Mamici de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, pt streptococ, se ia o proba de secretie vaginala, cu antibiograma daca e cazul. Chiar asha si a notat dr: pt streptococ.
La mine a iesit numai o candida.
Despre mancare: cand nu am inspiratie, fac o salata, cu tot ce am, eventual ma plimbaresc pana la piatsa sa vaz ce ma inspira, si o dotez cu branza multa multa. Nesarata.
Despre mine si gandurile de nascare...la eco acu 1 sapt (sau 2, nu mai tin minte )mi-a zis ca deja bb e mare, 2700gr. De cand nu mai lucrez, dorm mult mai prost: si iti dai seama ca imi vin zeci de ganduri si idei. Cel mai dureros e ala...ca daca nu e bb bine?Al 2 lea...daca e prea mare (la mine in famelie se fac copii mari: mama, 1.50m inaltime: pe mine de 3.800gr, fratelo de 3.600gr), mamaia la fel etc. Si nu mai dorm...asta noapte am dormit cam 4 ore. Rupte la jumate, cu un drum la pishulica...pardon, o rostogolire. Starea asta de ne odihna iti da idei si mai mari. Stiu, pana acu am fo cu moralul super sus; acu insa.... .
O sa mai fac un tort, poate imi mai trece.
Si ma mai dor toate alea...noi care eram 2 sportivi mishcaretsi, jogging, munte, acu ma mishc...mai rau ca mamaia de 94 de ani!!!

Apropos de mamaia asta- e mamaia lui tati, si sta in apropiere. Acu 1 luna, o prinde o vecina ca pleaca de acasa: cu posheta sub brat -era deja la coltul strazii:
-unde mergi mamaie?
-uite, la Textila, la tranvai, sa iau nishte finet, ca nasc fetele alea si nu au scutece + nishte camashutse

P.S. Tranvaiul nu mai circula pe Oltenitei de vreo 2 ani; magazinul Textila de care tinea minte...s-a desfiintsat de multi ani.

Asha ca...dupa amiaza mergem sa ii ducem 2m de finet, sa faca ea nishte scutece sa fie impacata cu ideea!!!!

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

[red]Cleo/red] ce ma mai distrez de tine...Am citit in fuga ce ai scris ca acuma ne pregatim sa mergem sa luam cadou!Las-o pe bebelina acolo unde e ,ca va iesi ea cand va avea chef!Iar in legatura cu gandurile negre si pe mine ma apuca cateodata,dar sunt specifice sarcinii!Cum am mai zis mai sus cineva,nu mai retin cine,ca o sa ne fie noua dor de momentele astea sa simtim cum bate bebe in burtica asa ca mai bine sa profitam cat putem acuma!
Si noi tundem catelusa ,dar numai la fundulet,sotul meu e hair stilistul, si ii face o freza ca valurile dunarii...hihihihi
Cat despre mamaia ta,m-a infundat un ras de numa,dar asa o sa ajungem si noi.
Ylari sa ne spui si noua ce a zis dr ta!!
Fug ca ma asteapta barbatu
pupiki

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore07 spune:

Buna tuturor
toate vreti 10 mesaje de la mine ok...
acuma am terminat treaba pe ziua de azi si o sa dau drumu la salutari

33 +mamica lui denisa anamaria 5 ani

Mergi la inceput

heloo tot eu sunt

33

Mergi la inceput

apropo de ecograf eu am facut control doar odata la 6 saptamani ....
trebuie sa mai merg in saptamana 37

amr 7

Mergi la inceput

Cleo 78 te-as sfatui sa te bucuri de ultimile saptamani in liniste si de ceaiuri si mutat mobila sa nu crezi ca o sa nasti cand vrei tu poate la alte gravidute au dat rezultate cu ceaiurile dar nu toate organismele sunt la fel
inca un pic si gata gandestete ca ai rezistat aproape 9 Luni........
si eu incep sa fiu nerabdatoare dar incerc sa ma conving ca timpul trece nu sta pe loc.

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Sunt o putoare, fetelor, nu am facut de mincare, mi-am comandat mancare chinezeasca (dar sanatoasa, nu va speriati, nu mi-am luat cine stie ce vietati) si am mancat cat un purcelush!
Hi, hi, hi!
Si acum am sa ma bag in pat :)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

buna fetele !

Sa va povestesc ce am patit ieri, am fost taaaee necajita. Am plecat la plimbare, avand ca scop sa caut petunii sau muscate si sa-mi aerisesc neuronii ( mentionez ca am doi, unul insa e de rezerva, un back-up strategic pentru momentele de cumpana). Si trecand eu pe langa Billa ce-mi zic... ia sa-i fac o surpriza lu' barbatamio sa-i gatesc ceva ce-i place lui: pui cu ciuperci si smantana la cuptor. Zis si facut, iau pui, ciuperci, smantana, 3 mere verzi ca n-am rezistat niste prune uscate ca pofteam si hai la casa. A, sa nu uit, nu am luat carut pentru cateva produse, mi-am zis ca nu are rost sa car si de el, destul ca abia ma duc pe mine....
Ma uit dupa o casa speciala pentru persoane speciale... si surpriza... nu gasesc nici una... asa ca ma asez la coada cu produsele in brate... Desi imi iesea in evidenta ditamai burtoiu' nu mi-a zis nimeni sa merg in fata. Nimeni, desi eu aveam cateva produse iar majoritatea aveau cosurile pline, varfuite... am stat vreo 10 minute si m-am enervat rau de tot, fapt pentru care, m-am dus la tipa de la casa si o intreb daca am vreo sansa sa ajung si eu la casa mai devreme si imi spune sec ca nu exista casa pentru gravide. Buuun, acestea fiind spuse am lasat produsele acolo si am plecat felicitandu-ma ca traiesc in romania printre niste oameni extraordinari care isi ajuta semenii ...

Silvia emotionanta povestea cu Puffy. Eu nu am avut caini sau pisici, in schimb am avut papagali si numai eu stiu cat am suferit cand i-am pierdut fie ca au murit,fie ca au zburat. Asa ca mi-am propus sa nu ma mai atasez de animale sau pasari de companie, suferinta e prea mare cand le pierzi. Stiu, o sa spuneti ca momentele petrecute alaturi de prieteni necuvantatori sunt unice, dar si durerea pierderii lor e mare.

Simonacip cand ai facut tu analiza pentru streptococul B UCLUCAS?

Draga Cleo.. cet-ti venii? fii barbata, lasa natura sa-si urmeze cursul firesc, bebe o sa te anunte cand e pregatit sa vina pe lume. Ia gandeste-te ce bine sta el acolo la mami in burtica, fericit si protejat de tot ce-i rau si dintr-o data cineva brusc il cheama afara. Hai ca o sa trecitu peste momentele astea si o sa fie bine, ia un si o de la mine si Lizuca
Sa-i dea D-zeu multi ani sanatosi de acum incolo bunicutei, tare simpatica este, ma amuza tare mult bunicutza ta, cand ne-ai povestit faza cu saritul gardului acum cu finetul.

Fetele, aveti idee se pot face cumparaturi de la Baby expo? sau e targ doar de prezentare.

O zi super va doresc !

Elenuca 30 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Sunt o putoare, fetelor, nu am facut de mincare, mi-am comandat mancare chinezeasca (dar sanatoasa, nu va speriati, nu mi-am luat cine stie ce vietati) si am mancat cat un purcelush!
Hi, hi, hi!
Si acum am sa ma bag in pat :)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

io am mancat ciorba la 6 dim, laptik pe la 7, apoi inca ceva mai dulce..si iar mi-e foame! Cred ca fac o salata. De fapt...acu ma uit la ceas. Sunt treaza de 7 -8 ore, normal ca mi-e foame!!!

Si da, se pot face cumparaturi si de la baby expo. Numai ca vor fi firme mai putine. Noi o sa cautam oky tokie, si termometru. Si gata. Pe bb sa il asteptam.

A, si da, la Billa nu sunt case de gravide. Ca ne faceam shoppingu acolo ...in pauza de masa ,...cand eram la munca.... si din cauza asta ne-am mutat preferintsa catre kaufland, nu ca ar fi case de gravide, dar macar stai mai putin la coada.

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elenuca, nici macar unde exista case de gravide aproape ca n-ai nici o sansa sa te bagi in fata, decat cu pretul unei portii de nervi si de cearta cu lumea de la coada. Eu am renuntat sa fac asta din start, ca stiu cum pateam de la sarcina cu Andrei. Si culmea ca femeile sunt cele mai cu poalele in cap la faze din astea, ca barbatii mai ca te-ar lasa.
Si in autobuz mi s-a intamplat sa stau cu burta pe umarul unuia si sa nu se miste.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput