Mamici de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:
Originally posted by Doloress

Analisa, Dordia multa bafta cu tensiunea, stiu ca nu e bine sa fie mare, insa nu stiu la ce valori trebuie sa te nelinistesti. Eu deocamadata o am prea mica, minima e 4!

stiu, eu am avut-o mica,dar uite ca a crescut si-s speriat rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Analisa...am avut 12.6 cu 7.5 si puls 85 sau cam asa ceva...Deci cam cat am eu de obicei.

Fetelor...filmuletul cu bb...m-a dat pe spate. Acuma chiar ca abia astept sa vina bb cel mic si dulce....si abia astept sa il pun sa doarma pe burtica mea. Asta e visul meu pt ca Stefan nu a vrut sa stea deloc pe burta mea...nuii placea pozitia si greu a dormit pe burtica. Mai degraba statea pe spate pe mine ceea ce nu imi convenea ca eu voiam sa il simt mai mult si imi eraasa drag...dar sper ca bb asta sa fie iubitor de pozitia asta.

MA duc sa mai stau un pic si revin!

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Analisa...am avut 12.6 cu 7.5 si puls 85 sau cam asa ceva...Deci cam cat am eu de obicei.

aa..e ok...
Eu am avut pulsul si 117.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am incercat sa pun un mesaj mai devreme si a fujit...

Analisa eu n-am avut tensiune mare, sa-ti vb din experienta, dar, dr. mea mi-a zis,la un mom dat cand aveam o rezistenta crescuta pe o artera uterina, ca de la 14 tensiunea nu bun deloc, ca se trateaza.
Eu zic ca-i foarte bine ca te-a chemat dr., vedeti voi impreuna ce trebuie facut, daca e hipertensiune.
Pup si sanatate multa.

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Lorich,saru'mana de mesaj...o sa vad maine in spital ce facem..poate o facem cumva sa mai scada :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, multumesc de raspunsuri (legate de problema cu carceii). Imi pare rau sa aud ca si voi aveti tot felul de probleme...cu carcei, cu tensiune, cu et. etc.. Dar...mai avem putin!!

Noi suntem inca la munte, e asa bine....! Imi pare insa rau ca nu e vremea mai buna, nu e deloc soare... Si am mancat, fetelor...ceva de speriat...cred ca ma intorc cu 5 kg in plus.... Si problema n-ar fi asta, dar nu prea mai pot sa respir...sunt tot timpul ca un balon..hihihi

flore, elodie Wellcome!!

mi bebelinaBine ai revenit!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore07 spune:

seara buna tuturor

Ca sa ma cunoasteti mai bine o sa va scriu cate ceva despre mine si despre sarcina mea.Sunt din sovata csatorita de 7 ani am o casnicie superba adica o familie frumoasa.Tot ce-mi doresc acuma e un bebe sanatos si frumos .Nu am probleme deloc cu sarcina ceea ce este bine dorm bine ma hranesc bine si inca ma pot misca destul de bine chiar daca mai am numa 7 saptamani pana ce o sa nasc.O sa nasc la TG.Mures
unde am nascut si prima data sunt la a doua sarcina .Singura problema care o am acuma este frica de cum o sa nasc ca prima data am tras destule dureri m-am chinuit dar nu va luati dupa mine ca nu toate sarcinele sunt la fel.Va multumesc pentru urari si primirea ce mi-ati facuto printre voi si va urez la toate nastere usoara si bb sanatosi.
Cine poate sa-mi zica si mie acuma in ultimul trimestru de sarcina din cat in cat timp va faceti control ecografic??
pupici la mamici
flore 33 +Paricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, la mine iar ninge ! Pot sa ma duc sa ma spanzur? sau sa ma duc sa dorm si sa ma trezesc cand vine primavara? Nu-i de mirare ca eu in fiecare seara ( fara exagerare) ma visez la mare. Cu bebe, fara bebe, dar sunt la mare si la soare in fiecare vis!

Doloress 30+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

doloress, e tare tipa aia...cu scarpinatu lui bb in cap la tusheu vaginal!!!
Si cu lanterna...acu sa te incurajez sau sparii, am o prietena la care bb s-a intors in sapt 38. Pana atunci a stat cu capul. Apoi...i-a tratat cu fundul!!!
Asta cu autosugestia, ca nu a vrut sa coboare de frica mamei de a pierde sarcina...are ea o explicatie logica. Pt ca...bb te simte, gandurile poate nu le pricepe, dar te simte. Si sta sus sus, aproape de inimioara ta!!!

analisa, nu stiu cum e cu tensiune mare. Medicul iti va face insa investigatii. Oricum, 14 cu 10 nu e f. mare..dar e mai mare decat normal.
ralu_t, ei... cam asha se face cu toti bb-ii in spital. Ca sa nu zic...sa vezi cum ii schimba si spala la fundulets sub jetul la robinet. In 2 min ii ia din pat si pune inapoi aranjati!!! Au o dexteritate....de mama, mama. De anestezie..asha stiam si io. Dupa dilatasia X, nu ash putea sa zic, functie si de evolutia pacientei, nu mai pupi inca o doza de anestezic. Ca sa poti participa. Asha ca... sunt shanse sa nu scapi 100% de durerile nashterii, dar marele avantaj e - daca ai travaliu lent, si lung (asta e coshmarul tuturor femeilor - ca dureaza), ei anestezia te relaxeaza, apuci sa shi adormi, sa iti refaci fortele, si in plus, un corp relaxat ajuta la inaintarea mai rapida a dilatatiei. Mai vorbim de efectul psihic? A, si sincer... daca nu s-ar face epidurala, de ce s-ar mai vinde?? Hai sa lasam zvonurile, radio shants si sa gandim la rece. Daca nu s-ar face, nu ne-ar mai amagi doctorii.
Despre colul tau...ce sa zic, e unul miraculos. Ori ai efectuat un repaos ca la carte, si s-a reinchis si intarit! Ashadar- e meritul tau!

ancaurn , sa nu mai faci de oaie!! ci de miel, ca vine pashtele.... Multsam mult de explicatiunea cu vata+ fasha. Asha ma gandeam si io, pt ca nu stiu cum sa o dozez, sa nu pun prea multa, si sa merg cracanata, ca cu pampers, sau prea putina, etc. Asha, o sa vad pe propria piele. Sau propriul fund!
Te felicit pt remarcile la adresa catselului. Probabil sunt multe babe panicoase in jurul nostru.... care nu au ce face decat sa comenteze.

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Doloress

Fetelor, la mine iar ninge ! Pot sa ma duc sa ma spanzur? sau sa ma duc sa dorm si sa ma trezesc cand vine primavara? Nu-i de mirare ca eu in fiecare seara ( fara exagerare) ma visez la mare. Cu bebe, fara bebe, dar sunt la mare si la soare in fiecare vis!

Doloress 30+ Patrick

My baby

DoloressOff, imi pare rau, dar...stay calme, please!!
Si eu care ma plangeam ca nu e soare la munte...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 5 saptamani!

Alina 33+ SARA-MARIA

Mergi la inceput