Mamici de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

flore07 bine ai venit in odisee.....am vazut ca suntem oarecum "vecine".......unde te-ai hotarat sa nasti si cu cine?

emycor33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Flore mie imi face eco tot lunar, deocamdata. Aveam amandoua (eu si dr) curiozitatea cu pozitia lui si cu cordonelul.

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetele...cand l-am nascut pe Stefan...aveam un caine flocos...adica o catea care era ca si copilul meu. Rasa Bobtail (ciobanesc englezesc) deci...o catea mare si flocoasa ca un urs. Nu am putut renunta la ea....de fapt nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva. Am tuns-o pt ca lasa f. mult par, si nu mai aveam timpul necesar pt perierea zilnica...deci am tuns-o, era curata si iubita. Il iubea pe bb atata timp cat statea in patutul lui sau...oricum cand nu misuna. Cand bb a inceput sa misune...nu a mai fost incantata. Adica...a devenit geloasa, nu il baga in seama pe Stefan si chiar il maraia. Lucrul asta m-a dus cu gandul la intamplarea lui soramea care avea o cokerita care s-a dat la fetitza sa o desfigureze cand era in premergator. Am facut tot ce am putut...am lasat-o sa ia contact cu bb mereu, mergea cu noi la plimbare..etc deci nu avea motive reale sa ii poarte pica lui Stfean. A tb sa iau cea mai grea decizie din viata mea...si anume sa o duc la sora'mea la curte unde s-a prapadit cateva luni mai tz. Era batrana (10 ani jumatate) si avea ceva ...la stomac...ceva ce nu i-am dat de cap. Se pare ca cevaul asta i-a pus capac. La curte s-a adaptat imediat avand in vedere ca sora'mea mai avea 3 caini masculi cu care s-a simtit minunat cat a mai trait. DAr nu incetez sa ma simt vinovata de moartea ei si sa nu ma gandesc ca poate cu noi acasa i-ar fi fost mai bine si poate nu ar fi murit. Am suferit enorm pt ca era ca si copilul nostru dar...asta a fost sa fie. Acuma...nu mai vreau animalute in casa deocamdata pt ca ma atasez f mult de ele si sufar enorm in momentele cand nu mai sunt. Dar...cand cresc copii daca il mai convingem sipe tati...cine stie...

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Diana, asa este , te atasezi foarte mult de animalute.. Dar eu cred ca ai luat decizia corecta! Sincer! Eu ma gandesc la Sisi- cateaua saint-bernard a noastra( am si poze cu ea, daca vrei s-o vezi), care nu suporta copiii. Si cand spun ca nu-i suporta, nu glumesc...era s-o patim o data cu un copil...nici nu vreau sa-mi amintesc...Si e pre mare sa ma pot "lupta" cu ea...(are cca70 kg!!) De aceea, de fiecare data cand avem musafiri o tinem inchisa intr-un tarc special facut pentru ea in spatele gradinii(acolo are si cotet si spatiu sa se miste, deci nu ii e rau deloc..). Asa ca atunci cand va veni bebelusa mea, Sisi va sta mai mult inchisa cat timp vom sta la munte..asta e... Am rasfatat-o destul doar pe ea, timp de 6 ani...Acum o s-o am pe Sara!! Si abia astept!!!

Asa ca nu trebuie sa iti faci mustrari de constiinta..chiar nu trebuie..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Doloress, foarte dragut filmuletul cu Patrick! E un scump! Cred ca sbia astepti sa-l tii in brate!! Chiar daca se vede ca ii place muuult la tine in burtica...

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore07 spune:

[quote]Originally posted by emycor

flore07 bine ai venit in odisee.....am vazut ca suntem oarecum "vecine".......unde te-ai hotarat sa nasti si cu cine?

emycor33+
[/quote

o sa nasc la spitalul mare cu dr KISS SZILARD s-au mai vad cine o sa fie in noaptea cu pricina prima data am nasut cu Nagy si nu mai stiu cum .Nu stiu de ce am scris noaptea asa am o presimtire ca va fi iara noaptea
33 AMR 7 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Ce faci monik? Ce face bebelusa Sara Maria?? Oare e la fel de activa ca Sara mea? Stii ca Sara inseamna printesa?? Asa ca vom avea fiecare cate o printesa!!!

M-ai intrebat zilele trecute despre nastere...eu o sa nasc prin cezariana..nu am voie sa nasc normal. Dr. mi-a spus sa stau linistita in ceea ce priveste cordonul din jurul gatului fetitei, pentru ca nu va fi nici o problema, nici pana la nastere (pentru ca este destul de lung si nu ii face nici un rau), nici la nastere.

Pup mamica si bebelusa!

Alina 33+ SARA-MARIA
[/quote]

Sara mea face valuri prin burtica...Stiam ca Sara inseamna printesa inainte de a alege numele!
Tu daca faci cezariana chiar nu ai de ce sa-ti faci griji pt. codon.
Eu nu stiu cum o sa nasc...deoacamdata e surpriza .Si e mai bine ca nu stiu pt. ce sa-mi fac griji...ca mi-e frica si de una si de alta...
si de la noi!

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alina asa este, abia astept sa il tin in brate, desi cateodata ma apuca frica! Mie nu mi-e frica (deocamdata) de nastere, ci de ce va veni dupa, daca nu o sa stiu sa il tin, daca il scap, daca daca... Insa sunt bucuroasa ca va veni si mama mea si nu voi fi chiar singura doua luni, mai apoi sper ca in 2 luni sa invat ce si cum. Si apoi , fac si eu ca si Cleo s-au descurcat si altele mai dude ca mine, desi eu ma consider duda dudelor, , sunt culmea neindemanarii.

Monik intr-adevar, tare repede a trecut vremea azi pe forum! aveam o multime de treburi in plan si pana la urma nu am facut nimic, dar nu-i bai ca m-am relaxat aici cu voi!

Doloress 30+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Pupici fetelor , am citit ce ati scris, interes sub despre animalute, eu in mod sigur ilk voi lasa pe asta micu sa se joace cu animalute, noi doi suntem medici vet deci..................nici nu se pune problema mai ales ca avem si o ferma de animale mici si mari, sa nu mai vorbesc de catelusi si mari :ciobanesti romanesti, dar si mici: pekinezi, iar la capitolul pisici......cred ca sunt vreo 15 in curte si favoritul tuturor cel care sta numai in casa si mai toarce la geam un pisoi persan f. frumos, o splendoare de pisoi din neam regesc pisicesc pe care il cheama: BERLIOZ, exact ca pe renumitul compozitor.
Acuma tati cauta s-ai cumparam celui mic un ponei, calut are deja asa ca suntem in cautari.
Si referitor la subiect orice copil poate convietui perfect cu un animalutz insa trebuiesc respectate niste reguli de igiena si cam atat, cei mici nu se pot imbolnavi asa oricum, in special trebuie feriti de parazitoze deci asta presupune deparazitarea trimestriala a animalutului.
Sireferitor la ce a zis Getutza cu visele cred ca depinde de fiecare cum e predispus la melancolie, de firea fiecaruia , eu de ex nu am nici un vis de acest gen , nu am avut si sper sa nu ma apuce, am suportul tuturor referitor la nastere ,sotul meu este f. iubitor, il pupa pe cel mic in fiecare zi, insa stiu ca acolo in sala voi fi doar eu si personalul medical, deci eu trebuie sa fiu cea cu moralul cel mai sus ca sa fie tot O.K., asa ca ........pana la urma totul depinde de noi si de moralul nostru si eu cred ca cel mai mult conteaza GANDIREA POZITIVA, in asta cred eu cel mai mult, cu cat vei gandi mai pozitiv cu atat vei atrage energii pozitive si totul va fi bine, de ce sa gandim negativ?
Pupici
Va urmaresc
+28 cu Bogdan Gabriel
pt Lori si o de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor sunt impresionata de cat scrieti....se vede ca multe sunteti in concediu.

Eu azi am avut treba....spalat frigider, calcat , facut de mancare. Nu m-a mai lasat inima sa stau, dar acum sunt varza.

Cleo, m-a terminat filmuletul ala.......offf, abia astept sa-mi vad si eu bebele, dar nu vreau sa-l grabesc

Vreau sa le urez si eu bun venit noilor burtici, sarcina usoara in continuare si mai ales nastere usoara!

Andreeeeaaaaapppppppppp, unde ai disparut???????

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor!
Vad ca ati tot discutat despre streptococul B… cum se face analiza asta? Eu am inteles ca ar fi trebuit sa fac Papanicolau la inceputul sarcinii, acolo ar fi reiesit daca era ceva… ca acum nu se mai poate (??). In fine, n-am inteles nimic din ce mi-a zis tanti doctoritza.
Despre spitale… eu am vizitat maternitatea (eu voi naste la Titan – judetean Ilfov) si parka mi-a trecut teama… oarecum. E ok, foarte curat, chiar nascuse o mamica atunci cand am vizitat si statea singurica acolo saracutza… Eu mi-am pus vreo 40 mil deoparte. Nu intentionez sa ii dau pe toti ca spaga, dar mai bine sa am decat sa ma imprumut sau sa sufar. Daca or ramane, cu atat mai bine, ca voi avea din ce sa mai cumpar una-alta la bebeluna mea!
Ma gandeam si eu sa nasc la un spital privat, am trimis un mail, ca nu steam cum sa procedez, darn u mi-a raspuns nimeni. Asa ca… asta e, cu Dumnezeu inainte!
Fetelor, am auzit si eu ceva, sin u stiu ce sa cred, sa nu radeti de mine: am auzit ca dup ace nasti vreo doua ore nut e lasa sa adormi… de ce? Ati auzit asa ceva?
Aime79, cu siguranta ma gandesc sa recuperez luna de miere… ma gandesc la o escapade la mare prin august, dar oare pot lua si bebeluna cu noi?
SilviaPop, exact asa simt si eu contractiile, simt ca ma sufoc, ca mi se urca tot sangele in cap sin u mai imi coboara, burtica se face beton… si dup’aia gata, trece… Nu cred ca ajung totusi la un minut ale mele…
Socrate, pai si unde tii tu motanul daca nu are voie nici in sufra, nici in dormi?... aha, in bucatarie… Eu una sunt pentru infiintarea unui azil pentru motani si pisicute cazute in dizgratie. Saracul de el, mi-e mila, simt ca nu il vreau langa mine si langa bebe…
Getutza, ce frumoasa povestea cu dintzisoru’….. O rugaminte: cum faci fasele alea din vata si tifon?
Ralu_t pupici tie, fata frumoasa… sorry ptr grijile pe care vi le-ati facut din cauza mea… sorry…

De maine intentionez sa ii pun mizici bebelunei. Am CD-urile de la super bebe si abia astept sa le ascult si eu! Sunt chiar foarte curioasa, ca saracutza nu a auzit pana acum decat vocalizele mele de la birou sip e comentatorii de meciuri de fotbal la care se uita Iuby :)

Va pup pe toate :)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput