimb dragii barbati stau intr-adevar ca niste placinte, deh, obositi de la serviciu si acasa la copii si gatit, nu? Lasand sarcina la o parte, atat de dizgratiosi mi se par barbatii care te darama pentru a ocupa un loc la metrou, si-i mai vezi si-n costum si cravata... si stau femeile cu 6 sacose in dreptul lor sau cum zicea Gabitza cu burta peste ei... Asta e Romanica, nu e chestie de egalitate in drepturi, la noi e pura nesimtire si atat.

In rest, curatenie, varuiala (oare se va mai termina?) si cam atat. Pup si o seara placuta in continuare, aveti mare grija de burtici!

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Andreap, am fost in dragonul nr2, ala din spatele dragonului rosu, peste calea ferata. Stia sotul meu un drum care ducea direct acolo. Dar la plecare am trecut prin europa, pe la zona de covoare. La ora 10, cand am plecat incepuse sa se aglomereze. daca ajungeti la 7:30-8 si va miscati repede scapati de aglomeratie. Dar eu ma misc ca melcul si am mai stat sa si mancam la unul din restaurantele chinezesti din dragonul nr 2.
Fetelor, aveti grija cu uleiul de ricin. provoaca diaree si diareea contractii. dar riscul e sa faceti kk si pe masa, la nasterea naturala. la grupul de martie-aprilie au patit fetele

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor....sa-mi fie de bine,....ca am bagat o ditamai farfuria de cartofi prajiti cu mujdei de usturoi si carnati...de nu mai pot sa ma ridic...Dupa ce ca sunt cat 2 balene....dar nu am mai mancat cartofi prajiti de...cred ca 2-3 luni. Mi-am facut pofta si gata.

Acuma ma duc sa culc printul...care nu vrea deloc sa faca nani...dar tb...

Revin mai la noapte!!!

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dordia sa-ti fie de bine!!!

Intreb si eu in miez de noapte, onyx, leeloo de ce n-ati mai scris fetelor? Nu mai zic ca mai sunt muuulte fete care nu au raspuns la apelul Getutei... eu va pup pe toate, mai dati cate un semn mic.

Gata, fug la somnic

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput