Mamici de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore07 spune:

Scuze dar deja mi-am botezat bb am scris mai sus Paricia saracuta
Bebelina mea se va numi PATRICIA.

(ce trebuie sa selectez sa se vada la ce ora si la ce data trimit mesajul..........)

flore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:
Originally posted by cleo78
analisa, nu stiu cum e cu tensiune mare. Medicul iti va face insa investigatii. Oricum, 14 cu 10 nu e f. mare..dar e mai mare decat normal.

Am citit si eu pe ici pe colo si am vazut ca e periculoasa tensiunea mare asociata cu proteinele crescute in urina.Analize ale urinei mi-am facut si sunt okay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am citit ceea ce ati scris despre animale. Eu sunt o mare iubitoare de animale. De fapt iubesc tot ce are viata!
Am si eu trei caini, dar ii tinem undeva la curte, la munte. Dar am avut si in apartament o boxerita, timp de 12 ani. Asa ca stiu exact ce inseamna..scos afara, plimbat, pieptanat, spalat, facut mancare, schimbat canapele si covoare (roase si uzate de ea...), etc....
Si eu sunt de parere ca un copil are ce invata de la un animalut..dar nu cat e bebe mic, mic.. Dar daca exista totusi un caine/ pisoi in casa trebuie respectate normele de igiena ! Neaparat!! Adica deparazitat si vaccinat animalutul, spalat pe maini dupa ce punem mana pe el, dar mai ales pieptanat bine, bine in baie (asta pentru a nu inspira bebe parul animalutului). Nu e simplu deloc... Succes!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by flore07

seara buna tuturor

Ca sa ma cunoasteti mai bine o sa va scriu cate ceva despre mine si despre sarcina mea.Sunt din sovata csatorita de 7 ani am o casnicie superba adica o familie frumoasa.Tot ce-mi doresc acuma e un bebe sanatos si frumos .Nu am probleme deloc cu sarcina ceea ce este bine dorm bine ma hranesc bine si inca ma pot misca destul de bine chiar daca mai am numa 7 saptamani pana ce o sa nasc.O sa nasc la TG.Mures
unde am nascut si prima data sunt la a doua sarcina .Singura problema care o am acuma este frica de cum o sa nasc ca prima data am tras destule dureri m-am chinuit dar nu va luati dupa mine ca nu toate sarcinele sunt la fel.Va multumesc pentru urari si primirea ce mi-ati facuto printre voi si va urez la toate nastere usoara si bb sanatosi.
Cine poate sa-mi zica si mie acuma in ultimul trimestru de sarcina din cat in cat timp va faceti control ecografic??
pupici la mamici
flore 33 +Paricia

sa iti traiasca copiii!!! doctorul mi-a recomandat o eco pe trimestru: ultima pe la sapt 35. Atat.

despre normele de igiena cand ai un animal + bb in casa .. parerea mea e ca tre respectate oricand!! Adica un animal tre deparazitat si vaccinat chiar daca nu ai copil, e vb de respectul fatsa de animal, si apoi de sanatatea proprie. Nu poti sa ai grija de asta...nu iti mai iei animal, ca il poti chinui, imbolnavi, dar mai grav, din egoismul & indiferenta poti imbolnavi si pe altii. Pt ca...il orash, la bloc, intri in contact imediat cu alte animale, alti oameni. Parerea mea.
HAC!!! Uite, cum zicea Doloress, parca, asta se intampla in alte tari. La noi...acum incepe lumea sa constientizeze.

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

am obsevat ca azi, pt. ca toata ziua am stat pe form, a trecut ziua f.repede . Cred ca nu o sa ma plictisesc acasa cu voi.
Si cand ma mai enervez din cauza santierului, mai citesc ceva scris de voi si uit .
Maine nu voi fi prea prezenta pt. ca o sa mergem la cumparaturi (de-astea pt. casa, nu pt. mine din pacate).

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flore07

Scuze dar deja mi-am botezat bb am scris mai sus Paricia saracuta
Bebelina mea se va numi PATRICIA.

(ce trebuie sa selectez sa se vada la ce ora si la ce data trimit mesajul..........)

flore

Flore, felicitari pentru fetita si pentru numele ales! Foarte frumos!

Trebuie sa trimiti cel putin 10 mesaje ca sa putem vedea si noi in acelasi timp cu tine ceea ce scrii.. Asa ca mai scrie 6 mesaje repede (ai scris pana acum doar 4 si trebuie sa ai 10...)ca sa intri in normal... Hai, la treaba!!!

Data si ora nu le alegi tu..vor fi in timp real abia dupa ce scrii minim 10 msj...Inteles???
Scrie-ne msj scurte,,,poti sa ne scrii doar "buna!" si atat. Ok?? Totul e sa scapi de moderatie.

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele...cand l-am nascut pe Stefan...aveam un caine flocos...adica o catea care era ca si copilul meu. Rasa Bobtail (ciobanesc englezesc) deci...o catea mare si flocoasa ca un urs. Nu am putut renunta la ea....de fapt nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva. Am tuns-o pt ca lasa f. mult par, si nu mai aveam timpul necesar pt perierea zilnica...deci am tuns-o, era curata si iubita. Il iubea pe bb atata timp cat statea in patutul lui sau...oricum cand nu misuna. Cand bb a inceput sa misune...nu a mai fost incantata. Adica...a devenit geloasa, nu il baga in seama pe Stefan si chiar il maraia. Lucrul asta m-a dus cu gandul la intamplarea lui soramea care avea o cokerita care s-a dat la fetitza sa o desfigureze cand era in premergator. Am facut tot ce am putut...am lasat-o sa ia contact cu bb mereu, mergea cu noi la plimbare..etc deci nu avea motive reale sa ii poarte pica lui Stfean. A tb sa iau cea mai grea decizie din viata mea...si anume sa o duc la sora'mea la curte unde s-a prapadit cateva luni mai tz. Era batrana (10 ani jumatate) si avea ceva ...la stomac...ceva ce nu i-am dat de cap. Se pare ca cevaul asta i-a pus capac. La curte s-a adaptat imediat avand in vedere ca sora'mea mai avea 3 caini masculi cu care s-a simtit minunat cat a mai trait. DAr nu incetez sa ma simt vinovata de moartea ei si sa nu ma gandesc ca poate cu noi acasa i-ar fi fost mai bine si poate nu ar fi murit. Am suferit enorm pt ca era ca si copilul nostru dar...asta a fost sa fie. Acuma...nu mai vreau animalute in casa deocamdata pt ca ma atasez f mult de ele si sufar enorm in momentele cand nu mai sunt. Dar...cand cresc copii daca il mai convingem sipe tati...cine stie...

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

am obsevat ca azi, pt. ca toata ziua am stat pe form, a trecut ziua f.repede . Cred ca nu o sa ma plictisesc acasa cu voi.
Si cand ma mai enervez din cauza santierului, mai citesc ceva scris de voi si uit .
Maine nu voi fi prea prezenta pt. ca o sa mergem la cumparaturi (de-astea pt. casa, nu pt. mine din pacate).

31+ Sara-Maria

Ce faci monik? Ce face bebelusa Sara Maria?? Oare e la fel de activa ca Sara mea? Stii ca Sara inseamna printesa?? Asa ca vom avea fiecare cate o printesa!!!

M-ai intrebat zilele trecute despre nastere...eu o sa nasc prin cezariana..nu am voie sa nasc normal. Dr. mi-a spus sa stau linistita in ceea ce priveste cordonul din jurul gatului fetitei, pentru ca nu va fi nici o problema, nici pana la nastere (pentru ca este destul de lung si nu ii face nici un rau), nici la nastere.

Pup mamica si bebelusa!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

alexutza75 Ce mai faci? Da-ne un semn!!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, ia uitati-va putin la o poza facuta acuma 5 minute :
http://good-times.webshots.com/photo/2371625260102927551NWUjsb
asta dupa ce ieri ne amagise un soare orbitor, am zis ca gata, vine primavara, mi-am si lasat caciula si fularul la servici si am plecat sa imi caut hainuta de primavara. Cred ca mai degraba mai caut una de iarna ca asta nu ma mai incape

am mai pus si o poza si un filmulet cu Patrick facute saptamana asta in albumul aprilie.

Flore furmos nume, Patricia, al meu e Patrick! :-)

Dordia te inteleg cu sentimentul de vinovatie, asa ma simt si eu caci am lasat pisicuta in tara cand am plecat (ca era destul de batrana) si apoi imediat a murit, nu mai manca, nu mai bea, era tare atasata de mine, dormeam amandoua in pat, dormea ca un omulet cu capul pe perna si o labuta sub perna, Bine, ca era destul de batrana, avea vreo 13 ani, si avusese si o operatie de cancer inainte de a pleca eu. Dar tot ma simt vinovata! Si era leita pisica lui Cleo. Si mama care nu suporta animalele s-a atasat de ea pana la urma.

Doloress 30+ Patrick

My baby

Mergi la inceput