Mamici de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 17
cleo78 spune:
gabitza, io m-am certat cu unu. La casa de gravide si invalizi... un nene gras in fatsa mea. In urma discutiei aprinse, i-am zis aratatnd spre indicatorul de casa prioritara (ceva de genul): "pai la mine e clar ca sunt gravida, probabil sunteti si dvs handicapat de aveti dreptul sa stati aici." Moaaama ce i-a sarit mushtarul!! De ce oare???
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
cleo78 spune:
m-am uitat prin mesajele din urma.
Gata flori, ai scapat de moderare!!! Ai 11 mesaje!! De acu incolo o sa iti vedem mesajele live.
Simonix , am realizat ca am sarit peste mesajul tau. Pai...ori sunt senila ori oarba. Nu pricep de ce, ca e destul de mare!
Deci...tu faci un hobbit. Stii ce mi-au placut cartile lui Tolkien... m-au transpus in lumea aia, mitica, a copilariei. Asha ca nu vad niciun deranj sa fii mamica lui patrick hobitul. Desi preferam elfii-rasa straveche, care au descoperit secretul nemuririi si a fericirii, si care traiau intr=uin echilibru cu muntele& padurea & apele. Magica lume....
Cat te invidiez ca dormi bine. Poate ca bb e mai mic si nu apasa asha rau pe rinichi? sau poate ca esti tu energica si nu bagi de seama? Despre arsuri...io nu le duc dorul! Dar am invatsat cum sa pap si ce, pt ca mi le declansham singura: adica acu mananc des, putin, si usor. Multa ciorba, multa salata, lapte la greu, carnitsa -gratar sau fiarta. Cu dulcele...nu pot sa zic ca respect regulile. Poate asha esti tu de la mama ta- mai bine facuta & sanatoasa & rezistenta.
Auzi? dar...cum e ciocolata belgiana? a?
36+
dorinutza82 spune:
Of fetelor, ce vreme de te apuca plansul.......aici e asa innourat, mai bine ar ploua daca sa fie toata ziua asa. Nici la plimbare nu pot iesi, nici chef de treaba nu iti face vremea asta.....
Apropo de nerabdare: imaginati-va ce emotie pe cele care nastem in mai-iunie cand o sa vedem pe prima pagina:'s-a dat drumul la nasteri!!! avem n mamici....", dar si ce nerabdare pe noi apoi cand vedem si pozele cu bebicii frumosi
Dorinutza82
33+ 
SilviaPop spune:
Dordia, capul in continuarea trunchiului, nu mai jos ca e neplacut![]()
Cleo, ai uitat de metoda inducerii prin shopinguiala
Oare sa ni se traga de la faptul ca citim la fetele mai mari si ni s-a facut pofta de nascut, scutecit si alaptat?![]()
Azi , desi m-am culcat la 4( dupa mesajul cu Pufy), m-am trezit la 6:30 si am plecat in Europa( asta de langa colentina
). Dupa cat am laudat-o, acum sunt lata de oboseala si cam dezamagita.
