FIV in Ungaria 36
Raspunsuri - Pagina 5
sima1 spune:
Scamiy tot asa ca si la activare intri la mesaje private sus pe pagina in stanga si apoi inbox
steliana04 spune:
Sima1, ieri am facut doar ecografie. Vineri mi-a luat sange dar nu stiu valorile, doctorul era foarte mirat de ce nu reactionez la stimulare ca am doza maxim posibila si totusi la Debreten am reactionat bine si la o stimulare mult mai usoara: Decapeptyl 1/2 si Gonal variabil (37,5, 75 si 150 U.I.). Ceva a fost ciudat de la inceput pentru ca am facut hormonalele in ziua a 3-a, FSH 3,2 U/l, LH 1,80, ambele sub limita normala. Luna urmatoare la indicatia medicului, le-am refacut la aceeiasi clinica si au iesit : FSH 16,9 U/I si LH 4,64 U/I. Intotdeauna FSH-ul mi-a fost mare.
Estradiolul ce indica?
adrienne spune:
Salut fetelor.
Multumesc pt.gandurile bune...plus cam-ati linistit...am destule emotii pe vineri la spermograma si la eco...sper sa mearga totul bine.
Bafta la toate ...si sa ne vedem cu bine toate cu burtici.
Va tin la curent...eu vb.ungureste...deci daca aveti nevioe de ajutor,cine merge vineri la debrecen...cu mare placere.
Va pup si spor la burtici.
Liana30 spune:
steliana estradiolul indica evolutia in timp a ovocitelor..daca e prea mare e risc de hiperstimulare si trebuie oprit tot..daca e prea mic atunci insemana ca ovocitele sunt mici si de calitate nu prea buna..io te pupp ..si tin pumniii..
va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
scamiy spune:
Adrienne fii optimista si ai incredere in DD ca o sa fie alaturi de tine si ca o sa aiba grija ca toate sa iasa bine! Ce rau imi pare ca nu merg vineri la Debrecen, ci numai luni. Oricum iti tin pumnii si iti doresc din tot sufletul sa ti se implineasca visul.
Pt. toate fetele milioane de
Cami
Andrada.P spune:
Dragelor noi am fost dimineata la eco de confirmare si am vazut 2 ungurasi cu activitate cardiaca Suntem foarte fericiti!! Va doresc sa simtiti ce-am simtit noi dimineata, cat de repede posibil!
Fetelor din Bucuresti, vineri o sa fie mare intalnire la Dantes, in Dorobanti, la ora 18:00. Asteptam cu drag pe oricine vrea sa vina. Pentru detalii va rog sa-mi scrieti pe PM.
Laura Garner te asteptam cu vesti!!
Tuculucu ce faci? unde-ai disparut? Nu mai infiintam fun-club-ul Peter Kovacs?
Pup toate fetele si tin pumnii celor care sunt in focuri sau in pregatiri!!
Andrada 6+
charmy spune:
Adrienne succes si sa te vedem cat mai repede la
Sima1 vad ca ai reusit sa intri aseara