Mamici de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

cleeeeeoooooosoro ce mi-ai facut cu filmuletul ala...cat a oracait bb am plans si io pe langa...sensibiloasa am mai ajuns!!! sper sa nu-mi vada ochii cum se poarta asistentele de la neonato cu bb al meu
pt fetele cu carcei, confirm ca dupa o saptamana de magne b6 4/zi, am scapat. ma killareau si pe mine noapte de noapte si dupa ma durea muschiul inca vreo 3 zile.
pt fetele de la municipal, am auzit si io barfa care circula cand am fost internata, cum ca nu se face peridurala...numai ca era lansata de fetele care faceau cezarianae intr-adevar o problema ca ar fi mai putini anestezisti, da nu ca nu se face. e tot adevarat ca nu fac doza de dinainte de expulzie, adica durerea expulziei trebuie asumata cica, stiu asta de la moasa sefa de la municipal, o doamna vania...nu-i stiu celalalt nume, am mers la un curs gratuit tinut de dansa la mothercare,in incinta magazinului. a zis ca au avut probleme cu mamici care nu au mai reusit sa impinga si ea ne sfatuia, fiindca nu toate nasteam la municipal, sa nu cerem inca o doza aproape de dilatatia maxima, pentru binele nostru.
simona sufletelul lui bb, sigur exista din secunda conceptiei, eu sunt convinsa de asta, evident ca nu poate demonstra nimeni nici o teorie, nici ca sufletul exista macar
ylari casa de piatra!!!! cum sa dispari mai in ceata asa, te-au dat fetele disparute si te-au cautat si pe la endo, iar tu nimic?? ma bucur ca sunteti bine...asta e tot ce conteaza.poze de la cununie vedem si noi?
cadina si io fac din nou analizele in saptamana 36 desi le-am facut de 2 ori pana acum si n-am nimic...se pare ca infectiile pot duce la ruperea sacului amniotic si infectia lui bb daca nu e scos repde, poate asta o fi motivul, habar n-am...la ce spital nasti pana la urma?
fetelor, acum sa va zic si despre mine, ca io nu mai inteleg nimic. eu am stat internata 2 saptamani in spital pe motiv ca am col scurt si usor deschis si datorita contractiilor si poz lui bb, e amenintare de nastere prematura -concluzie repaus total la pat!!
ieri merg la iosup la eco de trim 3, cu bb toate bune, e un grasan, are 2.230kg, e mai mare cu 10 zile, are si circulara si esarfa...eu habar n-avea ce-i aia esarfa si l-am intrebat pe medic daca e nodul de la cravata buuun, ajunge in cele din urma la colul meu: 4.4cm, inchis!!!! am mers la medicul care mi-a supravegheat sarcina pana acum,dar cu care nu vreau sa nasc datorita spitalului,deci nu e cel care m-a internat. el de felul lui nu face controale manuale, doar eco, si i-am zis ca vreau si control pe masa, ca mi-e frica sa nu fie colul moale. zice ok: imi face eco transvaginala, colul e inca o data de 4.3cm, consistenta ok, si la palpare zice: e totul foarte bine, e lung si tare. fetelor!!!!
eu pe cine mai cred??? mie toti in municipal mi-au dat numai vesti proaste,in urma controalelor pe masa si acum mi se spune ca n-am de fapt nimic? ca m-am indopat de pastile, am stat prin spital cu perfuzii degeaba??? sau poate n-o fi fost degeaba, dar mai are vreun rost sa stau in pat? abia astept sa vb luni si cu dr. de la municipal si sa-i arat eco, ca la ce am discutat mi s-a spus clar ca de lungit colul nu se mai lungeste, deci daca avea 1cm cand m-am internat, cum are acum 4 cm????!!!!??? mi s-a spus de asemenea ca mana e mai sfanta ca eco, voi ce parere aveti? pe site-uri in state toti am citit ca eco transvaginala ar fi cea mai sfanta...
offff....