Am plecat cu bani multi sa vin incarcata pt bb si am luat doar pt mine cateva chestii. Am gasit camasa de noapte pt alaptat "vienetta secret" cu 25 ron( foarte dulcele), am mai luat si una simpla din bumbac, cu nasturi=10 ron, chiloti marca "moartea pasiunii"=2 ron/bucata, am luat prosoape si prosopele ca am auzit ca ne trebuie pt bb=intre 0,5 si 2 ron/bucata. M-a enervat sotiorul drag care era mereu la 1 km inaintea mea si ii sarise CD-ul, zicea numai: hai mai rpd, hai mai rpd![]()
La hainute de bb nu prea mi-a placut. Eu caut haine care sa se incheie in fatza, sa nu-l intorc pe bb sa-l inchei in spate sau sa fiu nevoia sa i le bag pe cap pt ca am inteles ca nu le place. In plus, bumbacul mi s-a parut cam gros iar la noi o sa fie vara... Cele cateva care corespundeau aveau preturi astronomice( sau poate asa mi se par pana ma obisnuiesc)=intre 15 si 35 ron salopete cu maneca scurta sau compleuri. Am mai vazut set lenjerie pt patutz, foarte frumoasa, cu aparatori, tot ce trebuie, galbena cu ratuste=130 ron. Asta cred ca e super pretz pt ca pe net sunt cel putin 250 ron. Dar am zis sa astept babyexpo sa vad mai multe variante de imprimeuri:). Mai erau si carucioare, caditze, patuturi( la etaj) dar am auzit ca se strica rpd chinezismele astea asa ca astept tot babyexpo. Precizez ca am fost doar in dragonul ala gen mall, cu lift de sticla si scari rulante in centru. Pt restul nu m-au mai tinut picioarele:)
Pe drum spre casa era omor pe la obor. M-a batut la cap al meu tot drumul
, ca pt 3 chiloti ai mei se stresseaza el pe traficul asta, data viitoare sa vin singura
Imi pare rau ca n-am luat hainute de bb, cred ca o sa cedez la model si mai iau si din alea care se imbraca pe cap... recomandati-mi si mie magazine, please!

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
gabitzam spune:
Silvia, in Carrefour am luat niste body-uri cu inchizatoare in fata. Saptamana viitoare o sa ma duc la Pavilionul H ca sunt vreo 3 magazine de bebici unde stiu ca au hainute frumoase. Si intr-un final poate ajung si la Cora, acolo am vazut mereu hainute frumusele de bb mic.
Magazinele Piciul au hainute de bebe (eu stiu unul in Piata Iancului si unul in Titulescu). La Miniblu, Premaman, Mothercare sunt preturi foarte mari, dar daca iti permiti gasesti chestii bune. In magazinul Unirea la etajul 3 sunt multe magazine de bebelusi.
Nici eu n-am avut chef de gatit azi, am tras niste cartofi prajiti din aceia congelati si cu niste carnati de Plescoi si gata masa, acum stau cu burta in sus.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Magnetism79 spune:
Vad ca ati papat de toate , eu am fost pana la piata am luat tot ce trebuia, am facut o omleta cu ceapa verde si marar,si un kg de suc natural la storcator acum imi fac digestia ca e tare bine, de vreo ora imi fac curaj sa mai fac ordine dar nici o speranta, mai stau un pic poate prind curaj de la voi!!!!!!
Pupiiiii
cleo78 spune:
incearca la alte fete. Io cu greu m-am spalat, am mancat si spalat vasele, si am zis prima data ca fac curat in dulap. Am inceput de jos, cu lejneriile , le-am sortat, am gasit vreo 2 cerceafuri de material bun, dar mici, pe care o sa le tai si pun elastic si le fac husa de pat la bb. Dupa asha mare descoperire, m-am trantit la lenevit.
Halal model....
Cred ca o sa cos ce mi-am propus de mai muuuulte luni.
Mi-am mai adus aminte. Aveam o mamica de spania pe aici: Onyx. Mamica la runda 2. A fujit??
36+
simonacip spune:
quote:
Originally posted by elenuca
buna fetele !
Simonacip cand ai facut tu analiza pentru streptococul B UCLUCAS?
Elenuca30 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
Mi-a dat analiza prin saptamina 28 cind am venit la ea, ca inainte am fost la alta dr care nu-mi daduse aceasta analiza...Am facut-o prin 29, rezultatul prin sapt 30 si-mi spusese ca tb repetata ins aptamina 35...Dar pt ca am stat in pat n-am mai repetat-o.Avind in vedere ca acum fac tratament pt alta secretie si un tratament la cre e sensibil si streptococul B, sper sa fie bine...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 18 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Doloress spune:
Fetelor vad ca si in week-end sunteti la fel de active ! Bravo!
