FIV in Ungaria 36

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Julia, felicitari pt reusita!! sarcina usoara si bebe sanatos!

Danette, mie nu mi-a fost rau de la injectii, insa stari de great aam avut de la AC-Lyndinette, asta la primul FIV, la al2lea n-am mai avut. Multa bafta cu trat si sa ajungi pe lista de !
Steliana, imi pare rau ca n-a prins trat.!
Ramonacostin, bafta multa de pe 22 incolo..!!!

Noi suntem f ocupati cu...pojarelul-aka rubeola! ata ete! stam in casa taman cand sunt 25 de grade afara! si cand o sa iesim din carantina, cica incep iar ploile!!!
tuturor!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se voteaza iar:Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Fetelor MIHA2004 m-a intrebat de ce nu scrie in dreptul fetelor cu reusita ce au facut FIV sau IA si numarul lor.
E o idee buna, sunteti de acord?
Daca sunteti de acord sa scriem si datele de nastere ale copiilor si alte amanunte. Asa stim mai bine pe cine trebuie sa felicitam.
Rh,Tia,Leliutza, Mi-ka, Auburn, Andicu, Tanyutza, Daniela, Pussi, Corina ce ziceti ?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Buna dimineata, eu sunt bine, ieri am avut mici dureri prin burtica dar pt scurt timp in rest totul ok iar maine dimineata la 7,30 o sa fiu la Zadori sa vedem cum am reactionat la tratament pana acum, am emotii si sper sa fie totul bine.
Adaca fata ascultatoare de sugestii, multumesc ca ai intrebat fetele si sper sa fie de acord. Cunosc cateva fete care citesc dar nu scriu si una dintre ele mi-a zis ca e asa descurajata cand vede pe prima pagina atatea fete care au facut mai multe fiv-uri si nu au reusit si ea a inteles ca cele care au nascut sau sunt gravidute au reusit din prima iar ea a facut deja 2 fiv-uri si cred eu ca le-ar ajuta mult pe fetele care o sa intre pe forum sa vada ca multe fete au trecut prin multe incercari pana au reusit.
Danette mie la fiv-ul trecut imi era la fel de rau ca tie si vomitam dar nu era de la injectii, era de la vitaminele pe care le luam inainte de masa, trecusera deja cateva zile pana mi-am dat seama si dupa ce le-am luat dupa masa mi-a trecut, incearca si tu.
Liana30 ne vedem dimineata?
Criss ce mai faci?
Maine seara cand ajung acasa o sa va scriu si sper sa am vesti bune, va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

JULIA75 FELICITARI!!!!

Sarcina usoara.......!!!!

Ma bucur foarte mult pentru voi!!!

!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by adaca

Fetelor MIHA2004 m-a intrebat de ce nu scrie in dreptul fetelor cu reusita ce au facut FIV sau IA si numarul lor.
E o idee buna, sunteti de acord?
Daca sunteti de acord sa scriem si datele de nastere ale copiilor si alte amanunte. Asa stim mai bine pe cine trebuie sa felicitam.
Rh,Tia,Leliutza, Mi-ka, Auburn, Andicu, Tanyutza, Daniela, Pussi, Corina ce ziceti ?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

adaca, iubita, eu sunt de acord
La noi poti deja sa completezi: primul FIV - ET in februarie 2006, data nasterii 12 septembrie 2006 si daca mai trebuie ceva mai completam

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Si eu sunt de acord cu adaugarea de date : la noi, FIV nr.2 reusit(Szeged-Dr. Zadori)in octombrie 2006; data nasterii Filip - 27 iunie 2007

Liana, multumim!
tuturor!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se voteaza iar:Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Nu am net acasa asa ca o sa intru ceva mai rar pana se remediaza problema.

Julia felicitari !!!
Dannette sunt cu gandul la tine!!!
Miha2004 eu sunt bine. Alergatura multa, dar deja a inceput sa-mi placa !
Adela pupici la pitici !
Andicu mamica si bolnaviorul!
Super buna ideea cu datele si la gravidute si mamici. Astfel se va sti cat de mult ati luptat ca sa va indepliniti visul.

Va pup!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Szeged-dr. Zadori
4 IA nereusite
1 FIV reusit - ET:24.01.2005 - DN:15.09.2005
apoi surpriza RARES-13.12.2007

Mergi la inceput