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
32+
AMR 8 saptamani-sper
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna burtici

Iar am facut-o de oaie si n-am mai scris de cateva zile, dar v-am citit tot timpul.
Vreau mai intai sa urez un bun venit fetelor noi si celor ce au revenit pe baricadele forumului.
Getutza, Dordia, Aimee sa inteleg ca ar trebui sa incepem galeria? Atat de multe dintre voi mai aveti atat de putin...intr-un fel va invidiez...asa un pic.
Cleo, socrate aveti dreptate in ceea ce priveste animalele si copii. Eu nu am pisica ci un caine, un ciobanesc german. Si vreau sa va zic ca Cezara a invatat sa se ridice in picioare cu ajutorul lui. Mergea in 4 labe, se prindea de el cand statea culcat, ridica funduletul si apoi se indrepta. Asta in cazul in care nu se ridica el cand il atingea, ca atunci se ridicau impreuna. Si tot datorita lui, reusea la inceput sa se urce pe canapea. Il pandea cand statea intins langa pat si il folosea pe post de scara. Si el bietul, nu zicea nimic. Si Cezara nu s-a imbolnavit deloc cat a stat acasa cu el si a umblat cu mainile pe jos dupa el. Si nu pot zice ca s-a intamplat acelasi lucru cand a inceput gradinita.
Nu mai stiu cine intreba de tampoanele de vata cu fase. Eu mi-am dus cu mine vata, fasele si o foarfeca. Inainte de a merge la baie rupeam o bucata de vata, taiam o bucata de fasa cam de aceeasi marime si o puneam deasupra si gata.

31+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by SilviaPop

Simonacip la 3 luni de sarcina. E un babism..dar unul frumos
Dordia, sigur nu ai contractii cu sufocarile alea? Poate asa se manifesta contractiile la cele cu cerclaj

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Sper ca nu te-ai suparat pe mine...dar bb are sufletel de la inceputul inceputului, cred ca mai degraba dr astia au indus teoria asta...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 18 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Merci Simona de incurajari! Oricum in prima zi cand am aflat eram tare suparici, acuma mi-am mai revenit! Nu ma ajuta cu nimic nici pe mine nici pe bebe sa imi fac ganduri si sa imi plang de mila.

Fetelor ce bine e acasa! Desi tot pe scaun la calulator stau, alta viata. Si cand ma gandesc ca mai am asa mult!!! Tot saptamana asta mi-am stabilit CO si concediul de maternitate, incep concediul de odihna pe 16 mai si de maternitate pe 2 iunie. Deci mai am vreo 6 saptamani de munca! Mi se pare muuuullt de tot! Pe vremea aia multe dintre voi o sa aveti bebelusii acasa. Cred ca suntem mai putine in iunie decat in mai (vad ca e 64 la 41 scorul) plus ca multe fete din iunie nu au mai scris.

Analisa, Dordia multa bafta cu tensiunea, stiu ca nu e bine sa fie mare, insa nu stiu la ce valori trebuie sa te nelinistesti. Eu deocamadata o am prea mica, minima e 4!

Doloress 30+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Monik si eu am oroare de spitalele noastre si de personalul din ele,ca daca nu le bagi ceva in buzunar nici ca se uita la tine!!Dar nici nu am de unde sa iau atatia bani sa platesc clinica!Oi rabda cateva zile ca nu sunt din puf!Oricum va tin la curent cand ma duc sa vb cu dr sa vad ce si cum!!
Acuma am venit de la cumparaturi,mai bine zis ,de la spart de bonuri,am fost cu tati si am luat 2 pachete pe pampers nr 1 si mi-am luat si mie 2 pachete de vata pt spital si am gasit si salopete in oras!!Incet,incet ma apuc si eu de bagaj!MA duc sa strang prin casa!
VA doresc un weechend cat mai placut si sa aveti grija de voi!!!
Va pup!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu imi pare bine ca totul e OK pana la urma, din ce am citit, tot pe aici pe topic, am vazut ca au fost cazuri in care cu repaus la pat colul s-a inchis si s-a marit, parca Aimee si Alysh au experimentat fenomenul, dar nu mai stiu exact. Dar totusi diferenta e mare, de la 1 la 4! Nu stiu ce sa zic. Poate chiar au ajutat pastilele si repausul.

Doloress 30+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

SilviaPop...nu sunt contractii ca stiu cum sunt. Mai am si din alea dar...rar si se datoreaza statului in pat destul de mult. Cum schimb pozitia cum se potolesc. Tensiunea e ok, nu e prea mare e exact cat am eu in mod normal.
Mi-am adus aminte ca asa sufocari aveam si la Stefan dar...noaptea in somn...ma ridicam ca nu mai puteam respira...deci cred ca e de la bb. O fi schimbat pozitia si s-o fi pus pe ceva pe acolo care sa imi provoace starile astea.
Uie acuma stand in fund la calc....da din toate cele...dar daca ma intind...se pune nodul si nu imi da pace deloc.

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

quote:
Originally posted by aimee79

getuta,nu te mai inganduri tu atata....ca akusica vine bb...ia mai bine si mai invata sa-i canti un cantecel....alte alea sa nu te mai gandesti la prostii. ma bucur ca ti-a placut camera lui bb meu ...care e UN bb mic...pupici

Alexandra 36+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Cantecele, le stiu pe de rost de la nepotica mea , toate alea de copilasi....si tare dragi imi sunt...o sai fac la bebe pana pe la 3 anisori o viata ca in povesti, cu desene peste tot, cantecele, o sai pove de toate, si cu zane si cu printi, sa avem o lume doar a noastra.... numai noi 2 si cu tati dc vrea... o sal fac sa creada in povesti si miracole.. sa aiba un sufletel bun... si sa nu fie madarit... si sa fie responsabil pt tot ceea ce face... sa inteleaga ce e voie si d=ce nu, in primul rand pt ca o sa i explic eu de ce nu e bine, si de ce nu... ce se poate si ce nu se poate...pe nepotica mea la fel am invatato... si mia iesit cat de cat... daca iam spus ca nu pot sai cumpar una alta, a inteles... iam explicat de ce aia nu e voie, si cealalta si a inteles.... ei ii dadeau maicasa si cu cunostintele ei multa ciocolata, si cola, chipsuri, numai porcarii.. si eu nui dadeam deloc, asa ca compensare... si i spuneam tot timpul cai vor pica dintii dc mananca prea multa.... ce sai fi zis... si nu prea era ea convinsa... dar intro zi, ia picat un dintisor... primul... de la 4 anisori... si sa intamplat sa fie la mine, din fericire... eu o fortam sa manance un mar inloc de ciocolata... marul tare... si ea tot nu musca bine, musca intro parte si nu reusea deloc... dar nu zicea ce e baiul... pana iam pus mana pe barbie si iam apasat sa muste calumea din mar.. si apoi am vazut sange... si mam uitat mai bine, era de la dintisor, si ea a inceput sa planga...saracuta, si eu o fortasem... si am miscat de dintisor si se misca tare... am zis ca sa il scot...si ea plangea, si radea, si nu stia, no, primul dintisor... in fine, socrumeu nu a reusit sal scoata, si lam scos eu, ea tot plangea ca e sange si i frica... eu iam spus ca sangele nu ramane acolo... si ca e e frumos, e ca o sa vina zana si ea tre sa puna dintisorul sub perina cand se culca si dimineata zana o sa ia dintisorul si i va lasa un cadou in loc de dintisor.. sa mai induplecat ea putin... si apoi ma crezut pe cuvant cu picatul dintilor, nu a mai vrut sa bage strop de ciocolata in gura... eu tot timpul cand i zic ceva i zic si ca ea trebuie sa stie ca eu nu o mint, si nici nu o sa o mint vreodata, sa aiba incredere in mine... apoi am mers pe la Kaufland sa cumparam ceva si bineinteles si cadoul promis...si am trimiso pe ea cu cristi ca sai pot lua ceva, si am pus cadoul intro punguta de cadou sa nul vada... si bineinteles ea tot ce a vazut vroia... zicea cai cumpara la bebe... bineinteles, papusi roz, codite, castele, tot ce era roz... era o draguta... iam spus ca bebe e baiat, el nu o sa se joace cu papusi si oglinzi si dinastea, el se va juca cu masinute...si a zis, auziti acolo, pai atunci i le cumpar la bebe si ma joc eu cu ele....am inceput sa rad de numa cand am auzito, a fost o scumpa... si cand sa platim, era tare trista ca nu iam luat nimic... si la un moment dat a vazut in plasuta ca era ceva si a inceput sa se bucure, ca uite miai luat ceva... eu da de unde, aia e altceva, nu iam luat nimic, a trecut iar la botic ca nu iam luat nimic... draguta... si am ajuns acasa iam spus sa se pregateasca de culcare sa vada dc nui aduce zana ceva, eram si eu tareeeee nerabdatoare in povestea asta.. am zis ca nu o las toata noaptea ca poate nu mai doarme... era tare emotionata cu povestea asta cu picatul dintisorului... la pus sub perina, dupa ce sa pregatit de culcare, spalat dinti, pijamale etc.... eu intre timp iam luat dintisorul si iam pus cadoul...si a stat ea pe perina ce a stat si a zis sa vad dc nu mia adus zana cadoul.. la gasit, si cea mai fericita a fost, si ea tot, tiam zis, tiam zis i zicea la tatsu, ca el, fratemiu tot o descuraja ca nu exista asa ceva... apoi iam spus sai zica ca eu nu o mint niciodata... asa prinde incredere in mine... si apoi sia adus aminte ca a vazut cadoul in magazin, si de unde a stiut zana ce a vrut ea ??? ca asta e de acolo de la cumparaturi.... a fost o dulce, asa de emotionata... ma iubeste mult, si eu pe ea la fel...