M-au emotionat toate povestile despre animalute, imi pare bine ca sunt atatea iubitoare de animale printre noi! Silvia, Dordia, citindu-va povestile imi dau seama ca al meu sot are pana la urma dreptate, mai bine iei animalutul dupa nasterea copiilor, si cand cresc ei mai mari, preferabil sa fim la casa, desi in Canada nu poti lasa animalutul afara asa vreo 6 luni pe an ca il gasesti a doua zi inghetat. Dar totusi e bine pentru el sa aiba o curte unde sa zburde din cand in cand.
Cleo esti de coma, si cu mamaia, si cu pisica, si eu zic sa mai rezisti un picut, ai sa vezi ca o sa treaca repede si saptamanile astea, nu mai ai mult. Abia pe la 40 te sfatuiesc sa incerci cu
, mi se pare o activitate muuult mai placuta decat mutatul mobilelor prin casa.
Si pe mine ma sperie gandul ca am sa fac un copiloi mare, la 1.50m ai mei, mai ales acuma ca am si diabet si copii nascuti din mame cu diabet de sarcina sunt mai marisori. Dar ma gandesc pe de alta parte, ca e mai bine sa fie mai marisor, sa nu imi fie frica sa il iau in brate. Apoi atatea femei au nascut copilasi mari, uite la exmeplele din familia ta si totul a trecut cu bine.
Toate femeile pe care le-am intalnit aici s-au rupt la nasterea normala si mi-au zis ca nu prea e placut la inceput dar trece si asta pana la urma, nu iti mai arde de tine cand iti vei puiul, ai alte preocupari.
Simonix bravo ca te simti bine
, in sfarsit o graviduta care are al treilea trimestru de invidiat, asa am citit ca pentru unele trimestrul 3 e cel mai frumos si lipsit de dureri, pe cand pentru altele e trimestrul 2. Eu recunosc ca pentru mine trimestrul 2 a fost super, n-am avut nici o durere, acuma insa experimentez toata gama de neplaceri. Numai cu somnul n-am probleme, dar inca merg la servici si sunt supe-obosita cand ajung acasa.
Ylari nici eu nu stiu daca lui bebe ii place muzica clasica sau e enervat, ca si eu ii pun mereu, cand citesc forumul dau drumul la un radio pe internet numai cu muzica clasica si incepe sa danseze, mai ales la bucatile mai saltarete. Socru-meu nu mai putea de bucurie cand i-am zis, ca el e tenor, si a zis ca sigur il mosteneste :-) Bunicii astia... Eu i-am zis ca poate il si deranjeaza, cine stie.
Elenuca nici la noi nu sunt case speciale de gravide, doar locuri speciale de parcare in cateva magazine, nu multe. Insa e mare diferenta la reactia oamenilor, daca ceri ti se da, nimeni nu iti sare in cap, nimeni nu iti zice nimic. Insa cum eu sunt super rusinoasa, nu am cerut niciodata vreo favoare, asa ca de multe ori m-am trezit stand in picioare, in metrouri, in autobuze. Asta este, mi-a zis mama dintotdeauna , cu rusinea mori de foame, dar asta mi-s.
Ancaurn nici la ploaie nu imi place sa vin! Mai degraba pe undeva prin Caraibe, la plaja m-as duce, la noi nici nu e scump, toti de la mine de la servici sunt in concedii prin Cuba si prin Republica Dominicana, insa eu nu mai imi pot permite cu burtoiul dupa mine. Dar ma uit pe prognoze si cica spatamana viitoare chiar se face frumos, 9.10 chiar 15 grade!

, uite asa de bucuroasa sunt la vestea asta !
Doloress
30+
Patrick
My baby
babyname spune:
fetelor sunteti haioase....CLEO...lasa-l pe bb la caldurica...nici eu nu mai am rabdare.....si mai am vreo 6 saptamani...
ELENUCA....eu ma duc in cora si ma asez la casa pt gravide...cei din fata se uita la mine, la burtoi si isi zic...vai e gravida...dar noi urmam!!! adica " asa, si?" 

apropo in bucuresti e vremea asa de frumoasa...iar eu am o lene pe cap....maine spal frigiderul...promit![]()
iulia