In fine, hai ca vam ametit cu povestea asta...miau mai trecut gandurile, si acum imi fac planuri cum si ce sa fac la bebe, asa de multe imi doresc sa fac pt el...

Va , si poate nu mai intru azi, maine la fel ca are soacramea de zugravit si tare mias baga si eu coada ca ea nu face nimic sa dezinfecteze si se oftica rau dc i zic ca la ea e mizerie si microbi.... dar asta e adevarul.. e o putoare ca nu vrea nici sa scoata hainele din dulapuri sa mute cristi mobila, sa se chinuie el cu ditamai mobila... putoarea...

Weekend placut sa aveti !

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Ce frumos...M-am emotionat . O sa fii o mamica tare dulce.

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

eri cristi mia spus, imi place burtica ta, o sa imi fie dor de ea... ce ne facem fara ea ?? dar o sa ne treaca ca o sa il avem pe bebe... a fost un dulce... tot timpul e dulce, imi spune cat de mult ne iubeste pe amandoi, si ce drag ii e de noi... deabea asteapta si el sa vina bebe...

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Aoleu, getutza, tu ma faci sa devin lacrimogena....Sunt eu mai emotiva acum dar si ce spui tu e tare dulce si emotionant...Al meu e ca o piatra ...n-are treaba, el vrea sa vada bb in carne si oase, pana nu-l vede nuj-l misca nimic. Asa e el. Eu stiu ca ne iubeste dar nu se manifesta .

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

quote:
Originally posted by dordia2000
Tensiunea e ok, nu e prea mare e exact cat am eu in mod normal.

dar ai avut-o mare????

Mergi la inceput